Fly Drive Macedonië

Fly Drive Macedonië

macedonie
bestemmingen icoon Bezoek o.a. Skopje, Ohrid & Oriëntaalse Bazaar
aanbieders Wij vergelijken tot wel 6 aanbieders
prijs al vanaf € 209,-

Met Een Fly & Drive Macedonië maakt u kennis met een beeldschoon land

Ontdek met een Fly & Drive Macedonië een land dat al eeuwen tot de verbeelding spreekt. De prachtige natuur, eeuwenoude steden en gastvrije Macedoniërs maken een autovakantie in dit land onvergetelijk. Voor een fijne vakantie met een huurauto is Macedonië de ideale bestemming. Een auto geeft u ontzettend veel vrijheid. U kunt immers zelf beslissen wanneer en waar u reist. Maar een compleet pakket inclusief accommodaties behoort ook tot de mogelijkheden. De keuze is aan u. Maar dat een fly drive Macedonië genieten geblazen is, staat vast.

Bekijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Macedonië


Informatie - Macedonië

routes in macedonie gebieden

Populaire bestemmingen in Macedonië

Het in Zuid-Europa gelegen Macedonië kent veel prachtige plekken.  Het gebied rondom het meer van Ohrid is een goed voorbeeld. Dit enorme meer is zo helder dat u soms wel 25 meter diep kunt kijken. Of rij in een halfuurtje naar ‘de Bay of Bones’, een nagebouwd paaldorp gebaseerd op huizen uit de 12e eeuw v. Chr. Of kies voor de in het Noorden gelegen hoofdstad Skopje. In deze populaire stad bruist het altijd. Bovendien komt u er een aantal interessante bezienswaardigheden tegen.

bezienswaardigheden macedonie bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden in Macedonië

Het al eerder genoemde Meer van Ohrid is een van de bekendste plekken van Macedonië. U kunt een boottocht maken over het meer, of wellicht een uitstapje maken naar het klooster van St. Naum, ongeveer 20 kilometer ten Zuiden van Ohrid. Bewonder in dit klooster uit de 9e eeuw onder andere prachtige fresco’s. Of dompel u onder in de 5000 jaar oude geschiedenis van hoofdstad Skopje. Tot haar cultureel erfgoed behoren onder andere een grote Stenen Brug en een Oriëntaalse Bazaar.

fly drive macedonie over

Over Macedonië

In het schitterende Macedonië maakt u een autorit door een Zuid-Europees land dat onder andere Servië, Bulgarije en Griekenland tot haar buren mag rekenen. Er wonen 2 miljoen inwoners, waarvan hoofdstad Skopje er ongeveer 200.000 tot haar rekening neemt. De inwoners van Macedonië kennen doorgaans aantal typische gebruiken en gewoonten. Zo dragen Macedoniërs graag klederdracht. Een van de voorbeelden zijn schoenen die ‘Opanci’ worden genoemd. Of eet een hapje Macedonisch, bijvoorbeeld Tavče gravče, een lokaal gerecht met bonen.

bergen en natuur reisorganisaties

Reisorganisaties naar Macedonië

Bij diverse reisorganisaties is u een fly-drive Macedonië te boeken. Met TUI kunt u in 8 dagen bijvoorbeeld alle hoogtepunten ontdekken met de fly-drive ‘Bijzonder Macedonië’. U boekt een individuele rondreis, waarbij u in het Oosten in de bergen verblijft. Absoluut een bijzondere ervaring die u nooit zult vergeten. Huurauto en overnachtingen zijn inclusief. Vanuit het Oosten kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk een uitstapje maken naar het Meer van Ohrid. Arke is een reisorganisatie uit Enschede en staat al jaren bekend om haar uitstekende kwaliteit en service.

Of vlieg met Corendon naar Macedonië, om vervolgens met een huurauto het land te ontdekken. Corendon biedt comfortabele hotels aan vlakbij het centrum van interessante steden. Het voordeel van Corendon, gespecialiseerd in reizen naar Zuid-Europa en Turkije, is dat uw reisprogramma nog niet vast ligt. Het hotel is geregeld, maar vervolgens stippelt u zelf uw eigen route uit.

Handige reistips & deals

Fly drive vakantie met de camper

Fly drive vakantie met de camper

Ben je op zoek naar een ultieme avontuurlijke vakantie? Wil je genieten van de vrijheid van reizen en tegelijkertijd comfortabel verblijven? Dan is een fly driv...

4x inspiratie voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje

4x inspiratie voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje

Spanje is een erg populaire vakantiebestemming. En dat is natuurlijk niet voor niets. Je kunt er zowel terecht voor een zonnige stedentrip, een vakantie op een ...