Fly Drive Bonaire

Fly Drive Bonaire

bonaire
bestemmingen icoon Bezoek o.a. Washington Slagbaai Nationaal Park & Grotten van Bonaire
aanbieders Wij vergelijken tot wel 4 aanbieders
prijs al vanaf €899,-
Wij vergelijken
de jong intra pharos reizen tui reizen kras reizen fundadore eliza was here
Wij vergelijken
fly drive aanbieders

Vakantie in Bonaire

Het mooie Bonaire is steeds meer in opkomst als het gaat om toerisme. Hoewel de meeste mensen het eiland gelijk in combinatie brengen met Aruba en Curaçao is Bonaire een prachtig eiland op zich. Met mooie stranden, een rijke cultuur en prachtige koraalriffen. Een keertje duiken of snorkelen is hier echt een must. Kies voor een Fly Drive vakantie naar Bonaire. Op deze manier kunt u met u huurauto langs alle mooie bezienswaardigheden rijden en natuurlijk af en toe even stoppen om te ontspannen of een foto te maken.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Bonaire


Bonaire - Informatie

pier bij bonaire routes

Routes

Bonaire kent een rijke geschiedenis, waar ook Nederland onderdeel van uit maakt. Hier is op het eiland nog veel van terug te vinden en erg interessant om te bezoeken. Voor informatie of advies kunt u, voorafgaand aan u reis altijd een kijkje nemen op de website FlyDriveReizen.nl. Het vliegveld, Bonaire International Airport, ligt in het westen. Van daaruit kunt u een mooie route starten in de vorm van een acht over het eiland om aan het eind van de reis weer bij het vliegveld uit te komen, zonder een weg twee keer te moeten rijden.

stranden van bonaire bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Door de mooie koraalriffen is duiken of snorkelen zeker een aanraden om te ondernemen tijdens uw vakantie in Bonaire. Verder is Washington Slagbaai Nationaal Park  ook een bezoek waard. Het is een groot park waar mooie wandelingen gemaakt kunnen worden en waar veel moois te zien is. Er zijn ook mooie zoutmeren en zoutpannen in dit natuurgebied te vinden. Ook zijn in en om het eiland van Bonaire grotten te bezoeken. Niet alle grotten zijn te bezichtigen, maar er zijn er genoeg die wel open zijn voor publiek.

fly drive bonaire over

Over Bonaire

Bonaire is met 288 km2 groter dan Aruba en kleiner dan Curaçao. De talen die er gesproken worden zijn Nederlands en Papiaments. Er wordt betaald met de Amerikaanse dollar. Doo0r de geschiedenis zijn veel verschillende volkeren op Bonaire geweest en zij hebben ook allemaal een deel van de huidige keuken van Bonaire verzorgd. Er wordt veel gebruik gemaakt van sterke smaken en kruiden. In veel recepten wordt gebruik gemaakt van kippenvlees of geitenvlees. Een uitgebreide en lekkere keuken die voor iedereen iets te bieden heeft.

Handige reistips & deals

Vier enorme voordelen van een fly & drive vakantie

Vier enorme voordelen van een fly & drive vakantie

Een fly & drive vakantie is een ander woord voor een vliegticket inclusief een huurauto. Dus je boekt een vliegvakantie en krijgt daarbij een huurauto waarm...

Op autovakantie in eigen land

Op autovakantie in eigen land

Tegenwoordig zijn Fly-Drive vakanties helemaal hip and happening. Ze geven je alle vrijheid om verschillende plekken zo goed mogelijk te leren kennen, en dat oo...