Fly Drive Midden-Amerika

Fly Drive Midden-Amerika

wereld
bestemmingen icoon Bezoek o.a. Guatemala, Honduras & Mexico
aanbieders Wij vergelijken tot wel 3 aanbieders
prijs al vanaf €656,-

Beleef een mooie fly drive vakantie in Midden-Amerika

Op zoek naar een mooie vakantie naar één van de vele landen in Midden-Amerika? Een privé rondreis zonder de kosten die daarbij komen kijken? Zelf bepalen waar en voor hoelang u ergens stopt? Dan bent u dus op zoek naar een Fly Drive vakantie. Een Fly Drive vakantie is voor veel landen en gebieden in Midden-Amerika mogelijk, denk aan Mexico en Costa-Rica. Maar vooral wanneer het land of gebied naar keuze niet bepaald om de hoek ligt is het natuurlijk helemaal voor de hand liggend om zo veel mogelijk verschillende plekken en bezienswaardigheden langs te gaan.


Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Midden-Amerika


informatie

Waarom een Fly Drive naar Midden-Amerika?

  • In de kleurrijke landen Guatemala & Honduras vind je nog veel van de Maya cultuur
  • Bezoek de toeristische stad Antigua hier vind je prachtige bezienswaardigheden
  • Bezichtig de prachtige jungle van Tikal
  • In Honduras vind je de bijzondere Pulhapanzák-watervallen

Midden-Amerika - Informatie

fly and drive midden amerika gebieden

Gebieden

Wist u dat een fly Drive vakantie naar Midden Amerika een hele gangbare onderneming is. Niet alleen in de Caribische eilanden Ook andere landen en gebieden in Midden Amerika zijn erg in trek als het om een Fly Drive vakantie gaat. Zo zijn Guatemala, Belize en Honduras populaire vakantielanden. Bovendien zijn de landen ook nog eens geschikt voor een FLy Drive vakantie. Zo rijdt u van Tikal naar Copán om vervolgens languit op het strand van een onbewoond eiland te genieten in Tobacco Caye.

cultuur happen mexico bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

In deze kleurrijke landen is nog veel van de Maya cultuur terug te vinden. Een bezoek aan Tikal in Guatemala is volgens vele de mooiste Mayaruïne van Midden Amerika. Midden in de jungle is het, ongeveer 700 jaar voor Christus, gebouwd en nu door planten en wortels van bomen begroeid waardoor het aanblik enorm onaangeroerd lijkt. Een mooie, maar ook toeristische stad in Guatemala is Antigua. In Honduras zijn de Pulhapanzák-watervallen zeker de moeite waard om te bezoeken. Na Guatemala en Honduras zal u in Belize een kleine cultuurshock beleven. Door de andere taal en mensen doet het land niet aan als een buurland. Toch is het voor toeristen even mooi en indrukwekkend.

kustlijn over

Over Midden-Amerika

In Belize wordt Engels gesproken. In Honduras en in Guatemala wordt Spaans gesproken. In Guatemala zijn zelfs erg veel mogelijkheden om een Spaanse taalcursus te ondernemen. Het klimaat is het gehele jaar door aangenaam. U dient wel rekening te houden met het regenseizoen. Dit is van oktober tot december. Door de helderblauwe zee en de witte stranden doen plaatjes van Belize aan als een huwelijksreis. Dit is dan ook een ideale plek om de rondreis te eindigen en een paar dagen aan het stand te genieten.

Handige reistips & deals

Fly drive vakantie met de camper

Fly drive vakantie met de camper

Ben je op zoek naar een ultieme avontuurlijke vakantie? Wil je genieten van de vrijheid van reizen en tegelijkertijd comfortabel verblijven? Dan is een fly driv...

4x inspiratie voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje

4x inspiratie voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje

Spanje is een erg populaire vakantiebestemming. En dat is natuurlijk niet voor niets. Je kunt er zowel terecht voor een zonnige stedentrip, een vakantie op een ...