Fly Drive Maleisië

Fly Drive Maleisië

maleisie
bestemmingen icoon Bezoek o.a. Mount Kinabalu & Kuala Lumpur
aanbieders Wij vergelijken tot wel 6 aanbieders
prijs al vanaf €989,-

Ontdek Magisch Maleisië tijdens een fly & drive vakantie

Bezoek de vele bezienswaardigheden van Maleisië in uw eigen tempo. Met een fly drive naar Maleisië kunt u vrij reizen en zelf bepalen waar u naartoe gaat. Of u nu kiest voor een relaxte strandvakantie, een reis vol culturele hoogtepunten of als u de trip wilt combineren met het bewonderen van de prachtige natuur. Met uw huurauto die voor u klaar staat bij aankomst op het vliegveld, heeft u alle vrijheid. Dit bijzondere land in het Zuidoosten van Azië staat bekend als een romantische reisbestemming voor stellen, maar een rondreis met de auto maakt de vakantie nou net even wat avontuurlijker.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Maleisië


Maleisië - Informatie

fly and drive maleisie gebieden

Gebieden

Kuala Lumpur is de hoofdstad van Maleisië. Met de auto kunt u een kleine stedentrip maken door deze bruisende metropool. U kunt hier uitstekend winkelen in de vele luxe shopping malls. Voor een iets sportievere vakantie kunt u Mount Kinabalu beklimmen. Dit is de hoogste berg van het land, waarvandaan u een prachtig uitzicht heeft en als u geluk heeft kunt u hier vandaan genieten van een spectaculaire zonsopgang. Natuurliefhebbers zijn in Maleisië op de goede plek. Nergens ter wereld vind u zo’n gevarieerde natuurlijke omgeving.

maleisie bezienswaardigheden bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Er valt genoeg te zien en te doen in dit Aziatische land. Malakka is een prachtige oude stad die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Hier is de geschiedenis van het land nog duidelijk zichtbaar en voelbaar. Ook vind u hier het gezellige Chinatown. Kek Lok Si is een tempel in Penang, op de heuvels van Air Itam. Bewonderd u hier het grote beeld van Kuan Yin en de pagode met maar liefst 7 verdiepingen. In het Sarawak Museum leert u Maleisië echt goed kennen.

kuala lumpur over

Over Maleisië

Maleisië ligt in Zuidoost Azië. Tot dit land wordt zowel het vasteland als het noordelijke deel van het eiland Borneo gerekend. Bij een complete fly drive naar Maleisië is een boottocht dus onvermijdelijk. In de uitgestrekte natuurgebieden vind u een grote variatie in flora en fauna. Er zijn diverse natuurparken en wildparken, waarvan u er tijdens uw reis zeker één bezocht moet hebben. U kunt zowel de rust opzoeken in de natuurgebieden en op de luxueuze stranden, maar u kunt ook de drukte opzoeken van het Maleisische stadsleven.

Handige reistips & deals

Maakt je bestemming uit voor je reisverzekering

Maakt je bestemming uit voor je reisverzekering?

Wanneer je op reis gaat, dan is een goede reisverzekering van belang. Je wilt natuurlijk wel goed gedekt zijn wanneer je op pad gaat. Wanneer je iets tegenkomt,...

Travel light; 4 musthaves voor in je koffertje!

Travel light; 4 musthaves voor in je koffertje!

Reizen en vliegvakanties komen steeds meer onder een vergrootglas te liggen. Ze zijn niet heel goed voor het klimaat, en daarmee vergroten ze je ecologische foo...