Fly Drive Samos

Fly Drive Samos

griekenland
bestemmingen icoon Bezoek o.a. Vathy & Tempel van Hera
aanbieders Wij vergelijken tot wel 1 aanbieder
prijs al vanaf € 249,-
Wij vergelijken
de jong intra pharos reizen tui reizen kras reizen fundadore eliza was here
Wij vergelijken
fly drive aanbieders

Het eiland Samos

Samos is een Grieks eiland. Echter tikt het nog net niet de kust met Turkije aan. Vanaf hier is de bekende Turkse badplaats Kusadasi op slechts een steenworp afstand. Met een oppervlakte van ruim 750 km2 en met een Lengte van 44 km en een breedte van bijna 20 km is een rondje over het eiland zo gemaakt. Toch ondernemen niet veel toeristen deze route. Enorm zonde, want op die manier zullen ze alles ervaren wat dit mooie Griekse eiland te bieden heeft.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Samos


Samos - Informatie

samos fly drive routes

Routes

Wanneer u kiest voor een Fly Drive vakantie naar Samos zult u terugkomen van uitgeruste vakantie en toch met alle verhalen en ervaringen van een actieve vakantie. Het prettige aan een Fly Drive vakantie is namelijk dat u alles zelf in de hand heeft. Wanneer u van te voren de accommodaties heeft geboekt dient u natuurlijk wel op de afgesproken dag aan te komen, maar of dit nou om 10 uur in de ochtend is of om 10 uur ’s avonds zal niemand u op voorhand vragen.

samos bezienswaardigheden bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Samos biedt veel bezienswaardigheden waardoor het extra prettig is om over een auto te beschikken. Op die manier kunt u overal langs. In de hoofdstad Vathy is al veel te beleven. Een aanrader is bijvoorbeeld het archeologisch museum. Rij ook zeker langs de Tempel van Hera. De Godin van de vruchtbaarheid wordt al van oudsher geëerd op Samos. Deze archeologische vondsten staan op de Unesco werelderfgoedlijst. Maar er is nog zo veel meer wat dit eiland te bieden heeft. Kijk van te voren goed waar u heen wilt en stippel dan de route uit.

natuur griekenland gebieden

Gebieden

Op Samos zijn veel historische gebouwen nog steeds in goede staat. Er zijn vele kerken en kloosters die een bezoek brengen waard zijn. Door het aangename klimaat is het op Samos het gehele jaar door goed vakantie weer. In de wintermaanden kan het zeewater echter wel kouder worden. En dat is misschien zonde, want naast veel culture uitstapjes is het ook heerlijk om een dagje aan het strand te liggen natuurlijk. Dit kan op Samos gelukkig ook erg goed op veel verschillende plekken.

Handige reistips & deals

spanje tips

Eerste keer Spanje? 7 tips ter voorbereiding

Elk jaar opnieuw zijn er weer nieuwe reizigers die er voor kiezen om Spanje te ontdekken. Dit zuiders getinte vakantieland beschikt dan ook over heel wat sterke...

ijsland

De natuurschoonheden van IJsland

IJsland is terug te vinden op menig aantal bucketlists. Dit heeft voor een groot deel te maken met de bijzondere natuurpracht waar dit eiland zich door kenmerkt...