Fly Drive Caraïben

Fly Drive Caraïben

wereld
bestemmingen icoon Bezoek o.a. Aruba, Cuba of Bonaire
aanbieders Wij vergelijken tot wel 2 aanbieders
prijs al vanaf €649,-

De Caribische levensstijl

Wanneer u op zoek bent naar een mooie winterzon vakantie, of gewoon wil ontspannen en genieten van een bijzonder land of gebied. Overweeg dan een vakantie richting de Caraïben. Dit uitgestrekte gebied heeft vele bijzondere eilanden en er is voor ieder wat wils te vinden. Om echt optimaal van de vakantie te genieten, alle vrijheid te ervaren die bij de Caribische levensstijl hoort en het land of regio naar keus echt te leren kennen, is het raadzaam om te kiezen voor een Fly Drive vakantie richting de Caraïben.


Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Caraïben


informatie

Waarom een Fly Drive naar Caraïben?

  • Bezoek o.a. Cuba, Aruba of Dominicaanse Republiek
  • Genieten in de heerlijke badplaats Punta Cava, hier vind je schitterende zandstranden
  • Ontdek in het Caribische gebied de ongerepte natuur en het aangename klimaat

Caraïben - Informatie

stranden op de caraiben gebieden

Gebieden

De vele eilanden die behoren tot het Caribisch gebied zijn kenmerkend voor deze regio. Vele van deze eilanden zijn in trek bij toeristen. Hierbij valt te denken aan: Aruba, Cuba, Bonaire, Curaçao en de Dominicaanse Republiek. De mooie badplaatsen die de Dominicaanse Republiek rijk is gecombineerd met de mooie natuur en het aangename klimaat maakt het een gewilde plek voor toeristen. Wanneer u kiest voor een Fly Drive vakantie trekt u door het land en kunt u al het moois aanschouwen.

bezienswaardigheden caraiben bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Een toeristisch gebied wat de laatste jaren sterk is ontwikkeld is in het noord oosten van de Dominicaanse Republiek. Hier ligt de badplaats Punta Cava. Vanuit Amsterdam vliegt u op de luchthaven nabij deze stad. Hier vindt u mooie zandstranden, zoals ze op posters worden afgebeeld. Mooie witte stranden met hier en daar een palmboom. Een bezoek aan de hoofdstad Santo Domingo is ook meer dan de moeite waard. In deze historische stad staan vele mooie bouwwerken. Daarnaast is ook Cordillera Central een mooie bestemming. Deze bergketen biedt veel mooie uitzichten en activiteiten.

fly drive caraiben routes

Routes

Voor u deze reis gaat maken zoek dan ook naar de nationale parken en watervallen die wellicht op u route liggen. In de Dominicaanse Republiek is vervoer over de weg niet vreemd. Zelf rijden zal weinig problemen opleveren al kunnen u medeweggebruikers van iets andere aard zijn als wat u gewend bent. Zo wordt er ook nog gebruik gemaakt van de ezel en verder veelvuldig van de vrachtwagen en toeristen verplaatsen zich geregeld in een luxe bus. In het land wordt Spaans gesproken en is het merendeel katholiek. De betalingen geschieden door middel van de Dominicaanse peso.

Handige reistips & deals

Fly drive vakantie met de camper

Fly drive vakantie met de camper

Ben je op zoek naar een ultieme avontuurlijke vakantie? Wil je genieten van de vrijheid van reizen en tegelijkertijd comfortabel verblijven? Dan is een fly driv...

4x inspiratie voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje

4x inspiratie voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje

Spanje is een erg populaire vakantiebestemming. En dat is natuurlijk niet voor niets. Je kunt er zowel terecht voor een zonnige stedentrip, een vakantie op een ...