Fly Drive Namibië

Fly Drive Namibië

namibie
bestemmingen icoon Bezoek o.a. Etosha National Park & Swakopmund
aanbieders Wij vergelijken tot wel 7 aanbieders
prijs al vanaf €899,-

Een bijzondere Fly Drive naar Namibië

Wilt u op zoek naar de Big five, maar geen zin om in de file te staan in de bekende wildparken van Zuid-Afrika? Namibië is de plek om te zijn. Het is een land van uitersten. Vriendelijke mensen, rustige wegen, warme lange dagen, schitterende natuur en enorm indrukwekkende ervaringen. Dit zijn enkele algemene indrukken van het land. Tijdens een fly drive in Namibië kunt u ze allemaal tegen komen; buffel, leeuw, luipaard, neushoorn en olifant. Geen garantie natuurlijk, maar wel gegarandeerd een mooie en bijzondere vakantie.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Namibië


Namibie - Informatie

namibie fly drive routes

Routes

Namibië is een erg veilig land. Daarom is dit ook een uitermate geschikt land om te kiezen voor een huurauto en erop uit te trekken. Afhankelijk van de lengte van uw vakantie kunt u een route bepalen voor een Fly Drive vakantie naar Namibië. Wanneer u een keuze maakt op basis van welke bezienswaardigheden u wilt zien dan heeft u wel een hele lange vakantie nodig, bovendien zal u geen enkele plek meer willen verlaten wanneer u eenmaal bent gearriveerd.

wildlife namibie bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Wanneer u inderdaad op safari wilt is Etosha National Park echt een aanrader. Door de open vlakte zijn de dieren goed zichtbaar. Vooral olifanten zijn er in overvloed. Sommige dieren komen tot slechts enkele meters van de auto. Erg indrukwekkend natuurlijk. Een mooie, bekende kustplaats is Swakopmund. Een leuk stadje waar verschillende excursies worden aangeboden. Vanuit hier kunt u ook een beklimming plannen naar Duin 45. De hoogste duin die beklommen mag worden. Plan de excursie vroeg in de ochtend zodat u aan de tot zit wanneer de zon opkomt. Een verbluffend uitzicht.

bezienswaardigheden namibie over

Over Namibië

De kustwegen in Namibië zijn verhard met zout. Nergens anders in zuidelijk Afrika zult u zo fijn over de weg rijden. Het aan de kust gelegen Sossusvlei is ook een aanrader. Hier zijn scenes van de film “The Cell” met Jennifer Lopez opgenomen en dit zult u direct herkennen. De hoofdstad van Namibië is Windhoek en ook deze stad is een bezoek brengen meer dan waard. Het gehele jaar door is de temperatuur goed in Namibië. De seizoenen zijn wel omgedraaid met die in Nederland. De officiële taal is Engels, als toerist heeft u hier dan ok voldoende aan.

Handige reistips & deals

Fly drive vakantie met de camper

Fly drive vakantie met de camper

Ben je op zoek naar een ultieme avontuurlijke vakantie? Wil je genieten van de vrijheid van reizen en tegelijkertijd comfortabel verblijven? Dan is een fly driv...

4x inspiratie voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje

4x inspiratie voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje

Spanje is een erg populaire vakantiebestemming. En dat is natuurlijk niet voor niets. Je kunt er zowel terecht voor een zonnige stedentrip, een vakantie op een ...