Fly Drive Lesbos

Fly Drive Lesbos

griekenland
bestemmingen icoon Bezoek o.a. Mytilini, Sigri & Moria
aanbieders Wij vergelijken tot wel 5 aanbieders
prijs al vanaf €199,-

Trek er met de auto op uit in het prachtige Lesbos

Onbezorgd genieten van een mooie vakantie. Deze zin past het beste bij een Fly & Drive vakantie naar Lesbos. Voor veel gebieden is het al mogelijk om een Fly Drive vakantie naartoe te maken. Het enige wat nodig is zijn accommodaties, een huurauto en natuurlijk een vlucht. Al deze onderdelen hebben de meeste zowel toeristische als minder toeristische gebieden al tot hun beschikking. U kunt er thuis voor kiezen om alle accommodaties al vast te leggen of misschien alleen deels, bijvoorbeeld alleen de eerste paar nachten. Vervolgens trekt u er met de auto op uit!


Lesbos - Informatie

fly and drive lesbos over

Het land

Hoewel het niets met elkaar te maken heeft zijn eilanden toch zeker geschikt als Fly Drive bestemming. Wellicht omdat hier vaak toch al naartoe gevolgen wordt. Een mooie bestemming voor een Fly Drive vakantie is dan ook wel Lesbos. Dit Griekse eiland heeft de toerist veel te bieden. Gelegen tegen de Turkse kust zult u van beide culturen invloeden ervaren. Het eiland heeft veel recreatie mogelijkheden en nog mooiere bezienswaardigheden. Een bezoek aan dit eiland zult u ook zeker niet snel vergeten.

lesbos natuur bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

De vele bezienswaardigheden van Lesbos zijn gemakkelijk te bereiken wanneer u een auto tot u beschikking heeft. Bezoek de hoofdstad Mytilini, waar u bijvoorbeeld een bezoek kan brengen aan het kasteel, een amfitheater en musea. Nabij het plaatsje Sigri ligt het versteende woud, wat sinds 1985 een beschermd natuurmonument is. Meer geïnteresseerd in geschiedenis? Bij Moria vindt u een aquaduct wat afstamt uit de Romeinse tijd. Er is ook genoeg mogelijkheid voor ontspanning, want in de kustgebieden van Lesbos vindt u de mooiste stranden.

lesbos haven gebieden

Gebieden

Lesbos heeft een omtrek van 370 km en een oppervlakte van 1630 km2. Gelegen in de Egeïsche zee, nabij de Turkse kust. Het is een van de grotere Griekse eilanden. Hoewel toeristen hier geen onbekenden zijn, trekt het eiland jaarlijks nog niet zo veel bezoekers als bijvoorbeeld Kreta of Corfu. Naast de vele bezienswaardigheden is het ook een eiland van uitersten. Dit is terug te vinden in de natuur. In het zuiden is veel groen, natuur en olijfbomen. Terwijl het noorden van het eiland erg kaal en rotsachtig gebied betreft.

Handige reistips & deals

Fly drive vakantie met de camper

Fly drive vakantie met de camper

Ben je op zoek naar een ultieme avontuurlijke vakantie? Wil je genieten van de vrijheid van reizen en tegelijkertijd comfortabel verblijven? Dan is een fly driv...

4x inspiratie voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje

4x inspiratie voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje

Spanje is een erg populaire vakantiebestemming. En dat is natuurlijk niet voor niets. Je kunt er zowel terecht voor een zonnige stedentrip, een vakantie op een ...