Fly Drive Noorwegen

Fly Drive Noorwegen

noorwegen
bestemmingen icoon Bezoek o.a. Oslo, Trondheim & Stavanger
aanbieders Wij vergelijken tot wel 6 aanbieders
prijs al vanaf € 589,-

Maak kennis met het land van de fjorden met een fly-drive Noorwegen

Er zijn veel redenen om voor een fly-drive Noorwegen te kiezen. De indrukwekkende fjorden en rijke flora en fauna die u tegenkomt tijdens de autoreis is een unieke ervaring. De huurauto brengt u op niet-toeristische plekken die anders onontdekt zouden blijven. Bovendien komt u sneller in aanraking met de lokale bevolking. Wissel de ongerepte natuur van Noorwegen tijdens uw reis af met een stedentrip naar Oslo, Bergen of Trondheim. Met deze fly-drive leert u het bijzondere land Noorwegen goed kennen.Noorwegen - Top 4

informatie

Waarom een Fly Drive naar Noorwegen?

  • Bezoek o.a. de schitterende steden Oslo, Trondheim & Bergen
  • Ontdek de vele routes door de bergen en ontdek de mooiste plekken van Noorwegen
  • Bezichtig het populaire ‘Preikestolen’. Dit is een klif van ruim 600 meter hoog

Noorwegen - Informatie

natuur noorwegen gebieden

Populaire plekken in Noorwegen

Noorwegen is een van de mooiste Europese landen voor een autovakantie. De vele routes in de bergen leiden naar adembenemende plekken die u nooit zult vergeten. Op sommige plekjes heerst zo’n serene rust dat u er een speld kunt horen vallen. Maak bijvoorbeeld kennis met Noorwegen door een rondje te maken van het Noorden naar het Westen. In de prachtige natuur bevinden zich een aantal populaire bezienswaardigheden. Ook kunt u tijdens de rondrit een bezoek brengen aan steden als Stavanger, Bergen en Lillehammer.

fly drive noorwegen bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden in Noorwegen

Noorwegen is een gigantisch land van ruim 3000 kilometer lang. U zult keuzes moeten maken welke bezienswaardigheden en steden u wilt bezoeken. Een van de toeristische trekpleisters is de ‘Preikestolen’, in Zuidwest Noorwegen. Dit is een klif van ruim 600 meter hoog, vanwaar u een schitterend uitzicht heeft over de Noorse natuur. Dit natuurfenomeen is te bereiken via de stad Stavanger, vanwaar u eerst een ferry naar Tau neemt en vervolgens via autoweg nummer 13 naar de parkeerplaats bij Preikestolen rijdt.

noors dorpje over

Over Noorwegen

Naast de Preikestolen zijn ook steden als Oslo en Stavanger een aanrader om te bezoeken. Het zijn bruisende plekken waar u even heerlijk kunt wandelen en winkelen. Het zijn meteen ook de plekken waar het grootste deel van de Noorse bevolking leeft. Noorwegen is een namelijk een bijzonder dunbevolkt West-Scandinavisch land. De in totaal slechts 5 miljoen Noren zijn door de mooie natuur echte buitenmensen en gaan graag op vakantie in hun eigen land. Tijdens uw autovakantie komt u deze charmante en wereldse mensen ongetwijfeld vaak tegen.

noorderlicht reisorganisaties

Reisorganisaties naar Noorwegen

Een fly-drive is geschikt voor iedereen. Dit is meteen ook het grote voordeel van een autovakantie. Als avontuurlijke reiziger is het mogelijk om alleen een vlucht en huurauto te boeken. Accommodaties dient u dan ter plekke te regelen. Maar u kunt er voor kiezen om alles vantevoren al geregeld te hebben met een combinatie vliegtuig, huurauto en hotel.

Diverse reisorganisaties hebben zich gespecialiseerd in fly-drives naar Noorwegen. Zo kunt u  bijvoorbeeld terecht bij Tenzing Travel dat zich richt op Noord-Europa. Haar team van experts kan u alles vertellen over een reis naar Noorwegen. Zij laten u bijvoorbeeld graag kennismaken met de traditionele Noorse cultuur met een 10-daagse fly-drive in het uiterste Noorden van Noorwegen en Lapland. U volgt daarbij het spoor van een oud-Noors volk dat de Sami werd genoemd. Dit levert unieke en onvergetelijke ervaringen op. Bij Voigt zijn daarnaast interessante excursies te boeken onder leiding van een ervaren gids. De reisorganisatie heeft uw comfortabele accommodaties vantevoren al geregeld, zodat u zich daar geen zorgen meer over hoeft te maken. U hoeft dus alleen nog maar een huurauto te regelen om aan uw bijzondere reis in Noorwegen te kunnen beginnen.

Handige reistips & deals

Fly drive vakantie met de camper

Fly drive vakantie met de camper

Ben je op zoek naar een ultieme avontuurlijke vakantie? Wil je genieten van de vrijheid van reizen en tegelijkertijd comfortabel verblijven? Dan is een fly driv...

4x inspiratie voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje

4x inspiratie voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje

Spanje is een erg populaire vakantiebestemming. En dat is natuurlijk niet voor niets. Je kunt er zowel terecht voor een zonnige stedentrip, een vakantie op een ...