Fly Drive Ierland

Fly Drive Ierland

ierland
bestemmingen icoon Bezoek o.a. Slieve League & Dublin
aanbieders Wij vergelijken tot wel 6 aanbieders
prijs al vanaf €569,-
Wij vergelijken
de jong intra pharos reizen tui reizen kras reizen fundadore eliza was here
Wij vergelijken
fly drive aanbieders

Onvergetelijke herinneringen met een fly-drive Ierland

Met een fly-drive Ierland beleeft u een bijzondere vakantie. Na een korte vliegreis staat uw huurauto te wachten op het vliegveld. Vervolgens kunt u in alle vrijheid dit prachtige land in Noord-Europa ontdekken. De kliffen in het zuidwesten en de glooiende heuvels van het Ierse landschap creëren onvergetelijke herinneringen.  En dan hebben we het nog niet eens gehad over de gezelligheid van steden als Dublin en Cork. Bespreek met uw reisgenoten alle bezienswaardigheden die u tegenkomt de altijd gezellige Ierse pub.


Ierland - Informatie

kasteel ierland gebieden

Populaire gebieden in Ierland

Zowel Noord- als Zuid-Ierland zijn erg in trek als fly-drive bestemming. In Noord-Ierland kunt u met de huurauto volop genieten van de ruige natuur, glooiende heuvels en enorme kliffen. Wissel al het natuurschoon af met de bruisende Ierse hoofdstad Dublin. Zo beleeft u een geweldige fly-drive waarin cultuur en natuur met elkaar worden gecombineerd. Of leer authentiek Ierland kennen met een tocht in het zuidwesten. Ook in dit gedeelte bevinden zich interessante bezienswaardigheden en natuurwonderen als torenhoge kliffen waar u niet op uitgekeken raakt.

bezienswaardigheden in ierland bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden Ierland

Ontdek met uw huurauto op eigen tempo de adembenemende natuur en bezienswaardigheden van Noord-Ierland. Een van de imposante bezienswaardigheden in het Noorden is Slieve League. Met een hoogte van maar liefst 601 meter zijn dit de op-een-na hoogste kliffen van Europa. Of kies voor cultuur en breng in het noordwesten een bezoek aan de Ierse hoofdstad Dublin. Een van de bezienswaardigheden in de stad is ‘Guiness Storehouse’, een schitterende pub uit 1904 vanwaar u een schitterend uitzicht heeft over Dublin.

fly drive ierland over

Over Ierland

Over het Kanaal en grenzend aan de Noordzee ligt een bijzonder Europees land: Ierland. Op dit buurland van Groot-Brittannië wonen 4,8 miljoen inwoners.  Wellicht is het even wennen dat u hier als automobilist links moet rijden. Maak tijdens uw fly-drive kennis met de bijzondere cultuur van de Ieren. De bevolking is erg gesteld op hun tradities, waaronder het jaarlijkse St. Patrick’s Day. Proef tijdens uw fly-drive in Ierland ook van traditionele gerechten als ‘colcannon’, een stamppot van groene kool en aardappelen.

kasteel ierland reisorganisaties

Reisorganisaties naar Ierland

In Ierland kunt u gemakkelijk een auto huren. Bij grote vliegvelden in Cork en Dublin bevinden zich meestal autoverhuurbedrijven. Het meest praktische is om vantevoren al een auto te huren. Diverse reisorganisaties hebben zich gespecialiseerd in fly-drives naar Ierland. Zo kunt  u verschillende reizen boeken bij ‘Echt Ierland’. Het grote voordeel van deze organisatie is dat hun Ierland-specialisten precies kunnen vertellen wat u kunt verwachten tijdens de reis. Ook kunt u een reisadvies op maat aanvragen. De duur van de fly-drives bij ‘Echt Ierland’ verschilt onderling. U kunt een week weg, maar ook 9, 11 of 22 dagen.

Voor een onvergetelijke autorondreis kunt u ook terecht bij CelticTours. Dit is wederom een specialist, maar dan gericht op het gehele Verenigd Koninkrijk. Een van de voordelen van deze reisorganisatie is dat u de reis direct kunt combineren met overtochten per boot. Bij CelticTours kunt u een totaalpakket boeken inclusief huurauto en accommodatie.

Handige reistips & deals

Ga op zoek naar het Noorderlicht

5 leuke activiteiten om te doen op IJsland

IJsland heeft zich de laatste jaren ontpopt tot een hippe bestemming die op steeds meer belangstelling mag rekenen. Niet zo gek, want op weinig andere plekken v...

Welcome to Miami

De top 5 bezienswaardigheden van Florida

Mickey Mouse, krokodillen, nachtclubs en tropische stranden. Er is maar één bestemming die over al deze elementen beschikt: Florida! Deze Amerikaanse staat wo...