Fly Drive Toscane

Fly Drive Toscane

italie
bestemmingen icoon Bezoek o.a. Maremma & Massa Maritima
aanbieders Wij vergelijken tot wel 8 aanbieders
prijs al vanaf €439,-
Wij vergelijken
de jong intra pharos reizen tui reizen kras reizen fundadore eliza was here
Wij vergelijken
fly drive aanbieders

Laat uw zintuigen prikkelen met een fly drive Toscane

Een perfecte manier om de Italiaanse regio Toscane te verkennen is met een fly-drive. Met een autorondreis ontdekt u de vele gezichten van Toscane. In deze schilderachtige Italiaanse treek wisselende glooiende heuvels en olijfbomen zich af met eeuwenoude dorpjes en bezienswaardigheden. Een fly-drive Toscane heeft als groot voordeel dat u aan weinig zaken meer hoeft te denken. U kunt de accommodaties vantevoren al online boeken. U hoeft slechts een korte vlucht te nemen richting Toscane, waar de huurauto op het vliegveld al u staat te wachten.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Toscane


Toscane - Informatie

fly drive toscane gebieden

Populaire plekken in Toscane

Zowel voor natuur- als cultuurliefhebbers is Toscane een plek om van te dromen. De regio staat bekend om haar vele wijngaarden, olijfbomen en uitgestrekte zonnebloemvelden. De auto is het ideale vervoermiddel om dit kleurige landschap te verkennen. Een regio in Toscane vol natuurschoon is bijvoorbeeld Maremma, in het zuidwesten. In Toscane bevinden zich ook een aantal zeer populaire steden. Proef de Italiaanse sfeer in de steden Florence, Lucca en Siena en kijk uw ogen uit door vele historische bezienswaardigheden.

toscane natuur bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden in Toscane

De schitterende streek Maremma zorgt voor onvergetelijke herinneringen. U kunt er bijvoorbeeld het Middeleeuwse stadje Massa Maritima bezoeken, waar vooral de 13e eeuwse imposante ‘Saint Cerbone’s Cathedral’ de aandacht trekt. Indrukwekkende kathedralen komt u ook tegen in Florence. Na Rome is dit een van de meest bezochte steden van Italië. In deze cultuurstad vindt u onder andere de 13e eeuwse ‘Duomo’. Deze op drie na grootste kathedraal van Europa met een prachtige koepel is het absolute symbool van het kunstzinnige Florence.

toscane fly and drive over

Over Toscane

Toscane is niet zomaar een van de meest geliefde regio’s in Italië. Deze regio in Centraal-Italië herbergt ongelooflijk veel cultuurschatten. Toscane heeft ongeveer 3,7 miljoen inwoners, wat goed is voor 6.1 procent van de totale Italiaanse bevolking. Toscane is een streek waar ontzettend veel gezongen wordt. Zo zijn de “meizingen” al decennia lang een vaste traditie onder de bevolking. Dit houdt in dat men met liedjes de meimaand verwelkomt. Vooral in de regio Maremma is deze traditie nog erg populair.

rivier toscane reisorganisaties

Reisorganisaties naar Toscane

Bij het boeken van een rondreis is het fijn om tips te krijgen van Italië kenners. Bij reisorganisatie Minerva Reizen helpen ze u graag op weg bij het boeken van een fly-drive naar Toscane.  Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Minerva Reizen biedt onder andere een 9-daagse autorondreis aan naar Toscane. U rijdt door het schitterende Toscaanse landschap van Lucca naar het Chiantigebied. Vlucht en autohuur zijn daarbij inbegrepen.

De mooiste plekjes van Toscane ontdekt u ook met reisorganisatie De Jong Intra. Zij laten u naast Toscane ook graag kennismaken met de minstens zo mooie streek Umbrië. In 8 dagen maakt u kennis met de natuur en steden van dit mooie stukje Italië. U verblijft in centraal gelegen hotels en ontvangt een ANWB reisgids.

Handige reistips & deals

spanje tips

Eerste keer Spanje? 7 tips ter voorbereiding

Elk jaar opnieuw zijn er weer nieuwe reizigers die er voor kiezen om Spanje te ontdekken. Dit zuiders getinte vakantieland beschikt dan ook over heel wat sterke...

ijsland

De natuurschoonheden van IJsland

IJsland is terug te vinden op menig aantal bucketlists. Dit heeft voor een groot deel te maken met de bijzondere natuurpracht waar dit eiland zich door kenmerkt...