Fly Drive Cuba

Fly Drive Cuba

cuba
bestemmingen icoon Bezoek o.a. Havana, Baracoa & Santiago de Cuba
aanbieders Wij vergelijken tot wel 8 aanbieders
prijs al vanaf €840,-
Wij vergelijken
de jong intra pharos reizen tui reizen kras reizen fundadore eliza was here
Wij vergelijken
fly drive aanbieders

Het communistische Cuba

Dat Cuba een bijzonder land is, is algemeen bekend. Dit communistische land is erg toegankelijk voor toeristen. Dit in tegenstelling tot vele andere communistische landen, waardoor het een mooie inkijk geeft in het leven van de Cubanen. Er zijn toeristen die ervoor kiezen om in een resort te gaan zitten en te genieten van het tropische klimaat, de lokale drankjes en het mooie strand wat bij het eiland hoort, maar het echte Cuba ervaart u alleen door het maken van een fly-drive. Een fly drive Cuba is dan ook een steeds vaker geboekte route met veel mogelijkheden om zowel de mooiste plekken van het land te bekijken, als te genieten van één van de vele stranden!


Cuba - Informatie

fly drive route cuba routes

Routes

Een echte aanrader wanneer u Cuba wilt bezoeken is dan ook wel om te kiezen voor een Fly Drive vakantie door Cuba. Hoewel het een groot land is zijn er verschillende mogelijkheden en voldoende opties om tussenstops te maken. Zo kunt u ervoor kiezen om van een andere luchthaven te vertrekken als waar u aankwam. Bovendien zijn zowel in noord, oost, zuid en west Cuba mooie bezienswaardigheden en toeristische accommodaties te vinden. Afhankelijk van uw interesses en de duur van uw vakantie is er altijd wel een mooie route te maken door dit indrukwekkende land.

cuba bezienswaardigheden bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Een mooie plek om te zien is al gelijk Baracoa. Dit bijzondere plaatsje is gelegen aan de kust en heeft in tegenstelling tot de meeste stranden, zwart zand. Daarnaast grenst het ook nog eens aan een fantastisch natuurgebied waaraan u lopend een bezoek kunt brengen. Santiago de Cuba is een mooi stadje waar de gebouwen eruit zien zoals u ze in Cuba kunt verwachten. Een mooie plek om doorheen te wandelen en tevens met genoeg activiteiten. Aan de andere kant van het eiland ligt Viñales. Dit bergachtige gebied is vooral erg groen met de tabaksplantages op de achtergrond. Ook een bezoek aan een plantage behoort ook tot de mogelijkheden.

fly drive cuba gebieden

Gebieden

In Cuba is nog zo veel meer te zien. Zo is Havana nog niet eens aan bod gekomen. Maar meerdere dagen in de hoofdstad en nog zult u zich niet vervelen. Hoewel in het oosten de wegen slecht onderhouden kunnen zijn, is het rijden in Cuba niet een hele grote uitdaging. Voornamelijk omdat u bijna geen ander voertuig op de weg zult tegenkomen. Richting Havana worden de wegen steeds beter. Aan het einde van uw rondreis kunt u er natuurlijk altijd voor kiezen om aan het strand te gaan liggen nabij de populaire badplaats Varadero waar de stranden weer parelwit zullen zijn.

Handige reistips & deals

De natuurschoonheden van IJsland

IJsland is terug te vinden op menig aantal bucketlists. Dit heeft voor een groot deel te maken met de bijzondere natuurpracht waar dit eiland zich door kenmerkt...

Carnaval vieren in Venetië (Carnevale di Venezia)

Carnaval vieren in Venetië, het is eigenlijk iets wat iedereen ooit eens moet hebben meegemaakt. Op geen enkele andere plaats in de wereld wordt carnaval op zo...