Fly Drive Israël

Fly Drive Israël

fly drive bestemmingen Bezoek o.a. Tel Aviv, Jeruzalem en Bethlehem
aanbieders Wij vergelijken tot wel 8 aanbieders
fly drive prijs al vanaf €749,-
Wij vergelijken
fly drive aanbieders

Laat u verrassen tijdens een fly drive vakantie naar het veelzijdige Israël

Reizigers die geïnteresseerd zijn in cultuur, natuur en geschiedenis zullen vast en zeker eens bezoek brengen aan Israël. Dit land kent iedereen van de religieuze en historische verhalen. Maar een enkeling kan maar zeggen het land echt eens gezien te hebben. Wanneer u naar dit land op vakantie wilt gaan is het dan ook verstandig om te kiezen voor een Fly Drive vakantie naar Israël. Op deze manier ervaart u al het moois wat het land te bieden heeft in u eigen tempo.


Israël - Informatie

fly and drive israel routes

Routes

De rijke historie is nog door het hele land terug te vinden. Het uitgestrekte land kent een goed wegennetwerk waardoor u gemakkelijk met de huurauto van bestemming naar bestemming kunt rijden. U kunt van te voren een mooie route samenstellen. Het is natuurlijk ook mogelijk dit te laten doen natuurlijk. Welke optie u ook kiest het is altijd handig om even te kijken op de website van FlyDriveReizen.nl. Bij aankomst op het vliegveld staat u huurauto al gereed en kunt u zo instappen en wegrijden.

israel bezienswaardigheden bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Enkele bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn om te bezichtigen zijn Tel Aviv, Jeruzalem, Bethlehem en de natuurlijk de Dode Zee. Tel Aviv is een grote stad aan de kust van Israël en bekend onder toeristen. Jeruzalem is één van de oudste nog bewoonde steden. Naast de Klaagmuur zijn hier ook nog vele andere bezienswaardigheden te vinden. Bethlehem is natuurlijk vooral bekend als geboorteplaats van Jezus. Hier is dan ook de geboortekerk te vinden. En dan natuurlijk nog dobberen in de Dode Zee. Door het hoge zoutgehalte blijft u er, zonder moeite te doen, in drijven.

oudheden over

Over Israël

Israël is een land in Azië. Meer dan drie kwart van de bevolking is Joods. De voertalen zijn zowel Hebreeuws als Arabisch. De borden langs de weg staan echter ook in het Engels aangegeven, waardoor het voor de toerist gemakkelijk rondrijden is. Als toerist is het ook verstandig er rekening mee te houden dat op zaterdag winkels, musea, cafés en restaurants vaak gesloten zijn vanwege de Shabbat, de Joodse rustdag. Dit zijn wij natuurlijk niet gewend. In Israël kunt u betalen met de Nieuwe Israëlische Sjekel.

Handige reistips & deals

madeira

Rijd langs alle bezienswaardigheden op Madeira

Een fly drive is de perfecte combinatie voor uw vakantie naar het Portugese eiland Madeira. Wanneer u wilt genieten van de schoonheid van het eiland en vele bez...

italie fly drive

Ontdek het veelzijdige Italië - De mooiste routes

Het heuvelrijke Toscane, het culturele Rome of het romantische Venetië. De thuisbasis van het grootste aantal Unesco werelderfgoederen ter wereld. Of uw voorke...