Fly Drive Azië

Fly Drive Azië

wereld
bestemmingen icoon Bezoek o.a. Vietnam, Nepal & Sri Lanka
aanbieders Wij vergelijken tot wel 5 aanbieders
prijs al vanaf €685,-

Fly drive naar Azië voor een onvergetelijke ontdekkingstocht

Azië is het grootste werelddeel op aarde. Waarom zou u uzelf beperken met een vlucht naar Azië als u met de vrijheid van een auto een veel groter deel van het continent kunt bekijken? Met FlyDriveReizen.nl kunt u een vlucht inclusief auto boeken naar dit bijzondere werelddeel met rijke historie en cultuur. Dit werelddeel staat vooral bekend als ultieme bestemming voor backpackers, maar met een fly drive naar Azië ervaart u de vrijheid van een backpack vakantie in combinatie met de luxe van eigen vervoer.


Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Azië


informatie

Waarom een Fly Drive naar Azië?

  • Bezoek o.a. de landen Sri Lanka, China & Thailand
  • Ontdek de meeste bijzondere bezienswaardigheden
  • Perfecte bestemmingen voor een Fly Drive vakantie

Azië - Informatie

fly and drive azie gebieden

Gebieden

Fly drive reisbestemmingen naar Azië zijn relatief nieuw. Omdat niet iedere bestemming geschikt is voor een autovakantie, zullen sommige gebieden afgeraden worden. Dat kan zijn vanwege politieke beperkingen op vrij reizen of de afwezigheid van verharde wegen. Maar er zijn voldoende landen in Azië die uitermate geschikt zijn voor een autorondreis. Populaire bestemmingen zoals Sri Lanka, Java, Vietnam en Nepal staan garant voor een onvergetelijke vakantie. Voor sommige gebieden kunt u zelf een ervaren gids vragen om u te vergezellen tijdens een deel van de rit om nog meer over het land te weten te komen.

bezienswaardigheden azie bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Omdat Azië helemaal loopt van het Suezkanaal tot aan de Stille Oceaan is het onmogelijk om alle highlights van Azië even te benoemen. De betoverende Taj Mahal in India bij menigeen favoriet. Niet alleen om het prachtige bouwwerk, maar ook om het romantische verhaal wat erbij hoort. Ook de Chinese muur en het Terracotta leger in China zijn toeristische trekpleisters, die u gezien moet hebben als u door China reist. Het enorme boeddhistische complex de Borobodur op Java is ook een indrukwekkende bezienswaardigheid.

tempel en natuur over

Over Azië

Azië is het grootste werelddeel. Het grenst in het westen aan Europa en Afrika, in het noorden aan de Noordelijke IJszee en aan de andere kant grenst dit werelddeel aan de Grote Oceaan en de Indische Oceaan. Dit continent telt bijna 4 miljard inwoners. De culturen verschillen per land enorm en wijken behoorlijk af van onze westerse gebruiken. Als u een autovakantie door Azië wilt plannen, dient u goed op de hoogte te zijn van de etiquette in het land.

Handige reistips & deals

Maakt je bestemming uit voor je reisverzekering

Maakt je bestemming uit voor je reisverzekering?

Wanneer je op reis gaat, dan is een goede reisverzekering van belang. Je wilt natuurlijk wel goed gedekt zijn wanneer je op pad gaat. Wanneer je iets tegenkomt,...

Travel light; 4 musthaves voor in je koffertje!

Travel light; 4 musthaves voor in je koffertje!

Reizen en vliegvakanties komen steeds meer onder een vergrootglas te liggen. Ze zijn niet heel goed voor het klimaat, en daarmee vergroten ze je ecologische foo...