Fly Drive Sicilië

Fly Drive Sicilië

italie
bestemmingen icoon Bezoek o.a. Palermo & Taormina
aanbieders Wij vergelijken tot wel 9 aanbieders
prijs al vanaf € 499,-
Wij vergelijken
de jong intra pharos reizen tui reizen kras reizen fundadore eliza was here
Wij vergelijken
fly drive aanbieders

Verwondering en vreugde tijdens een fly & drive Sicilië

Voor een fijne autovakantie aan de Middellandse Zee hoeft u het niet ver te zoeken. Een fly & drive Sicilië heeft alles in huis voor een onvergetelijke tijd. Met een huurauto heeft u de ultieme vrijheid om deze Italiaanse regio te leren kennen. Terwijl u over de Italiaanse wegen rijdt schijnt het Mediterraanse zonnetje volop. Het loont dan ook zeker om onderweg even een stop te maken, zodat u de hagelwitte zandstranden, baaien en azuurblauwe zee van Sicilië in u op kunt nemen.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Sicilië


Sicilië top 3

informatie

Waarom een Fly Drive naar Sicilië?

  • Bezoek de badplaats Taormina hier bevindt zich indrukwekkende bezienswaardigheden
  • Bezichtig het Griekse theater, dit is een historisch monument
  • Dompel je in de geschiedenis van de Oude Romeinen en Normandiërs

Sicilië - Informatie

fly drive sicilie gebieden

Populaire plekken op Sicilië

De regio Sicilië kent een aantal badplaatsen waar u volop kunt genieten van zon, zee en strand. Zo is de badplaats Taormina in Oost-Sicilië een toeristische trekpleister. Zelfs in de Oudheid verbleven de Grieken en Romeinen op deze plek om te ontspannen. Of rij tijdens uw fly-drive in Sicilië naar de hoofdstad Palermo in het Noorden. De Romeinen en de Normandiërs hebben hun sporen nagelaten in deze stad. De prachtige architectuur en unieke bezienswaardigheden maken Palermo een parel op Sicilië.

bezienswaardigheden sicilie bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden op Sicilië

De badplaats Taormina heeft haar populariteit onder andere te danken aan de indrukwekkende bezienswaardigheden. Het Griekse theater, in het Italiaans ‘Teatro Greco’, is verreweg het meest bezochte monument in het historische centrum. Het openluchttheater stamt uit de zevende eeuw en wordt nog steeds gebruikt voor concerten. Een andere bezienswaardigheid die u een bezoek kunt brengen is de San Giovanni Degli Eremiti kerk, in het hart van Palermo. Dit godshuis stamt uit de zesde eeuw en is een mix van Gotische, Islamitische en Romaanse bouwstijlen.

uitzicht eiland over

Over Sicilië

Met een fly-drive naar Sicilië reist u af naar een Italiaanse regio in het zuidwesten, ten noorden van Tunesië in Afrika. Op het eiland wonen ongeveer 5 miljoen inwoners. Dompel u tijdens een bezoek aan Sicilië onder in de Italiaanse levensstijl. Sicilianen zijn dol op hun familie. Dagelijks urenlang tafelen met de hele familie is een vaste onderdeel van hun levensstijl. Het overheerlijke Siciliaanse menu, waar u zeker eens van moet proeven, bestaat onder andere uit abrikozen, citrusvruchten, rozijnen en nootmuskaat.

fly and drive sicilie reisorganisaties

Reisorganisaties naar Sicilië

Een fly-drive naar Sicilië boekt u onder andere bij Sunweb. Met een rondreis leert u dit bijzondere eiland pas echt goed kennen. Omdat u zelf het tempo kunt bepalen, belooft het een heerlijk ontspannen vakantie te worden. Reisorganisatie Sunweb biedt verschillende excursies aan op het eiland. Met de auto kunt u in de ochtend bijvoorbeeld naar Taormina rijden, om onder leiding van een ervaren gids de stad te verkennen. Op de site van Sunweb is deze reis zeer gemakkelijk te boeken. Vlucht en auto maken onderdeel uit van het pakket.
Of ontdek de wondere wereld van Sicilië met Minerva Reizen. Deze organisatie heeft echte Italië kenners in dienst, die een reis kunnen samenstellen die helemaal aansluit op uw wensen. Met Minerva kunt u er zelfs even uit in de winter. Dankzij het Middellandse Zeeklimaat is het ook in de laatste maanden van het jaar heerlijk warm op Sicilië. U vliegt vanuit Amsterdam in ongeveer 2.5 uur naar Sicilië. Op het vliegveld staat de huurauto van Sunny Cars op de luchthaven van Catania op u te wachten. Heeft u nog vragen over de fly-drive naar Sicilië? Neem dan contact op via FlyDriveReizen. Ons team helpt u graag op weg.

Handige reistips & deals

Ga op zoek naar het Noorderlicht

5 leuke activiteiten om te doen op IJsland

IJsland heeft zich de laatste jaren ontpopt tot een hippe bestemming die op steeds meer belangstelling mag rekenen. Niet zo gek, want op weinig andere plekken v...

Welcome to Miami

De top 5 bezienswaardigheden van Florida

Mickey Mouse, krokodillen, nachtclubs en tropische stranden. Er is maar één bestemming die over al deze elementen beschikt: Florida! Deze Amerikaanse staat wo...