Fly Drive Jordanië

Fly Drive Jordanië

jordanie
bestemmingen icoon Bezoek o.a. Petra & Dana
aanbieders Wij vergelijken tot wel 3 aanbieders
prijs al vanaf €579,-
Wij vergelijken
de jong intra sunweb tui reizen bbi travel eliza was here
Wij vergelijken
fly drive aanbieders

Sprookjesachtig Jordanië - De ideale bestemming voor een Fly & Drive

U waant u in de wereld van Aladin en het sprookje van duizend en één nacht in het mooie Jordanië. In het Midden-Oosten, ten zuiden van Turkije ligt dit indrukwekkende land met vele bezienswaardigheden. En wist u dat Jordanië een heel goed en gemakkelijk land is voor toeristen om doorheen te reizen. Vele gingen u voor, dus het zal niet de eerste keer zijn dat de inwoners een toerist in een huurauto voorbij zien komen. Bovendien is de lokale bevolking erg vriendelijk en behulpzaam.

Bekijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Jordanië


Uitgelichte Fly drive

informatie

Waarom een Fly Drive naar Jordanië?

  • Bezoek het bijzondere stadje Petra hier vind je archeologische opgravingen & een schitterend klooster
  • Bezichtig het natuurreservaat Dana en ontdek bijzondere dier en plantensoorten
  • Onderweg kunt u ook langs Wadi Rum rijden dit is een prachtig Vallei

Jordanië - Informatie

fly drive naar jordanie routes

Routes

Het mooiste zou zijn om deze reis te maken over een vliegend tapijt natuurlijk. Helaas moet die nog uitgevonden worden. Tot die tijd is de beste manier om door dit mooie land te reizen door middel van een Fly Drive vakantie door Jordanië. U bepaalt zelf de route, waar u stopt en voor hoe lang. Precies de vrijheid die dus hoort bij een ontspannen vakantie. Jordanië heeft veel moois te laten zien en met een rondje door het land kunt u al deze bezienswaardigheden langs gaan.

petra bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

De bekendste bezienswaardigheid van Jordanië is waarschijnlijk toch wel Petra. Deze indrukwekkende stad is gebouwd in een koof. De archeologische opgravingen zijn adembenemend en vooral het bekende klooster is een lust voor het oog. Niet voor niets is Petra benoemd tot één van de zeven nieuwe wereldwonderen. Ook het natuurreservaat Dana is een bezoek brengen waard. Hier zijn verschillende dier- en plantsoorten te bewonderen. Onderweg kunt u ook langs Wadi Rum. Een vallei waar de toerist kan overnachten in diverse bedoeïnenkampen.

dromedaris rijden gebieden

Gebieden

Vanuit Nederland vliegt u op de hoofdstad van Jordanië, Amman. De Dode zee loopt op de grens met Israël en is ook een hele ervaring om in te badderen. Alles, ook mensen, blijven namelijk drijven, door het hoge zoutgehalte. In het zuiden komt de Rode zee ook in Jordanië. Een mooie plek voor een par dagen rust en te relaxen aan de zee. De voertaal is Arabisch, maar de bewegwijzering is ook in het Engels. De wegen zijn over het algemeen geasfalteerd, dus wellicht even wennen, maar auto rijden in Jordanië zal geen probleem zijn.

Handige reistips & deals

Wildkamperen - waar is het toegestaan en waar zeker niet?

Wildkamperen - waar is het toegestaan en waar zeker niet?

Steeds meer mensen weten te genieten van de natuur zoals ze is. Natuurlijk, een geheel verzorgde vliegreis en een verblijf in een viersterrenhotel blijft velen ...

5 onontdekte geheimen van Griekenland

Griekenland ligt in het zuiden van Europa en telt meer dan 6000 eilanden. Het land heeft zelfs zoveel eilandjes, dat het precieze aantal een goed bewaard geheim...