Fly Drive Noordkaap

Fly Drive Noordkaap

noorwegen
bestemmingen icoon Maak kennis met de adembenemende natuur
aanbieders Wij vergelijken tot wel 4 aanbieders
prijs al vanaf € 929,-

Bezoek de Noordkaap; één van de absolute hoogtepunten van Noorwegen

Een vakantie naar de Noordkaap kies je niet alleen om de bestemming, maar ook om de weg ernaar toe. Deze ware belevenis is dichterbij dan u denkt. Hoewel de reis anders doet denken. Vanuit de auto waant u zich in een compleet andere planeet. Met rust, natuur en niets van ruimte en een open weg voor u. Met als doel de Noordkaap; het meest noordelijke punt van Europees vaste land. Een schitterende en bijzondere ervaring, die eigenlijk iedereen eens een keer zou moeten meemaken.


Noordkaap - Informatie

noordkaap uitzicht over

Over de Noordkaap

De Noordkaap ligt in Noorwegen. Het is zeker een aanrader om tijdens het uitstippelen van de route ook Zweden en eventueel zelfs ook Finland mee te nemen op weg naar de Noordkaap. Een aanrader is ook om voor een Fly Drive te kiezen. Dit scheelt kostbare tijd, die u anders kwijt zou zijn aan vervoer door Nederland en Duitsland. Met een Fly Drive begint u de reis bijvoorbeeld in Oslo en rijdt vanaf daar met een auto, die al voor u klaar staat, naar verschillende accommodaties, die al voor u gereserveerd zijn, steeds noordelijker richting de Noordkaap.

noordkaap bezienswaardigheden bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

De Noordkaap is een mooie eindbestemming, maar wellicht kunt u ook de mogelijkheden bekijken om via de kust van Noorwegen erheen te rijden, om halverwege de vakantie via Finland en Zweden weer terug te gaan naar een wat zuidelijker gelegen vliegveld. De Noordkaap is voornamelijk bekend geworden onder vakantiegangers doordat het het noordelijkste punt van Europa is. Het is tevens een prachtig gebied en met de aanwezigheid van een restaurant, bioscoop en winkel wordt ook aan de toeristische faciliteiten gedacht.

fly drive noordkaap gebieden

Gebieden

Met een inwoneraantal van slechts 5 miljoen zult u de reis als rustig ervaren. Er kunnen uren voorbij gaan zonder een andere auto tegen te komen. Dit maakt het mogelijk om optimaal te kunnen genieten van de omgeving, rust en natuur die het land te bieden heeft. Enkele andere hoogtepunten die u onderweg aan kunt doen, naast de hoofdsteden Oslo en Stockholm, zijn bijvoorbeeld Umeâ, Santa Claus Village en de Lofoten. Umeâ is een stad in Zweden. Deze universiteitsstad is in 2014 uitgeroepen tot culturele hoofdstad van Europa. Santa Claus Village is een ervaring voor jong en oud. In dit toeristische park woont de kerstman gedurende het jaar. En de Lofoten zijn ook zeker een bezoek waard. Deze eilandengroep biedt een panorama zoals maar op weinig plekken op de wereld ervaren kan worden. Met de hoge bergen de open zeeën is dit een uitzicht voor op een ansichtkaart.

Handige reistips & deals

Fly drive vakantie met de camper

Fly drive vakantie met de camper

Ben je op zoek naar een ultieme avontuurlijke vakantie? Wil je genieten van de vrijheid van reizen en tegelijkertijd comfortabel verblijven? Dan is een fly driv...

4x inspiratie voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje

4x inspiratie voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje

Spanje is een erg populaire vakantiebestemming. En dat is natuurlijk niet voor niets. Je kunt er zowel terecht voor een zonnige stedentrip, een vakantie op een ...