Fly Drive Griekenland

Fly Drive Griekenland

griekenland
bestemmingen icoon Bezoek o.a. Kreta, Knossos & Peleponessos
aanbieders Wij vergelijken tot wel 11 aanbieders
prijs al vanaf € 249,-
Wij vergelijken
de jong intra pharos reizen tui reizen kras reizen fundadore eliza was here
Wij vergelijken
fly drive aanbieders

Met een fly-drive Griekenland op ontdekkingstocht in de bakermat van Europa

Ontdek met een fly & drive Griekenland de mooiste plekken van de bakermat van de Europese beschaving. Kies bijvoorbeeld voor een rondrit langs Kreta, Rhodos en de Peloponnesos en ontdek wat Griekenland u te bieden heeft. U komt er prachtige natuur, geschiedenis en authentieke stadjes tegen. Bijkomen op de zachte zandstranden aan de Atheense Rivièra kan natuurlijk ook. Met een fly drive kiest u ervoor om dit moois in alle vrijheid te ontdekken. Met de auto kunt u immers gaan en staan waar u wilt!Griekenland - Informatie

santorini gebieden

Populaire gebieden in Griekenland

Een fly-drive Griekenland biedt meerdere mogelijkheden. Een van de toeristische trekpleisters is het eiland Kreta. Op deze bestemming is het altijd heerlijk warm, waardoor jong en oud er graag komt. Voor een mix van zon, zee, strand en oude steden bent u in Kreta dan ook op de juiste plek. U kunt ook kiezen voor een fly-drive naar de Griekse hoofdstad Athene. Dompel u tijdens deze reis onder in de bijzondere geschiedenis van Griekenland, en bezoek onder andere het prachtige schiereiland Peleponessos.

athene oudheden bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden in Griekenland

Van alle landen in Europa heeft Griekenland waarschijnlijk de oudste bezienswaardigheden. In dit land ontstond immers duizenden jaren geleden de Europese beschaving en democratie. Resten van het verleden zijn ook terug te vinden op Kreta. Zo trekken de opgravingen bij Knossos veel bekijks. Hier vindt u onder andere het enorme Paleis van Knossos, dat gedeeltelijk weer in ere is hersteld. Tijdens uw rondreis in Athene kunt u onder andere de 5e eeuwse Parthenon tempel bovenop de 156 meter hoge berg Akropolis niet overslaan.

zeezicht griekse kust over

Over Griekenland

Griekenland is een Zuid-Europees land, omgeven door de Middellandse Zee, Ionische Zee en de Egeïsche Zee. De ongeveer 10,7 miljoen Grieken laten u graag kennismaken met hun tradities. Grieken zijn bijvoorbeeld echte familiemensen en eten graag samen. Een bijzondere gewoonte is dat de Grieken soms hun borden stukgooien als ze tevreden zijn over het eten. De maaltijd vindt overigens pas plaats rond een uur of negen. Hou er dus rekening mee dat u pas laat van heerlijke gerechten als moussaka of feta-salade kunt smullen.

natuur in griekenland reisorganisaties

Reisorganisaties naar Griekenland

Een fly-drive Griekenland biedt veel keuzevrijheid. U kunt alleen een vliegreis en huurauto boeken, maar sommige reisorganisaties bieden ook pakketten met hotels aan. Zo kunt u met Sunweb een 8-daagse ontdekkingstocht in Peleponessos ondernemen, inclusief hotel. U verblijft in accommodaties die van alle gemakken zijn voorzien, zoals logies en ontbijt. Of reis met Flextravel richting deze zonnige Europese bestemming. Zij bieden meerdere fly-drives aan, inclusief huurauto en overnachtingen.

Ook met Flextravel kunt u een onvergetelijke fly-drive op Peleponessos ondernemen. Ook een 8-daagse tocht door centraal Griekenland of Kreta behoort tot de mogelijkheden. Of wat dacht u van een ontdekkingstocht langs de hoogtepunten van het klassieke Griekenland. Dompel u in 8, 12 of 15 dagen onder in de bijzondere Griekse geschiedenis en maak ondertussen kennis met de gastvrije bevolking. Heeft u nog vragen of behoefte aan meer informatie? Neem dan even een kijkje op flydrivereizen.nl.

Handige reistips & deals

Ga op zoek naar het Noorderlicht

5 leuke activiteiten om te doen op IJsland

IJsland heeft zich de laatste jaren ontpopt tot een hippe bestemming die op steeds meer belangstelling mag rekenen. Niet zo gek, want op weinig andere plekken v...

Welcome to Miami

De top 5 bezienswaardigheden van Florida

Mickey Mouse, krokodillen, nachtclubs en tropische stranden. Er is maar één bestemming die over al deze elementen beschikt: Florida! Deze Amerikaanse staat wo...