Fly Drive Cyprus

Fly Drive Cyprus

fly drive bestemmingen Bezoek o.a. Larnaca, Paphos & Troodosgebergte
aanbieders Wij vergelijken tot wel 9 aanbieders
fly drive prijs al vanaf €467,-
Wij vergelijken
de jong intra pharos reizen tui reizen kras reizen fundadore eliza was here
Wij vergelijken
fly drive aanbieders

Op naar Cyprus

Ten zuiden van Turkije ligt het eiland Cyprus. In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt behoort het eiland tot het Aziatische continent. Desalniettemin betaald u hier gewoon met de Euro. Dit eiland heeft de vakantieganger veel te bieden. Voorop staat daarin wel de zonzekerheid. Op weinig plaatsen in Europa heeft u meer kans op een zonovergoten vakantie als in Cyprus. Bovendien lijkt het eiland nog steeds niet goed ontdekt te zijn door de Nederlandse toerist. Erg zonde, want in Cyprus kunt u alle kanten op.


Cyprus - Informatie

cyprus bezienswaardigheden bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Cyprus is een eiland. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om aan het strand te liggen. Het mooiste strand ligt toch wel bij de havenstad Larnaca. Maar tijdens de vakantie is er nog veel meer te doen dan aan het strand liggen. Zo is een uitstapje naar het Troodosgebergte een echte aanrader. Wilt u liever niet zelf rijden worden hier ook veel excursies naartoe aangeboden. Breng dan ook zeker een bezoek aan het Kykkos klooster, wat vaak bij deze excursies is inbegrepen. Ook kunt u Cyprus niet verlaten zonder een bezoek aan de havenstad Paphos. De gehele stad staat op de Unesco Werelderfgoedlijst en meerdere nachten hier verblijven is dan ook zeker niet zonde van de tijd.

routes cyprus routes

Hoe ziet een Fly Drive eruit?

In het zuiden van het eiland ligt de luchthaven van Cyprus. Om het eiland goed te ontdekken kunt u een auto huren en erop uit trekken. Een hele ontspannen manier om dit te doen is door middel van een Fly Drive vakantie naar Cyprus. Hier wordt alles van te voren vastgelegd en kunt u ontspannen van de vakantie en natuurlijk het eiland genieten. Vanuit de luchthaven rijdt u naar de eerste accommodatie om daar één of twee nachten te verblijven, om vervolgens weer door te rijden naar de volgende bestemming.

fly drive cyprus over

Over Cyprus

Door de uitgebreide cultuur, de historische vondsten en de mooie legendes is Cyprus al een bezoek waard. Daarnaast kent Cyprus ook nog eens een erg aangenaam klimaat. Hoewel de winters mild zijn in Cyprus, is het aan te raden een vakantie te boeken vanaf april. Vanaf de maand november zal het pas weer afkoelen en het zeewater al snel minder aangenaam worden om in te zwemmen. Wat eten betreft lijkt de keuken van Cyprus erg op die van Turkije en Griekenland. Veel vlees en vissoorten worden op de grill bereid, maar vergeet ook zeker niet eens een overheerlijke ovenschotel te bestellen. Daarnaast zijn de meze een echte aanrader. Er worden verschillende hapjes naar de tafel gebracht waar altijd wel voldoende keuze tussen zit.

Handige reistips & deals

kefalonia

Geweldige routes om te eilandhoppen in Griekenland

Hoewel de economische reputatie van het land schokkend is, blijft Griekenland een eersteklas reisbestemming. De ingewikkelde kustlijn wordt gekenmerkt door prac...

athene

Ontdek de Griekse oudheden tijdens een fly & drive vakantie

Met zo'n 300 dagen zon per jaar is Griekenland de perfecte bestemming voor een strandvakantie. Wie echter lui achterover alleen maar zeelucht tot zich wil nemen...