Fly Drive Mexico

Fly Drive Mexico

mexico
bestemmingen icoon Bezoek o.a. Cancun, Chichén Itzá & Rio Lagartos
aanbieders Wij vergelijken tot wel 4 aanbieders
prijs al vanaf €856,-
Wij vergelijken
de jong intra sunweb tui reizen bbi travel eliza was here
Wij vergelijken
fly drive aanbieders

Het beste van Mexico ontdek je met een fly-drive vakantie

Hoewel Mexico veel luchthavens heeft wordt vanuit Nederland voornamelijk op Cancun gevlogen. Overweegt u een vakantie naar Mexico? Neem dan ook zeker de mogelijkheid van een Fly Drive vakantie door Mexico mee in u keuze. Mexico is een groot land dus van te voren is het raadzaam om goed te bepalen waar u heen wilt en wat u wilt zien en natuurlijk voor u lang. Voor advies zit een bij FlyDriveReizen.nl een behulpzaam team voor u klaar. Plan uw route naar en van Cancun.

Bekijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Mexico


Mexico - Informatie

fly drive routes routes

Routes

Cancun ligt op het schiereiland Yucatan. Een mooie route die u kunt maken is over het schiereiland. Natuurlijk mist u dan veel van het noorden van het land, maar wilt u daar ook alle hoogtepunten zien zal dit veel vakantiedagen kosten. Maar ook hiervoor geldt natuurlijk dat u zelf bepaald. Wellicht bent u juist van plan om voor langere periode op vakantie te gaan of wilt u gebruik maken van binnenlandse vluchten dan behoort dit ook zeker tot de mogelijkheden.

fly drive mexico bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Wat valt er allemaal in Mexico te bewonderen? Laten we maar gelijk beginnen met een hoogtepunt, één van de nieuwe zeven wereldwonderen; Chichén Itzá. In de tijd van de maya’s was dit één van de belangrijkste steden. Er is nog erg veel van terug te zien en erg indrukwekkend. Ook het plaatsje Rio Lagartos verdient een bezoekje. Naast een schitterende badplaats is hier ook veel natuurschoon te vinden. Vooral veel bijzondere vogels, zoals flamingo. Een andere Maya stad die recent is opgegraven is Ek Balam. Nog niet zo toeristisch, maar alsnog erg indrukwekkend.

bootjes aan de kust over

Over Mexico

Mexico is ruim 47 keer zo groot als Nederland. Het land kent veel diversiteit aan flora en fauna. De officiële taal is Spaans. Vanwege het tropische klimaat zijn de temperaturen het hele jaar door aangenaam. De maximum temperaturen liggen tussen de 28 graden in januari en 33 graden in juli en augustus. Wel kan er in het najaar, september en oktober, meer neerslag vallen. Van en naar Cancun rijdt u langs de kust en heeft u uitzicht op de helderblauwe zee en de parelwitte stranden. Hou wel rekening met extra reistijd, want wanneer u dit ziet wilt u gewoon even de auto aan de kant zetten en een frisse duik nemen.

Handige reistips & deals

Glamperen op een glamping

Glamperen op een glamping

Glamping in Nederland is een trend die steeds populairder wordt. De term “glamping” en staat voor "glamourous camping". Het is een manier van kamperen waarb...

Waarom Montenegro Je Volgende Reisbestemming Zou Kunnen Worden

Waarom Montenegro Je Volgende Reisbestemming Zou Kunnen Worden

Dit kleine landje met iets meer dan 600.000 inwoners is misschien niet het eerste waar je aan denkt voor vakantie. Toch is dit niet terecht, want Montenegro hee...