Uw eigen Fly Drive over de Route 66

amerika
Wij vergelijken
de jong intra sunweb tui reizen bbi travel eliza was here
Wij vergelijken
fly drive aanbieders

Het echte Amerika ontdek je tijdens een fly drive langs de Route 66!

Altijd zitten smullen van Amerikaanse roadmovies? Ervaar het zelf en doorkruis Amerika via de ‘Mother Road’, van Chicago naar Los Angeles. Rijd dwars door de droge woestijn, langs verlaten motels en pompstations, over oneindige wegen en ontdek de legendarische Route 66.

Compleet verzorgd

Geniet van een compleet verzorgde fly-drive vakantie die u langs alle iconische hoogtepunten leidt. Zo kunt u zich vergapen aan de wolkenkrabbers in Chicago. Proeft u van Amerika’s meest traditionele maaltijden en bewonderd u de verstrekkende uitzichten over de Grand Canyon. Het enige waar u aan hoeft te denken, is het meebrengen van geld, een geldig paspoort en een koffer met kleding.

Reis van dag tot dag

U vliegt van Amsterdam naar Chicago, waar de huurauto al voor u klaar staat. Begin het avontuur in de stad van de blues en de jazz en maak kennis met de rijke geschiedenis van Chicago. Leg vervolgens de eerste kilometers af op weg naar St. Louis en Springfield. De weg brengt u langs de graansilo’s van Illinois en het voormalige huis van Abraham Lincoln. Breng onderweg ook een bezoek aan de Meramec Caverns, de grootste op zichzelf staande formatie van druipsteengrotten ter wereld.

Chicago

Reis verder naar Oklahoma City, dat bekent staat vanwege de vele musea, waarna u de grens overgaat met Texas in het vooruitzicht. Bent u een paardenliefhebber? Bezoek in Amerillo het American Quater Horse Hertige Museum, of als u liever naar kleurrijke Cadillac’s kijkt, de Cadillac Ranch. Albuquerque staat als volgende op het programma. De Spaanse cultuur en de Old Town nemen u mee in de Spaans koloniale tijd. Stap aldaar in de kabelbaan voor een mooi uitzicht op de top van Sandia Peak.

route 66 bord

De dagen daaropvolgend doorkruist u de prachtige natuur van Arizona. In het Petrified Forest vindt u een grote verzameling aan versteende bomen van miljoenen jaren geleden. Ook bereikt u het woestijnlandschap van de Painted Desert, waar de heuvels rood, paars en geel kleuren.

Door naar misschien wel het absolute hoogtepunt van uw reis; de Grand Canyon. Leg dit natuurwonder vast vanaf de South Rim en bewandel vanaf hier de Bright Angel Trail. Terwijl u de volgende ochtend nog nageniet van het natuurschoon van de afgelopen dagen, bevindt u zich diezelfde dag alweer in gokstad Las Vegas, waar niets te gek is en alles kan. Denk aan een replica van de Eiffeltoren of een miniatuur van de Venetiaanse kanalen.

Het laatste stuk van de Route 66 brengt u, via Los Angeles, in Santa Monica. Sla Los Angeles zeker niet over en bezoek de befaamde Rodeo drive of spendeer uw laatste dagje op de stranden van Venice Beach. Eenmaal aangekomen in Santa Monica vindt u het officiële eind sein van de Route 66 dat ook het einde markeert van uw onvergetelijke trip in de USA!

beverly hills

Droomt u ook van een fly drive over de Route 66? Via FlyDriveReizen.nl vergelijkt u de fly drives naar Amerika van wel 7 aanbieders. Bekijk de aanbieders en leukste reizen op deze pagina.

Over: danny

Fly Drive deals

FlyDriveReizen blog


Handige reistips & deals

Glamperen op een glamping

Glamperen op een glamping

Glamping in Nederland is een trend die steeds populairder wordt. De term “glamping” en staat voor "glamourous camping". Het is een manier van kamperen waarb...

Waarom Montenegro Je Volgende Reisbestemming Zou Kunnen Worden

Waarom Montenegro Je Volgende Reisbestemming Zou Kunnen Worden

Dit kleine landje met iets meer dan 600.000 inwoners is misschien niet het eerste waar je aan denkt voor vakantie. Toch is dit niet terecht, want Montenegro hee...