Fly Drive Turkije

Fly Drive Turkije

turkije
bestemmingen icoon Bezoek o.a. Efese, Marmaris en Istanbul
aanbieders Wij vergelijken tot wel 7 aanbieders
prijs al vanaf €299,-

Verken Turkije

In de afgelopen 20 jaar is het toerisme in Turkije flink toegenomen. Dit is ook niet zo vreemd. Het land heeft veel te bieden. De mooie zandstranden, het prettige klimaat, de authentieke cultuur en de rijke geschiedenis zijn enkele ingrediënten waar andere toeristische gebieden jaloers op kunnen zijn. Toch bestaat het toerisme voornamelijk uit de reizigers die kiezen voor de all inclusive formule, hier zijn dan ook de vele accommodaties op ingespeeld. Heerlijk natuurlijk, maar het is ook een heel bijzonder land om met de auto te verkennen.

Bekijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Turkije


Turkije - Informatie

provincies turkije gebieden

Gebieden

Een populaire route om naar te kijken voor een Fly drive naar Turkije is langs de westkust van het land. Door de helderblauwe zee en de aangename temperatuur is hier het toerisme het meest in trek. Door de rijke historie en cultuur in de grote steden in combinatie met de ontspannen sfeer op de stranden is er voor ieder wat wils. Door de geografische ligging lijkt van oudsher de Turkse keuken erg op het bekendere Grieks. Veel vlees, yoghurt en kruiden. En de nagerechten vooral erg zoet. Veelal met honing en noten.

turkije bezienswaardigheden bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Enkele aanraders wanneer u zich gaat verdiepen in Turkije zijn zeker de volgende highlights; Efese, Marmaris en Istanbul. Efese ligt dicht bij de badplaats Kusadasi, hier vandaan zullen ook meerdere organisaties u naar Efese willen begeleiden. Deze archeologische vondst geeft een mooi beeld van het leven tijdens de Griekse oudheid. In Marmaris is veel toerisme te vinden. Hier is naast een grote bazaar ook voldoende mogelijkheden qua uitgaansgelegenheden. Verder is een dagexcursie naar Rhodos zo ondernomen vanuit Marmaris. Izmir Istanbul is qua inwoneraantal de grootste stad van Turkije en de enige stad ter wereld wat verdeeld wordt door twee verschillende continenten.

fly drive turkije reisorganisaties

Reisorganisaties

Het prettige aan een FlyDrive reis is de vrijheid die het biedt ter plekke, maar ook voorafgaand aan de reis. Een reisadviseur kan u hierin ook verder helpen. Zo zal het team van FlyDriveReizen.nl voor u klaar staan om de perfecte route uit te stippelen, wat geheel voldoet aan u eisen. Naast bovenstaande heeft Turkije nog veel meer moois te bieden en zal een rondreis door dit land zeker de moeite waard zijn. Natuurlijk is het ook perfect mogelijk om twee deugden met elkaar te combineren en de vakantie af te sluiten met een paar dagen zon, zee, strand en luxe in een all inclusive resort.

Handige reistips & deals

Maakt je bestemming uit voor je reisverzekering

Maakt je bestemming uit voor je reisverzekering?

Wanneer je op reis gaat, dan is een goede reisverzekering van belang. Je wilt natuurlijk wel goed gedekt zijn wanneer je op pad gaat. Wanneer je iets tegenkomt,...

Travel light; 4 musthaves voor in je koffertje!

Travel light; 4 musthaves voor in je koffertje!

Reizen en vliegvakanties komen steeds meer onder een vergrootglas te liggen. Ze zijn niet heel goed voor het klimaat, en daarmee vergroten ze je ecologische foo...