Fly Drive Corfu

Fly Drive Corfu

griekenland
bestemmingen icoon Bezoek o.a. Corfu-stad & Achilleion
aanbieders Wij vergelijken tot wel 2 aanbieders
prijs al vanaf € 399,-
Wij vergelijken
de jong intra pharos reizen tui reizen kras reizen fundadore eliza was here
Wij vergelijken
fly drive aanbieders

Een ontspannen vakantie in Corfu

Wilt u meer zien van het land waar u naartoe gaat op vakantie? Aan het strand liggen is natuurlijk heerlijk en iedere avond bij hetzelfde restaurant gaan eten is ook geen straf. Maar eenmaal thuis zult u weinig over het land weten. Hooguit over het zwembad bij de accommodatie. Klinkt als een heerlijk ontspannen vakantie, maar soms is het ook leuk om nieuwe culturen te leren kennen en nieuwe ervaringen op te doen. Een Fly & Drive vakantie is een perfecte combinatie van een ontspannen vakantie, terwijl u toch het land leert kennen.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Corfu


Corfu - Informatie

corfu uitzichten gebieden

Gebieden

Corfu is Grieks eiland in de Ionische Zee. Het eiland ligt erg noordelijk. Een deel van het eiland ligt zelfs tegen de Albanese kust aan. Zoals vele Griekse eilanden heerst er in Corfu ook een aangenaam klimaat. Het eiland is niet groot en door de enorme variatie wat het eiland te bieden heeft is het bij uitstek geschikt als Fly Drive vakantie. Iedere dag een andere bestemming en daarmee ook een andere activiteit en een ander uitzicht. Of u nou kiest voor een cultureel uitstapje, een culinaire ervaring of een sportieve belevenis. In Corfu kan het allemaal.

bezienswaardigheden corfu bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Uit de vele bezienswaardigheden die er in Corfu te vinden zijn is Corfu-stad toch zeker een aanrader. Vanuit het oude fort in Corfu-stad kunt u Albanië zien liggen. Corfu heeft veel mooie stadjes en dorpjes. Vergeet ook zeker niet een bezoek te brengen aan het Achilleion, het paleis van keizerin Sisi. Naast alle bezienswaardigheden biedt Corfu ook diverse watersport mogelijkheden, maar ook om te wandelen en te hiken heeft Corfu geschikte gebieden. Lees u voorafgaand aan de vakantie goed in of laat een mooie reis voor u samenstellen door het team van FlyDriveReizen.nl.

fly drive corfu over

Het land

Een belangrijke activiteit wat in Corfu ook veel ondernomen wordt is snorkelen. Mocht u dit eens willen doen, zal deze vakantie daar genoeg gelegenheid voor bieden. Voordat de toerist Corfu ontdekte leefde de inwoners voornamelijk van de landbouw. Nog steeds groeien er vele olijfbomen op het eiland en zijn er nog mensen die hiermee hun brood verdienen. Er wordt ook heerlijk olijfolie gemaakt. Een mooi souvenir om mee naar huis te nemen om daar nog eens na te genieten van een heerlijke vakantie in Corfu.

Handige reistips & deals

Vier enorme voordelen van een fly & drive vakantie

Vier enorme voordelen van een fly & drive vakantie

Een fly & drive vakantie is een ander woord voor een vliegticket inclusief een huurauto. Dus je boekt een vliegvakantie en krijgt daarbij een huurauto waarm...

Op autovakantie in eigen land

Op autovakantie in eigen land

Tegenwoordig zijn Fly-Drive vakanties helemaal hip and happening. Ze geven je alle vrijheid om verschillende plekken zo goed mogelijk te leren kennen, en dat oo...