Fly Drive Curaçao

Fly Drive Curaçao

fly drive bestemmingen Bezoek o.a. Dierentuin Parke Tropikal, Struisvogelfarm & Willemstad
aanbieders Wij vergelijken tot wel 8 aanbieders
fly drive prijs al vanaf €649,-
Wij vergelijken
de jong intra pharos reizen tui reizen kras reizen fundadore eliza was here
Wij vergelijken
fly drive aanbieders

Het ‘grote’ Curaçao, de ideale plek voor een fly-drive!

Curaçao is het grootste eiland van de ABC-eilanden en daarmee biedt het gelijk ook volop mogelijkheden aan bezienswaardigheden en indrukken. De mooie omgeving is ook nog eens altijd gehuld in mooie, zonnige temperaturen waardoor Curaçao het gehele jaar door een uitstekende vakantie bestemming is. Naar mooie natuur is er ook nog veel terug te vinden van de rijke geschiedenis die het eiland kent. En door het mooie weer zijn er ook genoeg mogelijkheden om aan het strand te relaxen en te genieten van de zon.


Curaçao - Informatie

strand curacao routes

Routes

Een goede manier om veel van het eiland te kunnen zien en alle bezienswaardigheden te kunnen bereiken is door middel van een auto. Wanneer u kiest voor een Fly Drive vakantie naar Curaçao staat er bij aankomst op de luchthaven een huurauto voor u gereed. Deze kunt u meteen meenemen en gebruiken om naar u accommodatie te rijden en vandaar verschillende uitstapjes te maken. Ook is het mogelijk om iedere paar dagen te wisselen van accommodatie en zo een rondje rond het eiland maken.

curacao bezienswaardigheden bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Naast veel bezienswaardigheden kent curaçao ook een uitgebreide natuur en een grote diversiteit aan diersoorten. Natuurlijk kunt, mocht u deze dieren willen zien, een bezoek brengen aan Dierentuin Parke Tropikal. Maar curaçao biedt nog meer, zo is er ook een Struisvogelfarm en ook is het een goed gebied om te duiken, waar natuurlijk ok een scala aan zeedieren te zien zal zijn. Verder biedt de hoofdstad, Willemstad, genoeg mogelijkheden en kunt u een kijkje gaan nemen in een authentiek plantagehuis.

fly drive curacao over

Over Curaçao

Sinds 2010 is Curaçao officieel onafhankelijk, maar toch zijn er nog banden met Nederland en is behoort het nu als een land binnen het Koninkrijk der Nederlanden. Dit is ook aan de taal te merken. Nederlands is een officiële taal in Curaçao, maar daarnaast ook nog Engels en Papiaments. Ook in de Curaçaose keuken zijn Nederlandse kenmerken terug te vinden. Zo wordt op een bruiloft traditioneel een voorgerecht geserveerd van een uitgeholde Edammer kaas. Een rondreis over dit mooie eiland zal vele bijzondere indrukken achterlaten.

Handige reistips & deals

kefalonia

Geweldige routes om te eilandhoppen in Griekenland

Hoewel de economische reputatie van het land schokkend is, blijft Griekenland een eersteklas reisbestemming. De ingewikkelde kustlijn wordt gekenmerkt door prac...

athene

Ontdek de Griekse oudheden tijdens een fly & drive vakantie

Met zo'n 300 dagen zon per jaar is Griekenland de perfecte bestemming voor een strandvakantie. Wie echter lui achterover alleen maar zeelucht tot zich wil nemen...