Fly Drive Jordanië

Fly Drive Jordanië

fly drive bestemmingen Bezoek o.a. Petra & Dana
aanbieders Wij vergelijken tot wel 7 aanbieders
fly drive prijs al vanaf €579,-
Wij vergelijken
fly drive aanbieders

Sprookjesachtig Jordanië - De ideale vakantiebestemming!

U waant u in de wereld van Aladin en het sprookje van duizend en één nacht in het mooie Jordanië. In het Midden-Oosten, ten zuiden van Turkije ligt dit indrukwekkende land met vele bezienswaardigheden. En wist u dat Jordanië een heel goed en gemakkelijk land is voor toeristen om doorheen te reizen. Vele gingen u voor, dus het zal niet de eerste keer zijn dat de inwoners een toerist in een huurauto voorbij zien komen. Bovendien is de lokale bevolking erg vriendelijk en behulpzaam.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Jordanië


Jordanië - Informatie

fly drive naar jordanie routes

Routes

Het mooiste zou zijn om deze reis te maken over een vliegend tapijt natuurlijk. Helaas moet die nog uitgevonden worden. Tot die tijd is de beste manier om door dit mooie land te reizen door middel van een Fly Drive vakantie door Jordanië. U bepaalt zelf de route, waar u stopt en voor hoe lang. Precies de vrijheid die dus hoort bij een ontspannen vakantie. Jordanië heeft veel moois te laten zien en met een rondje door het land kunt u al deze bezienswaardigheden langs gaan.

petra bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

De bekendste bezienswaardigheid van Jordanië is waarschijnlijk toch wel Petra. Deze indrukwekkende stad is gebouwd in een koof. De archeologische opgravingen zijn adembenemend en vooral het bekende klooster is een lust voor het oog. Niet voor niets is Petra benoemd tot één van de zeven nieuwe wereldwonderen. Ook het natuurreservaat Dana is een bezoek brengen waard. Hier zijn verschillende dier- en plantsoorten te bewonderen. Onderweg kunt u ook langs Wadi Rum. Een vallei waar de toerist kan overnachten in diverse bedoeïnenkampen.

dromedaris rijden gebieden

Gebieden

Vanuit Nederland vliegt u op de hoofdstad van Jordanië, Amman. De Dode zee loopt op de grens met Israël en is ook een hele ervaring om in te badderen. Alles, ook mensen, blijven namelijk drijven, door het hoge zoutgehalte. In het zuiden komt de Rode zee ook in Jordanië. Een mooie plek voor een par dagen rust en te relaxen aan de zee. De voertaal is Arabisch, maar de bewegwijzering is ook in het Engels. De wegen zijn over het algemeen geasfalteerd, dus wellicht even wennen, maar auto rijden in Jordanië zal geen probleem zijn.

Handige reistips & deals

madeira

Rijd langs alle bezienswaardigheden op Madeira

Een fly drive is de perfecte combinatie voor uw vakantie naar het Portugese eiland Madeira. Wanneer u wilt genieten van de schoonheid van het eiland en vele bez...

italie fly drive

Ontdek het veelzijdige Italië - De mooiste routes

Het heuvelrijke Toscane, het culturele Rome of het romantische Venetië. De thuisbasis van het grootste aantal Unesco werelderfgoederen ter wereld. Of uw voorke...