Fly Drive Kreta

Fly Drive Kreta

griekenland
bestemmingen icoon Bezoek o.a. Rethymnon en Chania
aanbieders Wij vergelijken tot wel 9 aanbieders
prijs al vanaf € 259,-

In de voetsporen van de oude Grieken tijdens een fly-drive Kreta

In de Middellandse Zee ligt een Grieks eiland dat zich uitstekend leent voor een onvergetelijke fly-drive: Kreta. Dankzij haar ligging en altijd heerlijke temperaturen is Kreta een zeer populaire vakantiebestemming. Stippel uw route voor uw fly drive Kreta uit en geniet van uw vrijheid met de huurauto. Ontdek in eigen tempo de mooiste plekjes van het grootste eiland van Griekenland. Op Kreta bevinden zich eeuwenoude plaatsjes waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Zo kunt u het authentieke Kreta bijvoorbeeld leren kennen met een bezoek aan Heraklion en Knossos.


Kreta top 3

informatie

Waarom een Fly Drive naar Kreta?

  • Rijd door het prachtige Westelijke deel van Kreta
  • Bezoek de authentieke dorpjes als Rethymnon en Chania
  • Bezichtig het enorme Paleis van Knossos, dat maar liefst 4000 jaar oud is

Kreta - Informatie

fly drive kreta gebieden

Populaire gebieden in Kreta

Een fly-drive wordt vaak ondernomen om een land echt te leren kennen. Met de auto kunt u immers op de meest bijzondere en wellicht onontdekte plekjes terechtkomen. Een van de populairste bestemmingen voor een fly-drive in Kreta is het Westelijke gedeelte. Hierbij onderneemt u een rondrit door de binnenlanden van Kreta, met authentieke dorpjes als Rethymnon en Chania. Ook een uitstapje naar de historische steden Heraklion en Knossos behoort tot de mogelijkheden. Met een fly-drive op Kreta bent u verzekerd van een onvergetelijke tijd.

kreta stranden bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden op Kreta

Voor de liefhebber van geschiedneis is een fly & drive naar Kreta een droom die uitkomt. De vele bezienswaardigheden vervelen nooit. Bezoek bijvoorbeeld Chania, een Grieks stadje met kleine straatjes en oude huizen. Ervaar de bijzondere sfeer en bekijk de enorme haven van Chania, een echte bezienswaardigheid. Ook Knossos is een aanrader tijdens een fly-drive op Kreta. Hier vindt u onder andere het enorme Paleis van Knossos, dat maar liefst 4000 jaar oud is. Door dit monument waant u zich voor even weer in het verleden.

kreta binnenstad over

Over Kreta

Het in de Middellandse Zee gelegen Kreta is een van de populairste bestemmingen onder toeristen. Dit komt onder andere door het gunstige Middellandse Zeeklimaat. De bewoners van Kreta, ongeveer 621.000, zijn een beetje ‘verliefd’ op hun eiland. De lokale bevolking vindt u vaak in een café, waar zij u graag laten proeven van hun “gliko” (zoete) koffie. Kreta heeft een cultuur waar eten en drinken centraal staat. In kleine vissersdorpjes als Chania eet men dan ook graag de heerlijkste vis, octopus en zee-egel.

haven kreta reisorganisaties

Reisorganisaties naar Kreta

Een fly drive vakantie naar Kreta is tegenwoordig gemakkelijk online te boeken bij diverse reisorganisaties. Flextravel is een van de reisorganisaties dat een fly-drive naar Kreta aanbiedt. Met deze organisatie kunt u zowel op ontdekkingstocht in Oost-Kreta als West-Kreta. In 8 dagen leert u de cultuur van Kreta goed kennen. In Oost-Kreta gaat het voornamelijk om een tocht langs het natuurschoon van Kreta, en in het Westen bezoekt u steden als Heraklion en Chania. Bij Flextravel is het zelfs mogelijk om Oost- en West-Kreta met elkaar te combineren. Eventueel kunt u ook terecht bij reisorganisatie Polyplan, dat zich speciaal richt op Griekenland. Tijdens deze 8 dagen durende reis begint en eindigt in Heraklion, om loopt onder andere via Matala, Rhethymnon en Chania. Zowel Flextravel als Polyplan bieden tijdens uw fly-drive comfortabele hotels aan om de nacht door te brengen.

Handige reistips & deals

Fly drive vakantie met de camper

Fly drive vakantie met de camper

Ben je op zoek naar een ultieme avontuurlijke vakantie? Wil je genieten van de vrijheid van reizen en tegelijkertijd comfortabel verblijven? Dan is een fly driv...

4x inspiratie voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje

4x inspiratie voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje

Spanje is een erg populaire vakantiebestemming. En dat is natuurlijk niet voor niets. Je kunt er zowel terecht voor een zonnige stedentrip, een vakantie op een ...