Fly Drive Azoren

Fly Drive Azoren

portugal
bestemmingen icoon Bezoek o.a. Sao Miguel & Terceira
aanbieders Wij vergelijken tot wel 2 aanbieders
prijs al vanaf € 455,-

Fly-drive Azoren voor een onbezorgde tijd op een paradijselijk eiland

Voor een onbezorgde en zonnige vakantie kunt u uitstekend terecht op de Azoren. Deze Portugese eilandengroep is paradijs van rust en tradities. Het is een ideale bestemming voor natuurliefhebbers die graag met de auto op pad gaan. Een huurauto geeft u bovendien ontzettend veel vrijheid. Stippel uw eigen route uit en wandel in de vele authentieke dorpjes die op de Azoren te vinden zijn. Met een fly & drive naar de Azoren ontdekt u binnen korte alle mooie plekken van de negen bewoonde eilanden.

Bekijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Azoren


Azoren top 3

informatie

Waarom een Fly & Drive naar de Azoren?

  • Perfecte combinatie van autorijden en eilandhoppen
  • Bezoek het paradijselijke Sao Miguel
  • Ontdek op het eiland Terceira de Portugese cultuur

Azoren - Informatie

natuur eiland azoren gebieden

Mooie plekken op de Azoren

De Azoren leent zich bij uitstek voor een combinatie van autorijden en eilandhoppen. De archipel kent een groot aantal eilanden, waarvan er 9 bewoond zijn. Een van de populairste ‘paradijsjes’ is Sao Miguel. Op dit vulkanische eiland vindt u geen hagelwit strand, maar wel indrukwekkende lavastranden en kratermeren. Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen op het eiland Terceira. Deze bestemming is bovendien bijzonder populair bij duikers, omdat het mogelijk is om prachtige onderwatertochten te maken in de baai van Angria.

fly drive Azoren bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden op de Azoren

Aan bezienswaardigheden geen gebrek tijdens een fly-drive naar de Azoren. Verken tijdens het eilandhoppen met de auto bijvoorbeeld het eiland Sao Miguel, waar zich de kratermeren Lagoa Azul en Lagoa Verde bevinden. Deze natuurwonderen bestaan ook nog eens uit twee verschillende kleuren: het voorste gedeelte is groen, en het achterste gedeelte blauw. Of snuif een middagje cultuur op het eiland Terceira. Haar hoofdstad Angra do Heroísme staat dankzij de vele gotische kerken, herenhuizen en smalle straatjes zelfs op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

azoren uitzicht over

Over de Azoren

Dankzij haar schitterende natuur en historische bezienswaardigheden zijn de Azoren een prachtige bestemming voor een autovakantie. Deze archipel bestaat uit 17 eilanden, waarvan er 9 bewoond zijn. Het totale bevolkingsaantal op de Azoren ligt op ongeveer 250.000. Laat u tijdens een fly-drive op de Azoren meeslepen door de bijzondere tradities van de eilandengroep. Op het eiland Terceira vinden bijvoorbeeld van mei tot september verschillende feesten plaats, waarbij de enthousiaste inwoners gekleurd gekleed gaan en het leven vieren met lekker eten en drinken.

bloemen berg reisorganisaties

Reisorganisaties naar de Azoren

Droomt u van een eiland vol zon, cultuur en traditie? Maak uw fantasie voor met reisorganisatie Kras. Vlucht, verblijf en huurauto zijn inbegrepen uw autovakantie. Zo kunt u ontspannen beginnen aan uw verkenningstocht over de eilandengroep. Kras biedt onder andere een 15-daagse eilandenreis aan over de Azoren. Na een vlucht vanuit Amsterdam verkent u met de huurauto 5 bijzondere eilanden, waaronder Pico, Faial, Flores, Terceiro en São Miguel. Zowel ritten door de natuur als culturele trips zijn inbegrepen bij dit pakket.
Soms is het heerlijk om even wat meer luxe te hebben op een vakantie. Daarvoor kunt u terecht bij reisorganisatie Ambiance. In acht dagen ontdekt u het natuurschoon van de eilandengroep als verschillende bruisende steden. Zowel vlucht, autohuur als bootverhuur en excursies zijn inbegrepen bij deze reis. Ondertussen verblijft u in comfortabele hotels zodat u elke dag uitgerust aan uw autovakantie op de Azoren kunt beginnen.

Handige reistips & deals

Fly drive vakantie met de camper

Fly drive vakantie met de camper

Ben je op zoek naar een ultieme avontuurlijke vakantie? Wil je genieten van de vrijheid van reizen en tegelijkertijd comfortabel verblijven? Dan is een fly driv...

4x inspiratie voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje

4x inspiratie voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje

Spanje is een erg populaire vakantiebestemming. En dat is natuurlijk niet voor niets. Je kunt er zowel terecht voor een zonnige stedentrip, een vakantie op een ...