Fly Drive Samos

Fly Drive Samos

griekenland
bestemmingen icoon Bezoek o.a. Vathy & Tempel van Hera
aanbieders Wij vergelijken tot wel 4 aanbieders
prijs al vanaf € 249,-
Wij vergelijken
de jong intra sunweb tui reizen bbi travel eliza was here
Wij vergelijken
fly drive aanbieders

Het eiland Samos

Samos is een Grieks eiland. Echter tikt het nog net niet de kust met Turkije aan. Vanaf hier is de bekende Turkse badplaats Kusadasi op slechts een steenworp afstand. Met een oppervlakte van ruim 750 km2 en met een Lengte van 44 km en een breedte van bijna 20 km is een rondje over het eiland zo gemaakt. Toch ondernemen niet veel toeristen deze route. Enorm zonde, want op die manier zullen ze alles ervaren wat dit mooie Griekse eiland te bieden heeft.


Samos - Informatie

samos fly drive routes

Routes

Wanneer u kiest voor een Fly Drive vakantie naar Samos zult u terugkomen van uitgeruste vakantie en toch met alle verhalen en ervaringen van een actieve vakantie. Het prettige aan een Fly Drive vakantie is namelijk dat u alles zelf in de hand heeft. Wanneer u van te voren de accommodaties heeft geboekt dient u natuurlijk wel op de afgesproken dag aan te komen, maar of dit nou om 10 uur in de ochtend is of om 10 uur ’s avonds zal niemand u op voorhand vragen.

samos bezienswaardigheden bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Samos biedt veel bezienswaardigheden waardoor het extra prettig is om over een auto te beschikken. Op die manier kunt u overal langs. In de hoofdstad Vathy is al veel te beleven. Een aanrader is bijvoorbeeld het archeologisch museum. Rij ook zeker langs de Tempel van Hera. De Godin van de vruchtbaarheid wordt al van oudsher geëerd op Samos. Deze archeologische vondsten staan op de Unesco werelderfgoedlijst. Maar er is nog zo veel meer wat dit eiland te bieden heeft. Kijk van te voren goed waar u heen wilt en stippel dan de route uit.

natuur griekenland gebieden

Gebieden

Op Samos zijn veel historische gebouwen nog steeds in goede staat. Er zijn vele kerken en kloosters die een bezoek brengen waard zijn. Door het aangename klimaat is het op Samos het gehele jaar door goed vakantie weer. In de wintermaanden kan het zeewater echter wel kouder worden. En dat is misschien zonde, want naast veel culture uitstapjes is het ook heerlijk om een dagje aan het strand te liggen natuurlijk. Dit kan op Samos gelukkig ook erg goed op veel verschillende plekken.

Handige reistips & deals

Ga op citytrip in eigen land!

Ga op citytrip in eigen land!

Door het coronavirus is het nog maar de vraag hoe eenvoudig en verstandig het zal zijn om in de zomervakantie op vakantie te gaan naar het buitenland. Het kan d...

Voor elk wat wils in de Verenigde Staten van Amerika

Voor elk wat wils in de Verenigde Staten van Amerika

De Verenigde Staten van Amerika, een land dat bij veel mensen bovenaan de lijst staat van landen die ze minstens één keer in hun leven zouden willen bezoeken....