Fly Drive Tenerife

Fly Drive Tenerife

spanje
bestemmingen icoon Bezoek o.a. Güímar & El Teide
aanbieders Wij vergelijken tot wel 4 aanbieders
prijs al vanaf € 389,-

Fly Drive vakantie naar Tenerife

Met een oppervlakte van ruim 2000 m2 is Tenerife het grootste eiland van de Canarische eilanden. De meeste eilanden zijn uitermate geschikt voor een Fly Drive vakantie en Tenerife is hier dus zeker geen uitzondering op. Aangezien het een eiland is zal er hoe dan ook naar toe gevlogen moeten worden. Met de boot wordt namelijk wel een hele onderneming en kost natuurlijk veel meer tijd. Met het vliegtuig zit u binnen 4 uur te genieten in de warme Spaanse zon! Gezien de groote oppervlakte van Tenerife is het een ideale bestemming voor een fly drive vakantie. Tijdens een fly & drive naar Tenerife vliegt u naar het eiland en kunt u daarna alles ontdekken met de auto. Wat dacht u van piramides van Güímar of het nationale park del Teide? Het is allemaal mogelijk tijdens uw vakantie!


Informatie - Tenerife

fly drive tenerife routes

Geniet van de rit

Gedurende het gehele jaar is er aangenaam klimaat in Tenerife, gemiddeld zijn de temperaturen in de winter 19 graden en in de zomer 25 graden. Met een fly drive naar Tenerife leert u het land en de cultuur echt kennen. De mooie accommodaties, en de route die u rijdt zijn goed op elkaar afgestemd waardoor er genoeg tijd overblijft om ook na de autorit nog te genieten. Maar hierdoor is het natuurlijk ook mogelijk om onderweg wat vaker te stoppen en van het uitzicht te genieten.

binnenstad tenerife vliegtuig

Vliegen op Tenerife

Hoewel het eiland twee luchthavens heeft, is de luchthaven ten noorden van het eiland voornamelijk voor binnenlandse vluchten en voor vluchten tussen de Canarische eilanden. U zult dus op luchthaven Tenerife Zuid landen en vertrekken. Waar bij aankomst een auto voor u klaar staat waarmee u het eiland kunt gaan verkennen. Zoals de naam van de luchthaven al doet vermoeden ligt deze in het zuiden. Vanaf hier heeft u dus de mogelijkheid om een mooi rondje over het eiland te rijden.

strand van tenerife bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Een aantal aanraders die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken zijn de piramides van Güímar, de mooie Basílica de Nuestra Señora de la Candelaria en Nationaal Park Del Teide, El Teide is de grootste vulkaan van Tenerife. Een indrukwekkende berg omringd door het nationaal park wat met de auto erg goed te bereiken is. Over het algemeen zult u het rijden in Tenerife niet veel anders ervaren als het rijden in Nederland, hoewel het eiland wel bergachtig is, wat in Nederland niet het geval is. Verder zijn de verkeersregels wel hetzelfde.

Handige reistips & deals

Welke luchthavens zijn het meest geschikt voor vliegen naar Bali

Welke luchthavens zijn het meest geschikt voor vliegen naar Bali?

Als je een reis naar Bali plant, is het kiezen van de juiste luchthaven een belangrijke stap in het boekingsproces. Bali is een populaire vakantiebestemming en ...

Maakt je bestemming uit voor je reisverzekering

Maakt je bestemming uit voor je reisverzekering?

Wanneer je op reis gaat, dan is een goede reisverzekering van belang. Je wilt natuurlijk wel goed gedekt zijn wanneer je op pad gaat. Wanneer je iets tegenkomt,...