Fly Drive Málaga

Fly Drive Málaga

spanje
bestemmingen icoon Bezoek o.a. Paseo del Parque & Alcazaba
aanbieders Wij vergelijken tot wel 9 aanbieders
prijs al vanaf € 390,-
Wij vergelijken
de jong intra sunweb tui reizen bbi travel eliza was here
Wij vergelijken
fly drive aanbieders

Een fly & drive Málaga toont een stijlvolle Spaanse stad

Málaga is een grote stad in de Zuid-Spaanse regio Andalusië. Het heeft een eigen karakter die veel vakantiegangers weten te waarderen. Zowel cultuurliefhebbers als zonaanbidders beleven met een fly-drive Málaga een onvergetelijke tijd. Uw huurauto en accommodatie is al geregeld, waardoor u onbezorgd op pad kunt. Málaga heeft vele bezienswaardigheden in Romeinse of Moorse stijl, maar ook heerlijke zandstranden om te ontspannen. Of slenter urenlang rond in een van de grote winkelcentra in de stad en koop een souvenirtje voor thuis.


Málaga - Informatie

malaga fly drive gebieden

Populaire plekken in Málaga

Tijdens een rondrit in het altijd zonnige Málaga ziet u overal langs de weg brede lanen, wuivende palmbomen en mooie baaien. Ook zijn er maar liefst 20 stranden, musea, tal van tapasbarretjes en vele historische bezienswaardigheden. Het bruisende centrum vormt het middelpunt van de stad. Zo kunt u onder andere urenlang slenteren over de ‘Paseo del Parque’. Deze promenade midden in het centrum heeft onder andere een schitterende botanische tuin waar u kunt genieten van de meest bijzondere plantensoorten.

malaga bezienswaardigheden bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden in Málaga

Het historische centrum van Málaga begint bij het Moorse fort ‘Alcazaba’ uit de 11e eeuw. In dit monument, dat hoog boven de stad uit torent, kunt u onder andere een archeologisch museum bezoeken. Hier leert u alles over de rijke geschiedenis van Málaga. Ook kunt u tijdens een rondrit in Málaga het geboortehuis van kunstenaar Pablo Picasso bezoeken. Deze beroemde Spanjaard werd in 1881 in deze stad geboren. Tegenwoordig kunt in het geboortehuis gratis onder andere een documentatiecentrum en expositieruimte bezoeken.

uitzicht malaga over

Over Málaga

Málaga is een van de steden in de natuurrijke Zuid-Spaanse regio Andalusië. Het telt ongeveer 561.000 inwoners, waarmee het de op-vijf-na grootste stad van Spanje is. Mede dankzij het milde Meditteraanse klimaat is  Málaga een populaire toeristische bestemming. Mede dankzij haar rijke geschiedenis kent Málaga veel tradities. Zo viert de bevolking al sinds jaar en dag in augustus het ‘Feria de Agosto’, waarmee de verovering van de stad door de katholieke Koninklijke Familie in de 15e eeuw wordt herdacht.

autorondreizen reisorganisaties

Reisorganisaties naar Málaga

Voor een autovakantie in Málaga tegen een mooie prijs kunt u onder andere terecht bij reisorganisatie Kras. Een fly-drive Málaga is meestal een onderdeel van een complete reis naar Andalusië. Zo kunt u met de 8-daagse fly-drive ‘Schatten van Andalusië’ deze regio op geheel eigen tempo verkennen. Vliegreis, huurauto en accommodatie zijn bij dit pakket inbegrepen. Tijdens deze reis verblijft u de eerste en laatste dag in Málaga.

Málaga wordt beschouwd als een van de hoogtepunten van Andalusië. Ontdek het zelf met een fly-drive ‘hoogtepunten van Andalusië’ bij de reisorganisatie Jong Intra. Het voordeel van deze reisorganisatie is dat u de reis zelf kunt samenstellen, maar ook een compleet pakket met vliegreis, huurauto en hotel kunt regelen. Zo heeft u de touwtjes dus zelf in handen. De prachtige rondrit langs de Zuid-Spaanse kust voert onder andere langs Granada, Córdoba, Sevilla en uiteraard het schitterende Málaga. Voor meer informatie op opmerkingen kunt u overigens altijd advies vragen aan het team van FlyDriveReizen.nl

Handige reistips & deals

Ga op citytrip in eigen land!

Ga op citytrip in eigen land!

Door het coronavirus is het nog maar de vraag hoe eenvoudig en verstandig het zal zijn om in de zomervakantie op vakantie te gaan naar het buitenland. Het kan d...

Voor elk wat wils in de Verenigde Staten van Amerika

Voor elk wat wils in de Verenigde Staten van Amerika

De Verenigde Staten van Amerika, een land dat bij veel mensen bovenaan de lijst staat van landen die ze minstens één keer in hun leven zouden willen bezoeken....