Fly Drive Zuid-Afrika

Fly Drive Zuid-Afrika

afrika
bestemmingen icoon Bezoek o.a. Kaapstad & Johannesburg
aanbieders Wij vergelijken tot wel 8 aanbieders
prijs al vanaf €750,-
Wij vergelijken
de jong intra pharos reizen tui reizen kras reizen fundadore eliza was here
Wij vergelijken
fly drive aanbieders

Een rondreis door Zuid-Afrika

Een vakantie in Zuid-Afrika zal er al snel één worden om niet te vergeten. Vooral een rondreis door dit mooie en indrukwekkende land is bijna een must. Na tien uur vliegen is het natuurlijk ook wel prettig om iets van het land en de cultuur mee te krijgen. Bovendien kan met een Fly Drive vakantie naar Zuid-Afrika thuis al geregeld worden dat de huurauto voor u klaarstaat op het moment dat uw vliegtuig land. Zuid-Afrika heeft veel moois te bieden, maar er doorheen rijden is al een ervaring op zich.


Zuid-Afrika top 3

informatie

Waarom een Fly Drive naar Zuid-Afrika?

  • Boek een excursie naar Tafelberg en Robbeneiland
  • Bezichtig het uitgestrekte en schitterende natuurgebied Kruger Park
  • Of je nou op zoek bent naar cultuur, stad of natuur je vindt het allemaal in het prachtige Zuid-Afrika

Zuid-Afrika - Informatie

zuid afrika kust gebieden

Gebieden

Zuid-Afrika is een veilig land. Net als vrijwel ieder land kent het gevaarlijke gebieden, maar die zult u als toerist gemakkelijk kunnen vermijden. Twijfelt u aan de route, wilt u advies, of wilt u het liefste al het geregel uit handen geven, neem dan zeker een kijkje op de website van FlyDriveReizen.nl. Al jaren maken toeristen gebruik van een Fly Drive vakantie door Zuid-Afrika, waardoor u als toerist ook niet vreemd aangekeken zal worden door de lokale bevolking, maar juist hartelijk ontvangen.

fly drive zuid afrika bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Of u nu op zoek bent naar cultuur, historie of natuur. Alles is in Zuid-Afrika te vinden. In het Kruger Park heeft u grote kans om de Big five tegen het lijf te lopen. Daarnaast is het een uitgestrekt natuurgebied waar, in tegenstelling tot in de dierentuin, u als mens op bezoek gaat in het natuurlijk habitat van de dieren. Vanuit Kaapstad is het zeker een aanrader om een bezoek te brengen aan Kaap de Goede Hoop. Maar ook Tafelberg en Robbeneiland zijn vanuit deze stad een erg geschikte excursie.

steden over

Over Zuid-Afrika

In Zuid-Afrika wordt langs de kust ook veel wijn verbouwd. Onderweg zult u genoeg mogelijkheden tegenkomen om bij een op een wijnboerderij rond te kijken en zelfs iets te proeven. De officiële taal in Zuid-Afrika zijn onder andere Afrikaans en Engels. De Afrikaanse taal is een mengeling tussen Engels en Nederlands. Na een paar dagen zult u merken dat u de Afrikaanse taal al gaat begrijpen. Wanneer het in Nederland zomer is, is het in Zuid-Afrika winter en andersom. Maar vergis u niet, ook in de winter zal de temperatuur aangenaam zijn.

Handige reistips & deals

De natuurschoonheden van IJsland

IJsland is terug te vinden op menig aantal bucketlists. Dit heeft voor een groot deel te maken met de bijzondere natuurpracht waar dit eiland zich door kenmerkt...

Carnaval vieren in Venetië (Carnevale di Venezia)

Carnaval vieren in Venetië, het is eigenlijk iets wat iedereen ooit eens moet hebben meegemaakt. Op geen enkele andere plaats in de wereld wordt carnaval op zo...