Fly Drive Bonaire

Fly Drive Bonaire

bonaire
bestemmingen icoon Bezoek o.a. Washington Slagbaai Nationaal Park & Grotten van Bonaire
aanbieders Wij vergelijken tot wel 5 aanbieders
prijs al vanaf €899,-

Vakantie in Bonaire

Het mooie Bonaire is steeds meer in opkomst als het gaat om toerisme. Hoewel de meeste mensen het eiland gelijk in combinatie brengen met Aruba en Curaçao is Bonaire een prachtig eiland op zich. Met mooie stranden, een rijke cultuur en prachtige koraalriffen. Een keertje duiken of snorkelen is hier echt een must. Kies voor een Fly Drive vakantie naar Bonaire. Op deze manier kunt u met u huurauto langs alle mooie bezienswaardigheden rijden en natuurlijk af en toe even stoppen om te ontspannen of een foto te maken.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Bonaire


Bonaire - Informatie

pier bij bonaire routes

Routes

Bonaire kent een rijke geschiedenis, waar ook Nederland onderdeel van uit maakt. Hier is op het eiland nog veel van terug te vinden en erg interessant om te bezoeken. Voor informatie of advies kunt u, voorafgaand aan u reis altijd een kijkje nemen op de website FlyDriveReizen.nl. Het vliegveld, Bonaire International Airport, ligt in het westen. Van daaruit kunt u een mooie route starten in de vorm van een acht over het eiland om aan het eind van de reis weer bij het vliegveld uit te komen, zonder een weg twee keer te moeten rijden.

stranden van bonaire bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Door de mooie koraalriffen is duiken of snorkelen zeker een aanraden om te ondernemen tijdens uw vakantie in Bonaire. Verder is Washington Slagbaai Nationaal Park  ook een bezoek waard. Het is een groot park waar mooie wandelingen gemaakt kunnen worden en waar veel moois te zien is. Er zijn ook mooie zoutmeren en zoutpannen in dit natuurgebied te vinden. Ook zijn in en om het eiland van Bonaire grotten te bezoeken. Niet alle grotten zijn te bezichtigen, maar er zijn er genoeg die wel open zijn voor publiek.

fly drive bonaire over

Over Bonaire

Bonaire is met 288 km2 groter dan Aruba en kleiner dan Curaçao. De talen die er gesproken worden zijn Nederlands en Papiaments. Er wordt betaald met de Amerikaanse dollar. Doo0r de geschiedenis zijn veel verschillende volkeren op Bonaire geweest en zij hebben ook allemaal een deel van de huidige keuken van Bonaire verzorgd. Er wordt veel gebruik gemaakt van sterke smaken en kruiden. In veel recepten wordt gebruik gemaakt van kippenvlees of geitenvlees. Een uitgebreide en lekkere keuken die voor iedereen iets te bieden heeft.

Handige reistips & deals

Fly drive vakantie met de camper

Fly drive vakantie met de camper

Ben je op zoek naar een ultieme avontuurlijke vakantie? Wil je genieten van de vrijheid van reizen en tegelijkertijd comfortabel verblijven? Dan is een fly driv...

4x inspiratie voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje

4x inspiratie voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje

Spanje is een erg populaire vakantiebestemming. En dat is natuurlijk niet voor niets. Je kunt er zowel terecht voor een zonnige stedentrip, een vakantie op een ...