Fly drive vakantie met de camper

spanje

Ben je op zoek naar een ultieme avontuurlijke vakantie? Wil je genieten van de vrijheid van reizen en tegelijkertijd comfortabel verblijven? Dan is een fly drive vakantie met de camper de perfecte keuze voor jou! Ontdek de prachtige landschappen, pittoreske dorpjes en adembenemende natuurverschijnselen terwijl je jouw eigen route bepaalt en je thuis voelt in je eigen huis op wielen. Het voordeel van deze vakantie is dat je rustig in het vliegtuig kunt  stappen naar de plaats van bestemming en dus niet eerst het hele stuk hoeft te rijden. Zo kun je via Goboony gemakkelijk en snel een camper huren in het land waar je graag zou willen verblijven en hoef je dus niet vanaf Nederland een heel stuk te rijden. Hoe fijn is dat?

Waarom zou je kiezen voor een fly drive vakantie met de camper?

Er zijn ontzettend veel redenen te bedenken waarom een fly en drive vakantie met de camper een absolute aanrader is. Daarom hebben we ons beperkt tot de drie populairste, zodat we het overzichtelijk kunnen houden voor je.

1. Vrijheid en flexibiliteit

Met een camper heb je volledige vrijheid en flexibiliteit om op jouw eigen tempo te reizen. Geen gedoe met het boeken van hotels of het plannen van trein- en busreizen. Je kunt spontaan beslissen waar je naartoe wilt gaan en hoe lang je ergens wilt verblijven. Of je nu wilt genieten van een idyllisch uitzicht op een afgelegen bergtop of juist de drukte van een bruisende stad wilt ervaren, met een camper kan het allemaal.

2. Comfort en gemak

Een fly drive vakantie met de camper betekent comfort en gemak. Je hebt alles wat je nodig hebt binnen handbereik: een comfortabel bed, een keukentje om je eigen maaltijden te bereiden en een badkamer. Geen gesjouw met zware koffers of het zoeken naar goede restaurants. Je hebt je eigen plekje waar je je direct thuis voelt.

3. Natuurbeleving

Nederland staat bekend om haar prachtige natuur en landschappen. Met een camper kun je optimaal genieten van al het moois dat ons land te bieden heeft. Van de uitgestrekte stranden in Zeeland tot aan de groene bossen en heidevelden op de Veluwe, er is voor elk wat wils. Op deze manier kom je dichter bij de natuur en kun je de mooiste plekjes ontdekken die vaak niet toegankelijk zijn met andere vervoermiddelen.

Handige tips

Nu je een beeld hebt van een fly en drive vakantie met de camper, hebben we nog een aantal aanvullende tips voor. Allereerst is het belangrijk te zorgen voor een goede verzekering. Zo is een reis- en annuleringsverzekering belangrijk, maar moet je ook niet vergeten om je camper te verzekeren. Kies je voor het huren van een camper, sluit dan ook direct de Goboony Camperverzekering voor je camper af. Deze dekt namelijk niet alleen schade door toedoen van een ander, maar ook op het moment dat jij zelf schade veroorzaakt. Je zit er namelijk niet op te wachten dat je nog een flinke rekening krijgt bij thuiskomst, omdat je achteraf niet goed verzekerd bleek te zijn.

Over: Sander Wijdemans

Fly Drive deals

FlyDriveReizen blog


Handige reistips & deals

Fly drive vakantie met de camper

Fly drive vakantie met de camper

Ben je op zoek naar een ultieme avontuurlijke vakantie? Wil je genieten van de vrijheid van reizen en tegelijkertijd comfortabel verblijven? Dan is een fly driv...

4x inspiratie voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje

4x inspiratie voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje

Spanje is een erg populaire vakantiebestemming. En dat is natuurlijk niet voor niets. Je kunt er zowel terecht voor een zonnige stedentrip, een vakantie op een ...