Fly Drive Indonesië

Fly Drive Indonesië

indonesie
bestemmingen icoon Bezoek o.a. Bali, Java & Sumatra
aanbieders Wij vergelijken tot wel 8 aanbieders
prijs al vanaf €800,-

Eilandhoppen tijdens een fly drive naar Indonesië

Indonesië is een prachtige archipel, bestaande uit duizenden eilanden. Niet ieder eiland is geschikt voor een fly drive vakantie. Maar de eilanden Bali, Java, Sumatra en Lombok zijn juist zeer geschikt voor een fly drive naar Indonesië. Tijdens een avontuurlijke autorondreis doorkruist u de mooiste gebieden van Indonesië. U kunt even uitrusten op de zonovergoten stranden nadat u alle culturele hoogtepunten heeft bezocht. Het reizen met de auto heeft in dit land de voorkeur, want het openbaar vervoer neemt veel kostbare tijd in beslag.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Indonesië


Indonesië - Informatie

natuur in indonesie gebieden

Gebieden

De Borobudur mag jaarlijks op de meeste bezoekers rekenen. Dit boeddhistische heiligdom op Java is de grootste tempel ter wereld. Niet alleen het bouwwerk zelf maar ook de omgeving, gelegen tussen twee vulkanen in, is spectaculair. Het eiland Bali is veruit het populairste eiland van de Indonesische eilanden. Veel backpackende jongeren komen hier naartoe voor het relaxte leven en de, veelal goedkope, uitgaansmogelijkheden. Maar als u met een auto het eiland gaat verkennen zal u zien dat Bali veel meer te bieden heeft.

indonesie bezienswaardigheden bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

De verschillende tempels op zowel Java als Bali vormen de belangrijkste toeristische trekpleisters van Indonesië. Hierbij kunt u denken aan de Borobudur, de Prambanan tempel en het Candi Arjuna complex op Java en de Ulun Danu Bratan tempel op Bali. Veel toeristen trekken er graag in alle vroegte op uit om dolfijnen te spotten voor de kust van Lovina Beach in Bali. Met een beetje geluk ziet u zelfs een glimp van een walvis. Op Sumatra treft u idyllische dorpjes en ongerepte natuur.

fly and drive indonesie over

Over Indonesië

De cultuur van Indonesië is zeer gevarieerd. Per plaats hebben de inwoners andere tradities en gebruiken en daarom is een bezoekje aan de diverse eilanden een verrassende ontdekkingstocht. De inwoners van Indonesië zijn gastvrij en zeer geïnteresseerd in bezoekers. Kijk daarom ook niet raar op als u staande wordt gehouden om vragen te beantwoorden over bijvoorbeeld uw afkomst, uw leeftijd en uw werkzaamheden. In Indonesië heerst een tropisch klimaat met twee seizoenen; het droge seizoen en het natte seizoen. Maar in tegenstelling tot Nederland zijn de regenbuien hier kort en verfrissend.

Handige reistips & deals

Fly drive vakantie met de camper

Fly drive vakantie met de camper

Ben je op zoek naar een ultieme avontuurlijke vakantie? Wil je genieten van de vrijheid van reizen en tegelijkertijd comfortabel verblijven? Dan is een fly driv...

4x inspiratie voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje

4x inspiratie voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje

Spanje is een erg populaire vakantiebestemming. En dat is natuurlijk niet voor niets. Je kunt er zowel terecht voor een zonnige stedentrip, een vakantie op een ...