Fly Drive Samos

Fly Drive Samos

griekenland
bestemmingen icoon Bezoek o.a. Vathy & Tempel van Hera
aanbieders Wij vergelijken tot wel 1 aanbieder
prijs al vanaf € 249,-
Wij vergelijken
de jong intra pharos reizen tui reizen kras reizen fundadore eliza was here
Wij vergelijken
fly drive aanbieders

Het eiland Samos

Samos is een Grieks eiland. Echter tikt het nog net niet de kust met Turkije aan. Vanaf hier is de bekende Turkse badplaats Kusadasi op slechts een steenworp afstand. Met een oppervlakte van ruim 750 km2 en met een Lengte van 44 km en een breedte van bijna 20 km is een rondje over het eiland zo gemaakt. Toch ondernemen niet veel toeristen deze route. Enorm zonde, want op die manier zullen ze alles ervaren wat dit mooie Griekse eiland te bieden heeft.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Samos


Samos - Informatie

samos fly drive routes

Routes

Wanneer u kiest voor een Fly Drive vakantie naar Samos zult u terugkomen van uitgeruste vakantie en toch met alle verhalen en ervaringen van een actieve vakantie. Het prettige aan een Fly Drive vakantie is namelijk dat u alles zelf in de hand heeft. Wanneer u van te voren de accommodaties heeft geboekt dient u natuurlijk wel op de afgesproken dag aan te komen, maar of dit nou om 10 uur in de ochtend is of om 10 uur ’s avonds zal niemand u op voorhand vragen.

samos bezienswaardigheden bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Samos biedt veel bezienswaardigheden waardoor het extra prettig is om over een auto te beschikken. Op die manier kunt u overal langs. In de hoofdstad Vathy is al veel te beleven. Een aanrader is bijvoorbeeld het archeologisch museum. Rij ook zeker langs de Tempel van Hera. De Godin van de vruchtbaarheid wordt al van oudsher geëerd op Samos. Deze archeologische vondsten staan op de Unesco werelderfgoedlijst. Maar er is nog zo veel meer wat dit eiland te bieden heeft. Kijk van te voren goed waar u heen wilt en stippel dan de route uit.

natuur griekenland gebieden

Gebieden

Op Samos zijn veel historische gebouwen nog steeds in goede staat. Er zijn vele kerken en kloosters die een bezoek brengen waard zijn. Door het aangename klimaat is het op Samos het gehele jaar door goed vakantie weer. In de wintermaanden kan het zeewater echter wel kouder worden. En dat is misschien zonde, want naast veel culture uitstapjes is het ook heerlijk om een dagje aan het strand te liggen natuurlijk. Dit kan op Samos gelukkig ook erg goed op veel verschillende plekken.

Handige reistips & deals

Vier enorme voordelen van een fly & drive vakantie

Vier enorme voordelen van een fly & drive vakantie

Een fly & drive vakantie is een ander woord voor een vliegticket inclusief een huurauto. Dus je boekt een vliegvakantie en krijgt daarbij een huurauto waarm...

Op autovakantie in eigen land

Op autovakantie in eigen land

Tegenwoordig zijn Fly-Drive vakanties helemaal hip and happening. Ze geven je alle vrijheid om verschillende plekken zo goed mogelijk te leren kennen, en dat oo...