Fly Drive Corfu

Fly Drive Corfu

griekenland
bestemmingen icoon Bezoek o.a. Corfu-stad & Achilleion
aanbieders Wij vergelijken tot wel 6 aanbieders
prijs al vanaf € 399,-
Wij vergelijken
de jong intra sunweb tui reizen bbi travel eliza was here
Wij vergelijken
fly drive aanbieders

Een ontspannen vakantie in Corfu

Wilt u meer zien van het land waar u naartoe gaat op vakantie? Aan het strand liggen is natuurlijk heerlijk en iedere avond bij hetzelfde restaurant gaan eten is ook geen straf. Maar eenmaal thuis zult u weinig over het land weten. Hooguit over het zwembad bij de accommodatie. Klinkt als een heerlijk ontspannen vakantie, maar soms is het ook leuk om nieuwe culturen te leren kennen en nieuwe ervaringen op te doen. Een Fly & Drive vakantie is een perfecte combinatie van een ontspannen vakantie, terwijl u toch het land leert kennen.


Corfu - Informatie

corfu uitzichten gebieden

Gebieden

Corfu is Grieks eiland in de Ionische Zee. Het eiland ligt erg noordelijk. Een deel van het eiland ligt zelfs tegen de Albanese kust aan. Zoals vele Griekse eilanden heerst er in Corfu ook een aangenaam klimaat. Het eiland is niet groot en door de enorme variatie wat het eiland te bieden heeft is het bij uitstek geschikt als Fly Drive vakantie. Iedere dag een andere bestemming en daarmee ook een andere activiteit en een ander uitzicht. Of u nou kiest voor een cultureel uitstapje, een culinaire ervaring of een sportieve belevenis. In Corfu kan het allemaal.

bezienswaardigheden corfu bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Uit de vele bezienswaardigheden die er in Corfu te vinden zijn is Corfu-stad toch zeker een aanrader. Vanuit het oude fort in Corfu-stad kunt u Albanië zien liggen. Corfu heeft veel mooie stadjes en dorpjes. Vergeet ook zeker niet een bezoek te brengen aan het Achilleion, het paleis van keizerin Sisi. Naast alle bezienswaardigheden biedt Corfu ook diverse watersport mogelijkheden, maar ook om te wandelen en te hiken heeft Corfu geschikte gebieden. Lees u voorafgaand aan de vakantie goed in of laat een mooie reis voor u samenstellen door het team van FlyDriveReizen.nl.

fly drive corfu over

Het land

Een belangrijke activiteit wat in Corfu ook veel ondernomen wordt is snorkelen. Mocht u dit eens willen doen, zal deze vakantie daar genoeg gelegenheid voor bieden. Voordat de toerist Corfu ontdekte leefde de inwoners voornamelijk van de landbouw. Nog steeds groeien er vele olijfbomen op het eiland en zijn er nog mensen die hiermee hun brood verdienen. Er wordt ook heerlijk olijfolie gemaakt. Een mooi souvenir om mee naar huis te nemen om daar nog eens na te genieten van een heerlijke vakantie in Corfu.

Handige reistips & deals

Ga op citytrip in eigen land!

Ga op citytrip in eigen land!

Door het coronavirus is het nog maar de vraag hoe eenvoudig en verstandig het zal zijn om in de zomervakantie op vakantie te gaan naar het buitenland. Het kan d...

Voor elk wat wils in de Verenigde Staten van Amerika

Voor elk wat wils in de Verenigde Staten van Amerika

De Verenigde Staten van Amerika, een land dat bij veel mensen bovenaan de lijst staat van landen die ze minstens één keer in hun leven zouden willen bezoeken....