Fly Drive Alicante

Fly Drive Alicante

spanje
bestemmingen icoon Bezoek o.a. Santa Cruz & El Castell de Guadalest
aanbieders Wij vergelijken tot wel 4 aanbieders
prijs al vanaf € 224,-

De voordelen van een Fly Drive vakantie naar Alicante

Zoekt u meer in een vakantie dan alleen op het strand liggen en af en toe naar een dorpje te gaan voor een boodschap? Liever echt het land of streek leren kennen? Dan is een Fly Drive vakantie de uitkomst. Bij aankomst staat op de luchthaven een huurauto voor u klaar en kan de reis beginnen. Van te voren heeft u de route uitgestippeld en de accommodaties gereserveerd. Naast dat u heel veel zult ervaren en meemaken is het dus ook nog eens een hele veilige manier van reizen. Ook de thuisblijvers kunnen per dag zien waar u zich zou moeten bevinden.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Alicante


Alicante - informatie

fly drive route alicante routes

Routes

Er zijn veel landen en gebieden geschikt als Fly Drive vakantie. Om er boven alles ook nog een ontspannen vakantie van te maken met niet een al te druk programma is het dus ook zeker aan te raden om een klein gebied uit te kiezen en hier alle hoogtepunten en bezienswaardigheden aan te stippen waar u graag langs zou gaan. Om vervolgens hier een logische route van te maken met als begin- en eindpunt een vliegveld. Dit klinkt gemakkelijk, maar kan erg tijdrovend zijn. Gelukkig zijn er specialisten, zoals het team van FlyDriveReizen.nl, die u hiermee kunnen helpen.

fly drive alicante gebieden

Gebieden

Een goed voorbeeld van een uitstekende locatie voor een Fly Drive vakantie is Alicante. Deze provincie in het zuiden van Spanje biedt meer dan genoeg mogelijkheden voor een leuke vakantie met veel bezienswaardigheden, maar ook met voldoende mogelijkheid om te ontspannen. Het gebied is niet al te groot waardoor en niet iedere dag vele kilometers gereden moeten worden, maar wel groot genoeg om voldoende te ontdekken en te ondernemen. Het is een kustprovincie dus naast de vele bezienswaardigheden is er ook genoeg mogelijkheid om aan het stand te ontspannen.

alicante haven bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Vooral in de stad Alicante zijn vele bezienswaardigheden. Hier vindt u bijvoorbeeld de Onze Lieve Vrouwekerk, de Kathedraal van Sint Nicolaas en Palacio Maisonnave; een voormalig herenhuis. Ook zijn er verschillende wijken waar u een bezoekje aan kunt brengen. Met name de oude wijk Santa Cruz geeft een schilderachtig tafereel met nauwe straatjes en witte huizen. De foto’s die u hier maakt kunnen zo op een ansichtkaart. De provincie heeft verder verschillende natuurgebieden en een andere toeristische trekpleister waar u zeker heen dient te rijden is het stadje El Castell de Guadalest, een pittoresk plaatsje waar u zich meerdere dagen kunt vermaken.

Handige reistips & deals

Fly drive vakantie met de camper

Fly drive vakantie met de camper

Ben je op zoek naar een ultieme avontuurlijke vakantie? Wil je genieten van de vrijheid van reizen en tegelijkertijd comfortabel verblijven? Dan is een fly driv...

4x inspiratie voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje

4x inspiratie voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje

Spanje is een erg populaire vakantiebestemming. En dat is natuurlijk niet voor niets. Je kunt er zowel terecht voor een zonnige stedentrip, een vakantie op een ...