Fly Drive IJsland

Fly Drive IJsland

fly drive bestemmingen Bezoek o.a. de Blue Lagoon & Reykjavik
aanbieders Wij vergelijken tot wel 9 aanbieders
fly drive prijs al vanaf €725,-
Wij vergelijken
de jong intra pharos reizen tui reizen kras reizen fundadore eliza was here
Wij vergelijken
fly drive aanbieders

Fly-drive IJsland voert u langs adembenemende natuur

Een fly-drive IJsland is een unieke ervaring die u nooit zult vergeten. IJsland staat bekend om haar adembenemende geisers en gletsjers. Wanneer u met een huurauto het binnenland intrekt bent u getuige van deze natuurwonderen. Laat u aan de zuidkust ook betoveren door de grote groepen vogels die hier verblijven. Maar IJsland heeft ook bijzonder levendige steden. In de hoofdstad Reykjavik, de meest noordelijke Europese hoofdstad, verveelt u zich geen moment. U kunt er prachtige kerken bezoeken en een enorme haven.


IJsland - Informatie

fly drive ijsland gebieden

Populaire gebieden in IJsland

IJsland kent geen massatoerisme, maar wel een aantal plekken die goed worden bezocht. Het zuidwesten is bijvoorbeeld een schitterende plek. Enorme geisers, vulkanen, watervallen en gigantische ijsbergen bepalen hier het landschap. Ook de bruisende hoofdstad Reykjavik bevindt zich in het zuidwesten. U kunt met de auto ook uitwijken naar Noord-IJsland, eveneens een schitterende plek voor natuurliefhebbers. Geniet hier van modderpoelen, zwavelbronnen en immense fjorden. In sommige kratermeren is het zelfs mogelijk om een duik te nemen in het warme water.

blue lagoon bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden in IJsland

Het Zuidwesten is niet voor niets een populaire bestemming onder toeristen. Een van de absolute trekpleisters in dit gebied is de ‘Blue Lagoon’. Dit is een gigantisch complex met onder andere een heerlijk warm bad van 37 graden. Bij rug- en gewrichtsklachten schijnt het water een heilzame werking te hebben. Of kies na al het natuurschoon voor een stedentrip in Reykjavik. De enorme Hallgrimskerk is een echte bezienswaardigheid in de stad. U kunt een klim maken naar de kerktoren, vanwaar u een schitterend uitzicht heeft over Reykjavik.

reykjavik over

Over IJsland

Tijdens een fly-drive IJsland bevindt u zich in het meest westelijke punt van Europa. Het is een uniek eiland midden in de Oceaan, en behoort tot de Scandinavische landen. Veel drukte hoeft u niet te verwachten in IJsland. Er wonen ongeveer 317.000 inwoners. De bevolking is erg trots op haar cultuur. Zo speelt vis traditioneel een grote rol in de IJslandse keuken. Geniet tijdens uw bijzondere reis van zalm, forel en schelpdieren, maar ook haaienvlees en zelfs schaap.

IJsland natuur reisorganisaties

Reisorganisaties naar IJsland

Diverse reisorganisaties hebben zich gespecialiseerd in fly-drives naar IJsland. Zo kunt u met de Jong Intra vakanties in 3 uur van Amsterdam naar IJsland vliegen. Huurauto en accommodaties zijn inclusief, waardoor u dus verzekerd bent van een goed verblijf. Daarnaast ontvangt u van de reisorganisatie enkele tips voor onderweg. Maar uiteindelijk geeft de huurauto u de vrijheid om zelf te gaan en staan waar u wilt.

Handige reistips & deals

kefalonia

Geweldige routes om te eilandhoppen in Griekenland

Hoewel de economische reputatie van het land schokkend is, blijft Griekenland een eersteklas reisbestemming. De ingewikkelde kustlijn wordt gekenmerkt door prac...

athene

Ontdek de Griekse oudheden tijdens een fly & drive vakantie

Met zo'n 300 dagen zon per jaar is Griekenland de perfecte bestemming voor een strandvakantie. Wie echter lui achterover alleen maar zeelucht tot zich wil nemen...