Fly Drive Curaçao

Fly Drive Curaçao

curacao
bestemmingen icoon Bezoek o.a. Dierentuin Parke Tropikal, Struisvogelfarm & Willemstad
aanbieders Wij vergelijken tot wel 7 aanbieders
prijs al vanaf €649,-

Het ‘grote’ Curaçao, de ideale plek voor een fly-drive!

Curaçao is het grootste eiland van de ABC-eilanden en daarmee biedt het gelijk ook volop mogelijkheden aan bezienswaardigheden en indrukken. De mooie omgeving is ook nog eens altijd gehuld in mooie, zonnige temperaturen waardoor Curaçao het gehele jaar door een uitstekende vakantie bestemming is. Naar mooie natuur is er ook nog veel terug te vinden van de rijke geschiedenis die het eiland kent. En door het mooie weer zijn er ook genoeg mogelijkheden om aan het strand te relaxen en te genieten van de zon. Kortom: Natuur, strand & zelfs de hoofdstad Willemstad combineren in één fantastische reis? Boek dan een fly drive naar Curaçao!

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Curaçao


Curaçao - Informatie

strand curacao routes

Routes

Een goede manier om veel van het eiland te kunnen zien en alle bezienswaardigheden te kunnen bereiken is door middel van een auto. Wanneer u kiest voor een Fly Drive Curaçao staat er bij aankomst op de luchthaven een huurauto voor u gereed. Deze kunt u meteen meenemen en gebruiken om naar u accommodatie te rijden en vandaar verschillende uitstapjes te maken. Ook is het mogelijk om iedere paar dagen te wisselen van accommodatie en zo een rondje rond het eiland maken.

curacao bezienswaardigheden bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Naast veel bezienswaardigheden kent curaçao ook een uitgebreide natuur en een grote diversiteit aan diersoorten. Natuurlijk kunt, mocht u deze dieren willen zien, een bezoek brengen aan Dierentuin Parke Tropikal. Maar curaçao biedt nog meer, zo is er ook een Struisvogelfarm en ook is het een goed gebied om te duiken, waar natuurlijk ok een scala aan zeedieren te zien zal zijn. Verder biedt de hoofdstad, Willemstad, genoeg mogelijkheden en kunt u een kijkje gaan nemen in een authentiek plantagehuis.

fly drive curacao over

Over Curaçao

Sinds 2010 is Curaçao officieel onafhankelijk, maar toch zijn er nog banden met Nederland en is behoort het nu als een land binnen het Koninkrijk der Nederlanden. Dit is ook aan de taal te merken. Nederlands is een officiële taal in Curaçao, maar daarnaast ook nog Engels en Papiaments. Ook in de Curaçaose keuken zijn Nederlandse kenmerken terug te vinden. Zo wordt op een bruiloft traditioneel een voorgerecht geserveerd van een uitgeholde Edammer kaas. Een rondreis over dit mooie eiland zal vele bijzondere indrukken achterlaten.

Handige reistips & deals

Fly drive vakantie met de camper

Fly drive vakantie met de camper

Ben je op zoek naar een ultieme avontuurlijke vakantie? Wil je genieten van de vrijheid van reizen en tegelijkertijd comfortabel verblijven? Dan is een fly driv...

4x inspiratie voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje

4x inspiratie voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje

Spanje is een erg populaire vakantiebestemming. En dat is natuurlijk niet voor niets. Je kunt er zowel terecht voor een zonnige stedentrip, een vakantie op een ...