Fly Drive Portugal

Fly Drive Portugal

fly drive bestemmingen Bezoek o.a. Porto, de Algarve of Madeira
aanbieders Wij vergelijken tot wel 8 aanbieders
fly drive prijs al vanaf €379,-
Wij vergelijken
fly drive aanbieders

Onderweg in Portugal

Het voordeel aan een Fly Drive is de vrijheid die u als reiziger ervaart, maar tegelijkertijd de zekerheid dat alles goed geregeld is. Wanneer u een Fly Drive naar Portugal overweegt is het zeker een aanrader om even te kijken op de website van FlyDriveReizen.nl. Het team staat voor u klaar om een mooie route uit te stippelen. Veel landen en gebieden zijn geschikt om er een rondreis te maken. Een mooie route, lekker weer en prettige accommodaties die niet te ver van elkaar liggen zijn de basis en laat Portugal dit nou allemaal hebben, en meer.



Portugal - Informatie

portugese kust over

Over Portugal

Hoewel in de toeristische gebieden ook wel Engels gesproken wordt er door de lokale bevolking naast het Portugees enkel ook Spaans gesproken. Naast het feit dat het land dus uitermate geschikt is voor een Fly Drive, biedt dit ook een zekere rust voor u als toerist, aangezien alle accommodaties, de huurauto en de vliegreis al geregeld zijn. Hoewel de Algarve al jaren populair is, groeit ook de toename in toeristische bezoekers in de rest van het land ieder jaar weer. Door het Mediterrane klimaat is het in Portugal het gehele jaar door aangenaam vertoeven. En vooral het zuiden kent lange periodes zonder regen.

autoroutes lissabon bezienswaardigheden

Alle bezienswaardigheden

Ook op cultureel gebied heeft Portugal meer dan genoeg te bieden. U kunt denken aan Sintra, Serra da Estrela, Porto en natuurlijk mag Lissabon niet ontbreken. Sintra is een plaats in het westen van Portugal en hier zijn mooie, authentieke paleizen en kastelen te vinden. Serra da Estrela is een gebergte in het midden van Portugal. Een mooi natuurgebied wat een bezoekje brengen zeker waard is. Om vervolgens door te rijden naar Porto om alles te leren over port en een rondleiding af te sluiten met een portproeverij. De hoofdstad van Portugal is Lissabon. Meerdere dag in Lissabon verblijven is geen overbodige luxe, de grootste stad van Portugal heeft veel bezienswaardigheden te bieden.

fly drive portugal reisorganisaties

Populaire fly drives

Portugal is twee keer zo groot als Nederland, maar met de helft aantal inwoners. Nog steeds niet rustig te noemen, maar u zult zeker het verschil merken. Vooral omdat het bijna een kwart van alle inwoners aan de kust gebieden woont. Voor een Fly Drive is het een perfect land, aangezien er van noord naar zuid, of andersom natuurlijk, gereden kan worden. Waarbij u zelf de hoeveelheid tussenstops bepaald en in hoeverre de route een rechte lijn of een zigzag lijn zal worden.

Handige reistips & deals

Tempel Thailand

Top 3 Fly Drive bestemmingen in Juli

Hoe brengt u dit jaar uw zomervakantie door? Kiest u voor een weekje aan het strand, lange bergwandelingen of een sfeervolle stedentrip? Die keuze hoeft u niet ...

schotland

Tips voor links rijden in Groot-Brittannië

Het is altijd best lastig om plotseling iets vertrouwds los te laten. U bent helemaal gewend om rechts te rijden met de auto en wanneer u in Groot-Brittannië a...