Fly Drive Barcelona

Fly Drive Barcelona

spanje
bestemmingen icoon Bezoek o.a. Sagrada Família & Parc Guell
aanbieders Wij vergelijken tot wel 3 aanbieders
prijs al vanaf € 179,-

Ontdek Barcelona en omgeving

Spanje is een ideaal vakantieland. Dat is ook terug te zien in de toeristische bezoekersaantallen. Al jaren staat Spanje in de top 5 van populaire vakantielanden. Niet voor niets natuurlijk. De mooie stranden en het goede klimaat biedt geruime tijd van het jaar de mogelijkheid tot een uitstekende vakantie. Vaak wordt er gekozen voor een vakantie op het strand en af en toe een dagje erop uit. Om meer van het land te zien en het echt te leren kennen is het echter ook een hele goede mogelijkheid voor een Fly Drive vakantie.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Barcelona


Barcelona - Informatie

verblijven in Barcelona gebieden

Gebieden

Hoewel Barcelona vaak als stedentrip aangedaan wordt, of één dagje tijdens een vakantie in de buurt Barcelona en de nabijgelegen omgeving een perfect gebied voor een Fly Drive vakantie. Het prettige van een dergelijke vakantie is dat u het land echt zult ervaren. En hoewel dit ook een mogelijkheid is om op de bonnefooi te ondernemen is het aan te raden om van te voren alles vast te leggen. De huurauto is geregeld en de accommodaties zijn gereserveerd, u kunt onbezorgd genieten van uw vakantie, zonder zorgen te maken over de taalbarrière of de beschikbaarheid.

fly drive Barcelona bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Een Fly Drive naar Barcelona zal u veel verschillende ervaringen opleveren. Mooie stranden, een drukke, bruisende stad, heerlijke maaltijden, maar ook rust en natuur. Natuurlijk mag een bezoek aan de grote stad niet ontbreken. Trek hier ook meerdere dagen en nachten voor uit om alle bezienswaardigheden in u op te nemen. De verschillende musea en restaurants, maar ook heerlijk wandelen over de Rambla en voor de voetballiefhebbers een excursie naar Camp Nou, dit zijn nog maar enkele opties die deze stad te bieden heeft.

Parc Guell Barcelona routes

Routes

Vanaf Barcelona stippelt u een mooie route uit om dit mooie gebied verder te ontdekken. U kunt altijd een kijkje nemen op FlyDriveReizen.nl om inspiratie op te doen of om advies te vragen. In Spanje spreekt men Spaans, maar in de grote steden wordt er ook wel Engels gesproken. Een taalboekje mee op vakantie is echter geen overbodige luxe, al is het alleen maar om goede wil te tonen aan de lokale bevolking. Verder kunt u er gewoon met de euro betalen en zal het een vakantie worden om vaak aan terug te denken.

Handige reistips & deals

Fly drive vakantie met de camper

Fly drive vakantie met de camper

Ben je op zoek naar een ultieme avontuurlijke vakantie? Wil je genieten van de vrijheid van reizen en tegelijkertijd comfortabel verblijven? Dan is een fly driv...

4x inspiratie voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje

4x inspiratie voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje

Spanje is een erg populaire vakantiebestemming. En dat is natuurlijk niet voor niets. Je kunt er zowel terecht voor een zonnige stedentrip, een vakantie op een ...