Fly Drive Costa Rica

Fly Drive Costa Rica

fly drive bestemmingen Bezoek o.a. nationale park Tortuguero & nationaal park Cahuita
aanbieders Wij vergelijken tot wel 8 aanbieders
fly drive prijs al vanaf €933,-
Wij vergelijken
fly drive aanbieders

De rijke kust van Costa Rica

Op zoek naar een echt mooie vakantie bestemming. Dit land heeft alles. Een rijke historie, mooie natuurlijk en een uitgebreide populatie aan diverse diersoorten. Daarnaast is het een erg veilig land en is de overheid al jaren bezig om een klimaatneutraal land te vormen. Het gaat hier om Costa Rica, wat de rijke kust betekend en dit land doet zijn naam zeker eer aan. Maar niet alleen de kust, ook het binnenland is rijk. Laat u verrassen door de mooie natuur en de vriendelijke mensen.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Costa Rica


Costa Rica - Informatie

natuurroute costa rica routes

Routes

Een vakantie door Costa Rica staat bij vele nog op de verlanglijst. Een uitstekende manier om het land te leren kennen is door middel van een Fly Drive vakantie door Costa Rica. U heeft dan de luxe van een individuele rondreis, met de ruimte om zelf uw tijd in te delen. Bovendien leert u het land zo echt goed kennen en kunt u veel verschillende plekken aandoen. Heeft u toch eens behoefte aan een rondleiding of een gids dan zijn er genoeg plekken waar u dit ter plekke kunt regelen.

fly drive costa rica gebieden

Natuurgebieden

Costa Rica kent vele nationale parken. U landt op het vliegveld van San José. Indien gewenst kunt u hier ook één of twee dagen verblijven. In de hoofdstad is genoeg te doen. Maar ook de rest van het land heeft nog zo veel te bieden. Zo is er het nationale park Tortuguero. Hoewel dit park is opgericht ter bescherming van de schildpad, in het Spaans is schildpad Tortuga, is het natuurgebied ook de thuisbasis voor vele andere diersoorten. Maar ook een wandeling door nationaal park Cahuita zal een lust zijn voor het oog.

strand en palmen over

Over Costa Rica

Costa Rica is een Spaanstalig land in Midden Amerika. Het wordt het Zwitserland van centraal Amerika genoemd. Hoewel de omringende landen regelmatig in het nieuws zijn vanwege criminaliteit en geweld geldt dit niet voor Costa Rica. Het welvarende land wordt gekenmerkt door een linkse regering. Er wordt betaald met de Costa Ricaanse colon. Het land is iets groter dan Nederland, maar heeft slechts 4 miljoen inwoners. Door de ongerepte, ruwe omgeving is het een Costa Rico onmogelijk te vergelijken met een ander land.

Handige reistips & deals

madeira

Rijd langs alle bezienswaardigheden op Madeira

Een fly drive is de perfecte combinatie voor uw vakantie naar het Portugese eiland Madeira. Wanneer u wilt genieten van de schoonheid van het eiland en vele bez...

italie fly drive

Ontdek het veelzijdige Italië - De mooiste routes

Het heuvelrijke Toscane, het culturele Rome of het romantische Venetië. De thuisbasis van het grootste aantal Unesco werelderfgoederen ter wereld. Of uw voorke...