Fly Drive Israël

Fly Drive Israël

israel
bestemmingen icoon Bezoek o.a. Tel Aviv, Jeruzalem en Bethlehem
aanbieders Wij vergelijken tot wel 4 aanbieders
prijs al vanaf €749,-
Wij vergelijken
de jong intra pharos reizen tui reizen kras reizen fundadore eliza was here
Wij vergelijken
fly drive aanbieders

Laat u verrassen tijdens een fly drive vakantie naar het veelzijdige Israël

Reizigers die geïnteresseerd zijn in cultuur, natuur en geschiedenis zullen vast en zeker eens bezoek brengen aan Israël. Dit land kent iedereen van de religieuze en historische verhalen. Maar een enkeling kan maar zeggen het land echt eens gezien te hebben. Wanneer u naar dit land op vakantie wilt gaan is het dan ook verstandig om te kiezen voor een Fly Drive vakantie naar Israël. Op deze manier ervaart u al het moois wat het land te bieden heeft in u eigen tempo.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Israël


Israël - Informatie

fly and drive israel routes

Routes

De rijke historie is nog door het hele land terug te vinden. Het uitgestrekte land kent een goed wegennetwerk waardoor u gemakkelijk met de huurauto van bestemming naar bestemming kunt rijden. U kunt van te voren een mooie route samenstellen. Het is natuurlijk ook mogelijk dit te laten doen natuurlijk. Welke optie u ook kiest het is altijd handig om even te kijken op de website van FlyDriveReizen.nl. Bij aankomst op het vliegveld staat u huurauto al gereed en kunt u zo instappen en wegrijden.

israel bezienswaardigheden bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Enkele bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn om te bezichtigen zijn Tel Aviv, Jeruzalem, Bethlehem en de natuurlijk de Dode Zee. Tel Aviv is een grote stad aan de kust van Israël en bekend onder toeristen. Jeruzalem is één van de oudste nog bewoonde steden. Naast de Klaagmuur zijn hier ook nog vele andere bezienswaardigheden te vinden. Bethlehem is natuurlijk vooral bekend als geboorteplaats van Jezus. Hier is dan ook de geboortekerk te vinden. En dan natuurlijk nog dobberen in de Dode Zee. Door het hoge zoutgehalte blijft u er, zonder moeite te doen, in drijven.

oudheden over

Over Israël

Israël is een land in Azië. Meer dan drie kwart van de bevolking is Joods. De voertalen zijn zowel Hebreeuws als Arabisch. De borden langs de weg staan echter ook in het Engels aangegeven, waardoor het voor de toerist gemakkelijk rondrijden is. Als toerist is het ook verstandig er rekening mee te houden dat op zaterdag winkels, musea, cafés en restaurants vaak gesloten zijn vanwege de Shabbat, de Joodse rustdag. Dit zijn wij natuurlijk niet gewend. In Israël kunt u betalen met de Nieuwe Israëlische Sjekel.

Handige reistips & deals

spanje tips

Eerste keer Spanje? 7 tips ter voorbereiding

Elk jaar opnieuw zijn er weer nieuwe reizigers die er voor kiezen om Spanje te ontdekken. Dit zuiders getinte vakantieland beschikt dan ook over heel wat sterke...

ijsland

De natuurschoonheden van IJsland

IJsland is terug te vinden op menig aantal bucketlists. Dit heeft voor een groot deel te maken met de bijzondere natuurpracht waar dit eiland zich door kenmerkt...