Fly Drive Namibië

Fly Drive Namibië

fly drive bestemmingen Bezoek o.a. Etosha National Park & Swakopmund
aanbieders Wij vergelijken tot wel 9 aanbieders
fly drive prijs al vanaf €899,-
Wij vergelijken
fly drive aanbieders

Een bijzondere Fly Drive naar Namibië

Wilt u op zoek naar de Big five, maar geen zin om in de file te staan in de bekende wildparken van Zuid-Afrika? Namibië is de plek om te zijn. Het is een land van uitersten. Vriendelijke mensen, rustige wegen, warme lange dagen, schitterende natuur en enorm indrukwekkende ervaringen. Dit zijn enkele algemene indrukken van het land. In Namibië kunt u ze allemaal tegen komen; buffel, leeuw, luipaard, neushoorn en olifant. Geen garantie natuurlijk, maar wel gegarandeerd een mooie en bijzondere vakantie.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Namibië


informatie

Waarom een Fly Drive naar Namibië?

  • Maak een bijzondere safari in Etosha National Park
  • Bezoek het stadje Swakopmund hier worden verschillende excursies aangeboden
  • Bezichtig de hoofdstad Windhoek, hier vind je heel veel fantastische bezienswaardigheden

Namibie - Informatie

namibie fly drive routes

Routes

Namibië is een erg veilig land. Daarom is dit ook een uitermate geschikt land om te kiezen voor een huurauto en erop uit te trekken. Afhankelijk van de lengte van uw vakantie kunt u een route bepalen voor een Fly Drive vakantie naar Namibië. Wanneer u een keuze maakt op basis van welke bezienswaardigheden u wilt zien dan heeft u wel een hele lange vakantie nodig, bovendien zal u geen enkele plek meer willen verlaten wanneer u eenmaal bent gearriveerd.

wildlife namibie bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Wanneer u inderdaad op safari wilt is Etosha National Park echt een aanrader. Door de open vlakte zijn de dieren goed zichtbaar. Vooral olifanten zijn er in overvloed. Sommige dieren komen tot slechts enkele meters van de auto. Erg indrukwekkend natuurlijk. Een mooie, bekende kustplaats is Swakopmund. Een leuk stadje waar verschillende excursies worden aangeboden. Vanuit hier kunt u ook een beklimming plannen naar Duin 45. De hoogste duin die beklommen mag worden. Plan de excursie vroeg in de ochtend zodat u aan de tot zit wanneer de zon opkomt. Een verbluffend uitzicht.

bezienswaardigheden namibie over

Over Namibië

De kustwegen in Namibië zijn verhard met zout. Nergens anders in zuidelijk Afrika zult u zo fijn over de weg rijden. Het aan de kust gelegen Sossusvlei is ook een aanrader. Hier zijn scenes van de film “The Cell” met Jennifer Lopez opgenomen en dit zult u direct herkennen. De hoofdstad van Namibië is Windhoek en ook deze stad is een bezoek brengen meer dan waard. Het gehele jaar door is de temperatuur goed in Namibië. De seizoenen zijn wel omgedraaid met die in Nederland. De officiële taal is Engels, als toerist heeft u hier dan ok voldoende aan.

Handige reistips & deals

madeira

Rijd langs alle bezienswaardigheden op Madeira

Een fly drive is de perfecte combinatie voor uw vakantie naar het Portugese eiland Madeira. Wanneer u wilt genieten van de schoonheid van het eiland en vele bez...

italie fly drive

Ontdek het veelzijdige Italië - De mooiste routes

Het heuvelrijke Toscane, het culturele Rome of het romantische Venetië. De thuisbasis van het grootste aantal Unesco werelderfgoederen ter wereld. Of uw voorke...