Fly Drive Sri Lanka

Fly Drive Sri Lanka

srilanka
bestemmingen icoon Bezoek o.a. Kandy, Unawatuna & Bundala National Park
aanbieders Wij vergelijken tot wel 4 aanbieders
prijs al vanaf € 685,-
Wij vergelijken
de jong intra pharos reizen tui reizen kras reizen fundadore eliza was here
Wij vergelijken
fly drive aanbieders

Een onvergetelijke flydrive naar Sri Lanka

Op uw eigen houtje Sri Lanka door kruizen. Dat kan met een fly drive naar Sri Lanka via FlyDriveReizen.nl. Het is een avontuurlijke manier van reizen, waarmee u het land op een heel andere manier leert kennen. De bewegwijzering is niet altijd even duidelijk dus bent u aangewezen op uw navigatiesysteem en de behulpzaamheid van de lokale bevolking. Op deze manier wordt het reizen een intense beleving, die u niet snel zal vergeten. Bezoek de vele tempels terwijl u onderweg kunt genieten van het prachtige natuurschoon van Sri Lanka.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Sri Lanka


Sri Lanka - Informatie

autovakantie sri lanka gebieden

Gebieden

Sri Lanka biedt u een zeer veelzijdige autovakantie. Houdt u van zonnen op goudgele stranden? Wandelen door groene bergen en langs uitgestrekte theeplantages? Kiest u voor een bezoek aan de natuurparken of dierenparken? Of houdt u meer van cultuur snuiven terwijl u de tempels en ruïnes bezoekt? In Sri Lanka kan het allemaal. Het koloniale stadje Galle is een populaire toeristische trekpleister. Hier vindt u nog veel historische restanten van Sri Lanka in de 17e eeuw, waaronder een fort die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat.

oude tempel kandy bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Kandy is één van de grootste steden van Sri Lanka en wordt door velen ook wel de culturele hoofdstad van het land genoemd. Hier vind u veel tempels, zoals de heilige Tempel van de Tand. Deze naam heeft de tempel te danken aan de hoektand van Boeddha die hier bewaard zou worden. Voor een idyllische strandvakantie bezoekt u de uitgestrekte witte stranden met palmbomen van Unawatuna. Sri Lanka heeft ook diverse mooie natuurreservaten en wildparken zoals Udawalawe, Minneriya en Bundala National Park.

fly and drive sri lanka over

Over Sri Lanka

De cultuur in Sri Lanka is compleet anders dan onze westerse cultuur. Tijdens uw rondreis door het land zal het daarom ook voelen alsof u in een compleet andere wereld bent. Probeer voor uw vakantie informatie in te winnen over de gebruiken van Sri Lanka, om zo de bevolking beter te begrijpen en ze niet per ongeluk te beledigen. Veel tradities en gebruiken in het land hebben te maken met hun geloof. Het boeddhisme is het belangrijkste geloof in Sri Lanka.

Handige reistips & deals

Op autovakantie in eigen land

Op autovakantie in eigen land

Tegenwoordig zijn Fly-Drive vakanties helemaal hip and happening. Ze geven je alle vrijheid om verschillende plekken zo goed mogelijk te leren kennen, en dat oo...

Het hoogtepunt van Sardinië’s verdedigingswerken Nuraghe Su Nuraxi

De top 5 bezienswaardigheden van Sardinië

Op zoek naar een pure, authentieke vakantiebestemming waar massatoerisme nog een vreemd begrip is? Waar je de hagelwitte stranden aan de oogverblindende kustlij...