Fly Drive Marokko

Fly Drive Marokko

marokko
bestemmingen icoon Bezoek o.a. Ouzoud & Asilah
aanbieders Wij vergelijken tot wel 6 aanbieders
prijs al vanaf €498,-

Rondreis door Marokko

De afgelopen tien jaar is het toerisme in Marokko flink toegenomen. Naast dat de Marokkaanse regering hier in geïnvesteerd heeft is het ook niet heel vreemd dat het land veel bezoekers trekt. Het land heeft mooie badplaatsen en een aangenaam klimaat. Voor veel toeristen al genoeg om een vakantie te boeken. Maar daarnaast heeft een fly drive Marokko nog zoveel meer te bieden. Wilt u met volle teugen van dit land kunnen genieten schreeuwt het om een rondreis. Zo gaat u in één vakantie langs alle hoogtepunten van Marokko.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Marokko


Marokko - Informatie

kameelrijden marokko routes

Routes

Naast de mooie stranden zijn er ook veel mooie grote steden te vinden in Marokko. In deze steden heerst een hele andere cultuur dan in Nederland en de geschiedenis is nog op veel plekken terug te vinden. Verder biedt Marokko de mogelijkheid voor mooie tochten door de woestijn. Wat een indrukwekkende ervaring zal zijn. Ook is het erg leuk om marktjes af te gaan in steden en dorpjes. Wanneer u kiest voor een Fly Drive vakantie naar Marokko kunt u al het moois wat het land te bieden heeft in u eigen tempo aandoen.

marokko bezienswaardigheden bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Het prettige aan een Fly Drive vakantie is niet alleen dat u een privé rondreis onderneemt, maar ook dat u zelf u route kan bepalen. Wat sommige mensen interessant vinden geldt natuurlijk niet voor een ander. Enkele hoogtepunten wat in Marokko zeker een bezichtiging waard is, is het stadje Asilah. Met een indrukwekkende oude stad en mooie witte huisjes is dit stadje sprookachtig om te zien. Bent u meer interesseert in natuur? Breng dan een bezoek aan Ouzoud. Nabij dit dorp vindt u de bekende, gelijknamige watervallen.

fly drive marokko over

Over Marokko

Marokko heeft nog zo veel meer te bieden. Zo is een bezoek aan de hoofdstad, Rabat, ook een plaatst waar men zich meerdere dagen kan vermaken. Hoewel in Marokko de voertaal Arabisch is, kan men er met Engels goed uit de voeten. De Marokkaanse keuken biedt ook voldoende keuze. Er worden veel stoofschotels bereid in de tajine. Ook staat er vaak couscous op het menu, wat zowel warm als koud geserveerd kan worden. De wegen in Marokko zijn goed en voornamelijk verhard.

Handige reistips & deals

Fly drive vakantie met de camper

Fly drive vakantie met de camper

Ben je op zoek naar een ultieme avontuurlijke vakantie? Wil je genieten van de vrijheid van reizen en tegelijkertijd comfortabel verblijven? Dan is een fly driv...

4x inspiratie voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje

4x inspiratie voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje

Spanje is een erg populaire vakantiebestemming. En dat is natuurlijk niet voor niets. Je kunt er zowel terecht voor een zonnige stedentrip, een vakantie op een ...