Fly Drive Kefalonia

Fly Drive Kefalonia

griekenland
bestemmingen icoon Bezoek o.a. mooie stranden & natuurgebieden
aanbieders Wij vergelijken tot wel 2 aanbieders
prijs al vanaf € 451,-
Wij vergelijken
de jong intra sunweb tui reizen bbi travel eliza was here
Wij vergelijken
fly drive aanbieders

Ontdek het prachtige Kefalonia

Een Fly Drive vakantie naar Kefalonia zal u veel meer bieden dan dat u van een vakantie gewend bent. U kunt de vakantie namelijk zo actief of ontspannen indelen als u wilt en ter plekke uw tempo aanpassen. Met een Fly Drive boekt u thuis de vlucht en de huurauto. Het is mogelijk om alle accommodaties vast te leggen, maar het kan ook deels of in het geheel niet. Hoe u het ook indeelt, deze manier van reizen is de uitkomst voor iedere toerist.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Kefalonia


Kefalonia - Informatie

kefalonia natuur gebieden

Gebieden

Vrijwel alle Griekse eilanden zijn onder de toeristen natuurlijk enorm in trek, toch wordt er alleen in de toeristische gebieden Engels gesproken. Wanneer u dus kiest om van te voren alles vast te leggen hoeft u zich geen zorgen te maken over het reserveren van een hotelkamer in een onbekende taal. Want dat is nog het mooiste aan het eiland Kefalonia. Het is nog niet ontdekt door de massatoerist. U zult dus niet achter de hordes aanlopen, maar juist voorop lopen.

fly drive kefalonia bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Het eiland is schitterend. Mooie uitzichten, schitterende stranden en helderblauwe zee. Op sommige plekken is het zelfs mogelijk de andere eilanden te zien. Een reden om er naartoe te gaan is voor een enkeling al voor een speciale reden. Er wonen namelijk minstens 4 zeeschildpadden die iedere ochtend aan de kust van Argostoli de visresten komen opeten. Een bezoek aan Kefalonia is verder alleen al vanwege de grotten de moeite waard. In Kefalonia kunt u echt genieten van de ongerepte natuur en u zult meer dan eens de auto aan de kant zetten om te genieten van de vakantie.

kefalonia hotels over

Het land

Naast de temperatuur die vrijwel het gehele jaar door aangenaam is in Griekenland is ook de Griekse keuken en enorm pluspunt voor menig toerist. De gegrilde stukken vlees en vis, maar ook de stoofschotels en salades zijn vers en smakelijk. En daarnaast zijn de vriendelijke inwoners zijn altijd bereid u te helpen. Kefalonia kent een rijke natuur met veel pittoreske havenplaatsje waar dagelijks verse vis gevangen wordt. Hoewel vrijwel het gehele jaar door de temperatuur goed is vallen in de winter wel meer buien. De beste reistijd is vanaf april tot november.

Handige reistips & deals

Ga op citytrip in eigen land!

Ga op citytrip in eigen land!

Door het coronavirus is het nog maar de vraag hoe eenvoudig en verstandig het zal zijn om in de zomervakantie op vakantie te gaan naar het buitenland. Het kan d...

Voor elk wat wils in de Verenigde Staten van Amerika

Voor elk wat wils in de Verenigde Staten van Amerika

De Verenigde Staten van Amerika, een land dat bij veel mensen bovenaan de lijst staat van landen die ze minstens één keer in hun leven zouden willen bezoeken....