Fly Drive Thailand

Fly Drive Thailand

thailand
bestemmingen icoon Bezoek o.a. Sukhotai, Wat Phra Kaew & Ko Ratanakosin
aanbieders Wij vergelijken tot wel 5 aanbieders
prijs al vanaf €730,-
Wij vergelijken
de jong intra sunweb tui reizen bbi travel eliza was here
Wij vergelijken
fly drive aanbieders

Ontdek Thailand met een unieke flydrive vakantie

Wilt u graag op eigen houtje Thailand ontdekken waarbij u niet gebonden bent aan één plaats? Dan is een fly drive naar Thailand een geschikte manier van reizen voor u. Bij FlyDriveReizen.nl boekt u de reis van uw leven. Met een autorondreis door dit prachtige land komt u langs plekken die anders wellicht aan u voorbij zouden gaan. Met een flydrive naar Thailand haalt u meer uit uw vakantie. U rijdt in uw eigen tempo naar al uw favoriete bestemmingen terwijl u onderweg langs witte zandstranden, imponerende berglandschappen en ongerepte natuur rijdt.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Thailand


Thailand - Informatie

tempels in thailand gebieden

Gebieden

Thailand is één van de meest populaire reisbestemmingen van Nederlanders. Toch kiezen nog maar weinig mensen voor een flydrive reis. Terwijl dit juist de ideale manier om het land eens echt goed te leren kennen. U maakt kennis met de behulpzaamheid van de bevolking en rijdt door de wonderschone natuur. Het bruisende stadsleven van Bangkok biedt een totaal contrast met het paradijselijke Koh Samui. Toch zijn beide populaire bestemmingen in Thailand die u bezocht moet hebben. Gelukkig kunt u met uw huurauto gaan en staan waar u maar wilt.

fly drive thailand bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Het boeddhisme is een belangrijk geloof in Thailand. Tijdens een reis zult u dit herkennen aan de vele sierlijke tempels en afbeeldingen en beelden van Boeddha. In Ko Ratanakosin vind u veel populaire bezienswaardigheden bij elkaar. Zo bezoekt u hier het grote paleis, Wat Pho en Wat Phra Kaew. De oude stad Sukhotai is adembenemend mooi, maar ook heel groot. Gelukkig kunt u bij de ingang van het park een fiets huren om de afstanden op een aangename wijze mee te overbruggen.

thaise boeddha over

Over Thailand

De Thaise bevolking staat bekend als zeer behulpzaam en gastvrij. Overal waar u komt kunt u rekenen op een hartelijke glimlach. De Thaise bevolking is ook heel gelovig. De religie neemt een belangrijke plaats in, in het dagelijkse leven. U kunt hier dan ook heel veel tempels en andere heilige plaatsen bezoeken. De ruïnes zijn hier net zo belangrijk als de nog staande heiligdommen. In Thailand heerst een tropisch klimaat. In het zuiden is er een moessonklimaat die tijdens het regenseizoen voor kleine overstromingen kan zorgen.

Handige reistips & deals

Wildkamperen - waar is het toegestaan en waar zeker niet?

Wildkamperen - waar is het toegestaan en waar zeker niet?

Steeds meer mensen weten te genieten van de natuur zoals ze is. Natuurlijk, een geheel verzorgde vliegreis en een verblijf in een viersterrenhotel blijft velen ...

5 onontdekte geheimen van Griekenland

Griekenland ligt in het zuiden van Europa en telt meer dan 6000 eilanden. Het land heeft zelfs zoveel eilandjes, dat het precieze aantal een goed bewaard geheim...