Fly Drive Lefkas

Fly Drive Lefkas

griekenland
bestemmingen icoon Bezoek o.a. Lefkada & Nidri Watervallen
aanbieders Wij vergelijken tot wel 4 aanbieders
prijs al vanaf € 299,-
Wij vergelijken
de jong intra sunweb tui reizen bbi travel eliza was here
Wij vergelijken
fly drive aanbieders

Onbezorgd op vakantie

Voor een mooie Fly & Drive vakantie is niet veel nodig. De meeste voorbereidingen kunt u voorafgaand aan de reis al treffen. Wanneer u nog niet vaak in het buitenland heeft gereden is het wel prettig wanneer er een goed wegennet ligt, voor de ervaren rijder is dit overigens ook mooi meegenomen natuurlijk. Met een fly drive vakantie naar Lefkas heeft u alle ruimte om het eiland in uw eigen tempo te leren kennen en het heeft één van de beste wegennetwerken van alle Griekse eilanden.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Lefkas


Lefkas - Informatie

autorondreis lefkas routes

Routes

Lefkas is een eiland ten zuiden van het Griekse vasteland. Het ligt tegen de kust aan en er is zelfs een verbinding door middel van een brug met het vaste land. Bij aankomst vallen al direct de typerende Griekse architectuur en de waaiende palmbomen op. Veel personen kiezen voor een vakantie naar Griekenland, toch is het eiland Lefkas nog niet zo heel toeristisch. Met een oppervlakte van 356 km2 en de vorm van een ovaal is het een prima eiland om een route over uit te stippelen langs alle mooie bezienswaardigheden.

fly drive lefkas bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

De reis zal starten in de hoofdstad Lefkada. Dit is de stad waar de brug met het eiland met het vasteland verbindt. In het stadje zijn verschillende musea te vinden. Ook heeft het nog steeds die historische sfeer weten te behouden, hier rondwandelen is al een leuke ervaring. Ook zijn de Nidri Watervallen een mooie excursie. Dit is echter best een klim en niet voor iedereen geschikt. In het stadje Sivros is een olijven museum. Het geeft leuke informatie over dit belangrijke product van Griekenland.

lefkas bezienswaardigheden over

Het land

Lefkas is een eiland wat zich aan het moderniseren is, terwijl de authentieke onderdelen behouden blijven. Door het goede wegennetwerk zijn de toeristische attracties goed bereikbaar en is het en Fly Drive vakantie naar dit eiland ook een gemakkelijke onderneming. Trek voldoende tijd uit om te genieten van de schoonheid die het eiland te bieden heeft. Van oudsher wonen hier veel kunstenaars. Houtsnijwerken, muurschilderingen en andere schilderijen zijn nog steeds onderdeel van de moderne cultuur. Een vakantie naar dit bijzondere eiland zult u vast niet snel vergeten.

Handige reistips & deals

Ga op citytrip in eigen land!

Ga op citytrip in eigen land!

Door het coronavirus is het nog maar de vraag hoe eenvoudig en verstandig het zal zijn om in de zomervakantie op vakantie te gaan naar het buitenland. Het kan d...

Voor elk wat wils in de Verenigde Staten van Amerika

Voor elk wat wils in de Verenigde Staten van Amerika

De Verenigde Staten van Amerika, een land dat bij veel mensen bovenaan de lijst staat van landen die ze minstens één keer in hun leven zouden willen bezoeken....