Fly Drive Aruba

Fly Drive Aruba

aruba
bestemmingen icoon Bezoek o.a. Nationaal park Arikok & mooiste zandstranden
aanbieders Wij vergelijken tot wel 2 aanbieders
prijs al vanaf €599,-

De ABC-eilanden

Dat de Canarische eilanden populaire toeristische gebieden zijn staat buiten kijf. De mooie eilanden vormen prachtige uitzichten en de foto’s die u hier maakt kunt u zo opsturen naar een magazine. Zo ook de zogenoemde ABC-eilanden. Aruba, Bonaire en Curaçao zijn mooie vakantiebestemmingen. De eilanden behoren tot het koninkrijk der Nederlanden. Met een oppervlakte van 180 km2 is Aruba het kleinste eiland van deze drie. Toch is een fly drive Aruba een uitstekende keuze. Met schitterende stranden en een eigen cultuur is er genoeg te doen. De combinatie zonvakantie met leuke uistapjes met de auto is dan ook een logische keuze. De overheid heeft bovendien toerisme de laatste jaren flink gestimuleerd!

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Aruba


Aruba - Informatie

aruba bezienswaardigheden over

Over Aruba

Aruba is qua oppervlakte ongeveer even groot als het Waddeneiland Texel. Heeft u een kortere vakantie op het oog, wilt u genieten van lekker weer, een ontspannen vakantie en toch cultuur opsnuiven dan is een bestemming als Aruba ideaal. Ook voor langere vakanties is het natuurlijk goed vertoeven, dan kunt u eventueel ook kijken naar de mogelijkheden om dit in combinatie met één van de andere eilanden te doen. Mede door het klimaat is Aruba vrijwel het gehele jaar door een goede vakantiebestemming.

resort op aruba bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Wanneer u een vakantie naar Aruba overweegt kies dan zeker voor een Fly Drive vakantie naar Aruba. Op het vliegveld kunt u de huurauto ophalen. En het biedt erg veel vrijheid om het eiland rond te rijden en te verkennen. Een opvallende bezienswaardigheid zijn de resterende onderdelen van de, in 2005 ingestorte, natuurlijke brug, die op dit eiland te vinden was. Dit was de langste natuurlijke brug in de Caraïben. Een, nog intacte, kleinere variant is op een paar meter afstand te bezichtigen. Ook is het beschermde natuurgebied, Nationaal park Arikok een bezoek waard.

fly and drive aruba gebieden

Gebieden

Met een auto heeft u de mogelijkheid om alle bezienswaardigheden te ontdekken op het eiland. Door het ruige en rotsachtige landschap is het echter wel raadzaam om te kiezen voor een terreinwagen met vierwielaandrijving. Bezoek ook zeker de hoofdstad, Oranjestad, met het prachtige centrum. Het vreemde is dat ondanks dat u zo ver van huis bent er wel gewoon Nederlands gesproken wordt. Ook de munteenheid is afgeleid van de Nederlandse gulden, namelijk de Arubaanse florin. Ondanks het goede klimaat is er meer regenval in de laatste maanden van het jaar.

Handige reistips & deals

Fly drive vakantie met de camper

Fly drive vakantie met de camper

Ben je op zoek naar een ultieme avontuurlijke vakantie? Wil je genieten van de vrijheid van reizen en tegelijkertijd comfortabel verblijven? Dan is een fly driv...

4x inspiratie voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje

4x inspiratie voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje

Spanje is een erg populaire vakantiebestemming. En dat is natuurlijk niet voor niets. Je kunt er zowel terecht voor een zonnige stedentrip, een vakantie op een ...