Camperreizen

Camperreizen

wereld
bestemmingen icoon O.a. Amerika, Canada, IJsland & Noorwegen
aanbieders Wij vergelijken tot wel 7 aanbieders
prijs al vanaf 389,-!

De meest comfortabele manier voor een fly & drive; met de camper!

Op het ogenblik dat u een fly & drive vakantie wenst te ondernemen naar een land met een grote(re) oppervlakte en tal van uitnodigende locaties om te ontdekken kan het huren van een camper een prima keuze zijn. Het huren van een camper in plaats van een auto voor uw fly & drive vakantie zorgt er voor dat u steeds alle vereiste voorzieningen bij de hand heeft. Het gaat hierbij niet alleen om een slaapplaats, maar ook om bijvoorbeeld een kleine keuken en een toilet. Bent u van plan om een fly & drive te boeken met het hele gezin? Ook dan zult u alleen maar kunnen vaststellen dat het boeken van één van de verschillende camperreizen die worden aangeboden eigenlijk alleen maar interessante voordelen met zich meebrengt.


informatie

Waarom een reis met de camper?

  • Met een camper kiest u voor maximaal comfort. Overal waar u bent heeft u de beschikking over uw eigen ‘woonkamer’ met toilet, douche en in de meeste gevallen uitstekend bed.
  • Het rijden met een camper biedt ook meer overzicht op de weg, over het algemeen zijn de stoelen erg aangenaam in de camper
  • Het ideale vervoersmiddel om grote afstanden mee af te leggen
  • Een camperreis wordt steeds voordeliger!

Camperreizen - Info

vrijheid met een camperreis routes

Bestemmingen

Het boeken van camperreizen is door de jaren heen steeds populairder geworden. De populairste bestemmingen voor het beleven van een dergelijke vakantie zijn onder meer de Verenigde Staten en Canada. Beide Noord-Amerikaanse landen beschikken over zo’n ongelofelijke diversiteit aan locaties om te ontdekken dat het huren van een camper u het unieke gevoel van vrijheid zal geven. Dit geldt echter niet uitsluitend voor deze bestemmingen. Wat bijvoorbeeld ook te denken van het mystieke IJsland, de Scandinavische landen en ver weg gelegen bestemmingen als Australië en Nieuw-Zeeland? Wilt u het toch liever nog iets dichter bij huis houden? Dan is er natuurlijk ook nog het prachtige Verenigd Koninkrijk met al haar gezellige steden en haar vaak imponerende natuur. Of uiteraard een reis met camper door de fabelachtige natuur van IJsland. Al deze bestemmingen lenen zich als geen ander voor het beleven van een bijzondere fly & drive vakantie met camper!

met de camper in zweden routes

Voordelen van een Fly & Drive met camper

Camperreizen brengen heel wat interessante voordelen met zich mee. Het merendeel van de campertypes beschikken tegenwoordig niet alleen over slaapplaatsen evenals een klein keukentje, maar zelfs een bescheiden badkamertje met een toilet is aanwezig. Wat dat betreft kan er dan ook worden gesteld dat u altijd alles bij de hand heeft om van uw reis een echt geslaagde vakantie te maken. Bovendien zorgt een camper huren voor uw fly & drive vakantie er ook voor dat u steeds kunt vertoeven op enkele van de meest bijzondere locaties die er op deze planeet zijn terug te vinden. Uw camper parkeren aan de rand van de Grand Canyon onder een adembenemende sterrenhemel? Dat is pas genieten!

rijden met mooi uitzicht bezienswaardigheden

Uitgelichte bestemming: Amerika

Amerika is misschien wel één van de meest geschikte landen in de wereld op vlak van camperreizen. Het huren van een camper zorgt er namelijk voor dat de vaak niet onaanzienlijke afstanden veel eenvoudiger en comfortabeler kunnen worden overbrugd. Bovendien is Amerika een land dat uitstekend is voorzien op grote auto’s en campers waardoor het vinden van een geschikte parkeerplaats er (buiten de grootsteden weliswaar) eigenlijk nooit een probleem vormt. Eén ding staat in ieder geval vast, door het boeken van een fly & drive met camper ontdekt u het pure Amerika pas echt in al haar glorie!

toronto canada bezienswaardigheden

Uitgelichte bestemming: Canada

Het prachtige Canada staat in het bijzonder bekend omwille van de fabelachtige natuurpracht welke u er kunt aanschouwen. Ontdek de vele adembenemende natuurparken van dit Noord-Amerikaanse land terwijl u onderweg kunt genieten van alle comfort. Locaties zoals het Nationaal Park Banff, Emerald Lake en natuurlijk ook de imposante Niagara Falls spreken uiteraard tot de verbeelding. Echter, alleen door het boeken van één van de verschillende camperreizen naar Canada kunt u hun unieke schoonheid pas echt op de meest optimale wijze ervaren!

Handige reistips & deals

Fly drive vakantie met de camper

Fly drive vakantie met de camper

Ben je op zoek naar een ultieme avontuurlijke vakantie? Wil je genieten van de vrijheid van reizen en tegelijkertijd comfortabel verblijven? Dan is een fly driv...

4x inspiratie voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje

4x inspiratie voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje

Spanje is een erg populaire vakantiebestemming. En dat is natuurlijk niet voor niets. Je kunt er zowel terecht voor een zonnige stedentrip, een vakantie op een ...