Fly Drive Scandinavië

Fly Drive Scandinavië

europa
bestemmingen icoon Bezoek o.a. Finland, Zweden & Noorwegen
aanbieders Wij vergelijken tot wel 4 aanbieders
prijs al vanaf €420,-

Fly & Drive vakantie naar Scandinavië; een garantie op wonderschone natuur

Om een land of gebed beter te leren kennen biedt een Fly Drive de uitkomst. U zult het land van veel dichterbij meemaken en ervaren. Logisch ook natuurlijk. Het dorp of stad waar u woont zal ook niet representatief zijn voor Nederland en zijn er in ons kikkerlandje al cultuurverschillen tussen Limburg en Friesland. In andere landen is dit niet anders, dus om een land echt goed te leren kennen zult u erop uit moeten. Met een Fly Drive is alles van te voren uitgestippeld waardoor het alsnog wel een hele ontspannen vakantie zal worden.


Scandinavië - Informatie

scandinavie natuur routes routes

Op weg in Scandinavië

Een populaire bestemming en uitermate geschikt voor een Fly Drive vakantie is Scandinavië. Hoewel IJsland ook zeker veel te bieden heeft op dit gebied, zal het hier voornamelijk gaan over de volgende landen: Denemarken, Finland, Zweden, Noorwegen. Wanneer u kiest voor een Fly Drive naar Scandinavië heeft u heeft veel verschillende mogelijke routes waaruit u kunt kiezen. Zo is het mogelijk om een rondje te rijden of van Zuid naar Noord en van daaruit terugvliegen. Dit is een geschikte route wanneer u bijvoorbeeld iets minder lang de tijd heeft.

kopenhagen haven bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Welke route u ook kiest er zijn enkele bezienswaardigheden die u zeker niet mag missen. Het hoogtepunt van deze reis zal hoogstwaarschijnlijk de Noordkaap zijn. Niet vereist, maar zeker iets om in u achterhoofd te houden is om een periode uit te kiezen wanneer het noorderlicht zichtbaar is. Een indrukwekkende belevenis. Verder zijn de hoofdsteden Kopenhagen, Oslo, Helsinki en Stockholm ook een bezoekje waard. In deze steden is genoeg te doen om hier meerdere dagen en nachten te verblijven alvorens u reis te vervolgen.

fly drive scandinavie reisorganisaties

Ervaar de rust

Aangezien Denemarken alleen ten zuiden verbonden is met Duitsland heeft u natuurlijk ook deze keuze dit land niet aan te doen. U begint u reis dan in één van de andere drie landen. Er zijn wel drie mogelijk opstapplaatsen in Denemarken vanwaar een Ferry u naar Zweden zal varen en dit is natuurlijk ook een hele bijzondere ervaring. Vanuit de haven van Helsingor is het korte afstand naar het Zweedse vaste land en de haven ligt ook nog eens vlak bij Kopenhagen. Tijdens deze vakantie zult u veel natuur en rust ervaren. Onderweg kan het voorkomen dat u lange tijd geen enkele tegenligger tegen komt.

Handige reistips & deals

Maakt je bestemming uit voor je reisverzekering

Maakt je bestemming uit voor je reisverzekering?

Wanneer je op reis gaat, dan is een goede reisverzekering van belang. Je wilt natuurlijk wel goed gedekt zijn wanneer je op pad gaat. Wanneer je iets tegenkomt,...

Travel light; 4 musthaves voor in je koffertje!

Travel light; 4 musthaves voor in je koffertje!

Reizen en vliegvakanties komen steeds meer onder een vergrootglas te liggen. Ze zijn niet heel goed voor het klimaat, en daarmee vergroten ze je ecologische foo...