Fly Drive Santorini

Fly Drive Santorini

griekenland
bestemmingen icoon Bezoek o.a. Fira & De vulkaan van Santorini
aanbieders Wij vergelijken tot wel 1 aanbieder
prijs al vanaf €399,-

Een van de mooiste Griekse eilanden

De vrijheid die u met de auto heeft is toch vaak onmisbaar. Ook op vakantie. Dat is één van de redenen waarom een Fly Drive vakantie zo in populariteit aan het stijgen is. Toeristen willen tegenwoordig niet alleen meer lekker bakken in de zon, maar men wil ook iets van het land ontdekken, zien, meemaken en ervaren. Om dat te bereiken zal er buiten de toeristische zones gekeken moeten worden. Gelukkig zijn in de meeste gebieden anderen u al voorgegaan en kunt u met een gerust hart vertrekken.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Santorini


Santorini - Informatie

zeezicht santorini over

Het land

Een Fly Drive reis naar Santorini is zo een mooie ervaring. Wanneer u denkt aan Griekenland ziet u vast witte huisjes, tegen een berg aan gebouwd en met een koepelvormig blauw dak tegen een mooie achtergrond met strakblauwe lucht en een helderblauwe zee. Die foto’s zijn genomen in  Santorini. En wanneer u met de auto erop uit gaat zult u zeker zelf ook meerdere van dit soort foto’s maken. Deze traditionele setting is namelijk nog volledig intact en erg mooi om te zien.

fly drive santorini bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Naast prachtige uitzichten heeft Santorini nog veel meer te bieden aan de reiziger. Zo is er de hoofdstad Fira. Een gezellig stadje waar in de zomer veel toeristen op af komen. Er zijn gezellige restaurants en bars. Ook zijn er diverse musea en een kleine haven. Een excursie naar de vulkaan van Santorini is ook een echte aanrader. Vanaf hier heeft u schitterend uitzicht over de rest van het eiland. Verder zijn er op het eiland natuurlijk ook veel mooie stranden te vinden.

natuur op santorini gebieden

Gebieden

Santorini is een Grieks eiland wat ligt in de Egeïsche Zee. De lengte van het eiland is 17,6 km en de breedte is 6 km. Santorini is ontstaan door een vulkaanuitbarsting. Hierdoor is de grond nog steeds erg vruchtbaar. Mede hierdoor en door het gunstige klimaat wordt er op het eiland veel wijn verbouwd. Hoewel ook de winters erg mild zijn is de gunstigste vakantie periode vanaf maart tot oktober. In de zomermaanden juli en augustus kan het juist wel weer te warm zijn, al zorgt een frisse duik in de zee dan voor verkoeling.

Handige reistips & deals

Fly drive vakantie met de camper

Fly drive vakantie met de camper

Ben je op zoek naar een ultieme avontuurlijke vakantie? Wil je genieten van de vrijheid van reizen en tegelijkertijd comfortabel verblijven? Dan is een fly driv...

4x inspiratie voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje

4x inspiratie voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje

Spanje is een erg populaire vakantiebestemming. En dat is natuurlijk niet voor niets. Je kunt er zowel terecht voor een zonnige stedentrip, een vakantie op een ...