Fly Drive Engeland

Fly Drive Engeland

engeland
bestemmingen icoon Bezoek o.a. Cornwall, Kent & Devon
aanbieders Wij vergelijken tot wel 6 aanbieders
prijs al vanaf € 420,-

Kies voor variatie met een fly & drive naar Engeland

Wissel cultuur, natuur en geschiedenis met elkaar af tijdens een fly drive in Engeland. Dit land uit het Verenigd Koninkrijk leent zich uitstekend voor een avontuurlijke reis met de auto. En het is slechts een paar uur vliegen naar deze prachtige eiland in de Noordzee. Tijdens een fly & drive Engeland ontdekt u charmante dorpjes in het glooiende landschap en middeleeuwse kastelen. Proef in de charmante stadjes van de typische Britse sfeer en vergeet vooral niet te genieten van een high-tea en fish en chips.


Engeland - Informatie

devon gebieden

Populaire gebieden in Engeland

Tijdens een fly & drive Engeland heeft u de keuze uit diverse bestemmingen. Erg in trek bij toeristen zijn bijvoorbeeld de graafschappen Devon en Cornwall. Deze gebieden in zuidwest-Engeland worden gekenmerkt door een schilderachtig landschap van vissersdorpjes, baaien en kleine weggetjes. Of kies voor een rondreis in Zuid-Engeland, waar onder andere Kent en Bournemouth op het programma staan. Deze prachtige trip duurt 11/12 dagen of 19/20 dagen. Eventueel kunt u de reis in Engeland zelfs verlengen met een trip naar Noord-Wales en het Lake District.

engels dorp over

Over Engeland

Engeland vormt samen met Noord-Ierland, Schotland en Wales het Verenigd Koninkrijk. Het is een dichtbevolkt gebied met ruim 53 miljoen inwoners. Net als in de rest van het Verenigd Koninkrijk speelt sport er een zeer grote rol. Naast voetbal beoefenen veel Britten ook rugby en cricket. Tijdens een rondrit in Engeland ontkomt u ook niet aan de muziek. Engeland vormde immers de bakermat van wereldberoemde bands als The Beatles en Coldplay.  Ook belangrijk: vergeet niet dat men in Engeland links rijdt in de auto.

bezienswaardigheden engeland bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden in Engeland

De rondreis langs Devon en Cornwall kent vele hoogtepunten. Een van de culturele bezienswaardigheden in dit gebied is bijvoorbeeld Exeter Cathedral. Dit enorme monument uit 1400 heeft een bijzondere architectuur. Bewonder onder andere de astronomische klok en het schitterende, uitgestrekte plafond van de kerk. Tijdens uw rondreis in Zuid-Engeland is een bezoek aan het graafschap Kent zeker de moeite waard. Een opvallende bezienswaardigheid is het kasteel van Dover, bovenop een heuvel en met uitkijktorens die een schitterend uitzicht bieden over het kanaal.

engelse natuur reisorganisaties

Reisorganisaties

Buro Scanbrit is een van de reisorganisaties dat fly-drive reizen in Engeland aanbiedt. Zij biedt al 50 jaar rondreizen om nooit te vergeten. Dit bedrijf vindt u in Amsterdam, maar tegenwoordig is het heel makkelijk om zelf de reis op internet te boeken. Op de website kunt u de fly-drive zelf samenstellen, waardoor u dus een reis op maat boekt. U geeft zelf uw bestemming aan, soort verblijf en reisperiode. Naast Buro Scanbrit kunt u voor een rondreis ook terecht bij ANWB reizen. Deze biedt onder andere een 6- of 8 daagse rondreis in Zuidoost-Engeland aan. Zowel bij Buro Scanbrit als ANWB reizen profiteert u van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Boek een vlucht en huur een auto, en verblijf vervolgens in comfortabele hotels tijdens de gehele reis. Zo wordt uw fly-drive Engeland onvergetelijk.

Handige reistips & deals

Fly drive vakantie met de camper

Fly drive vakantie met de camper

Ben je op zoek naar een ultieme avontuurlijke vakantie? Wil je genieten van de vrijheid van reizen en tegelijkertijd comfortabel verblijven? Dan is een fly driv...

4x inspiratie voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje

4x inspiratie voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje

Spanje is een erg populaire vakantiebestemming. En dat is natuurlijk niet voor niets. Je kunt er zowel terecht voor een zonnige stedentrip, een vakantie op een ...