Fly Drive Oman

Fly Drive Oman

fly drive bestemmingen Bezoek o.a. Muscat, Wahibawoestijn & Ras al Hadd
aanbieders Wij vergelijken tot wel 6 aanbieders
fly drive prijs al vanaf €1099,-
Wij vergelijken
fly drive aanbieders

Buiten het hoogseizoen naar Oman

Overweegt u een vakantie naar een warm oord. Dan zijn de landen in het Midden-Oosten zeker eens de moeite waard om onder de loep te nemen. Vooral in de zomer kan het hier soms zelfs te warm zijn. De meeste toeristen kiezen er dan ook voor om buiten het hoogseizoen een vakantie richting deze landen te ondernemen. Zo is het in Oman in oktober overdag nog regelmatig 30 graden Celsius. Warm genoeg om nog even lekker te genieten van de zon, terwijl thuis al de herfst begonnen is.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Oman


Oman - Informatie

natuur en woestijn vliegtuig

Vliegreis

De vliegreis richting Oman duurt al snel tien uur en kan zelfs langer duren. Hierdoor is het een ondernemen die u waarschijnlijk niet regelmatig zult ondernemen en dan is het gelijk ook wel leuk om het één en ander van het land te zien, als u er toch eenmaal bent. Een goede manier om het land echt goed te leren kennen is door middel van een Fly Drive vakantie naar Oman. U kunt van te voren een huurauto reserveren. U geeft uw aankomsttijd door en wanneer het vliegtuig land zal de huurauto al klaar staan.

oman bezienswaardigheden bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Oman kent vele bezienswaardigheden, maar vooral de cultuur en de mensen zullen u verbazen. U bent werkelijk ineens in een andere wereld. De lokale bevolking is vriendelijk en zal u graag op weg helpen. Hoogstwaarschijnlijk landt u in Muscat. De hoofdstad van Oman. Hier kunt u al een paar dagen goed verblijven. De stad heeft namelijk voldoende te bieden op het gebied van bijvoorbeeld winkelen en musea. Wanneer u doorrijdt kunt u een bezoek brengen aan de schildpadden in Ras al Hadd. En wat dacht u aan een bezoek naar de woestijn. De Wahibawoestijn is zeker een bezoek waard.

fly drive oman gebieden

Gebieden

Tussen oktober en maart is het beste seizoen om Oman te bezoeken, waarvan februari de hoogste gemiddelde neerslag kent. Een vakantie naar Oman zal zeker indruk maken en zal een vakantie worden om niet snel te vergeten. Het is eventueel ook heel goed te combineren met een bezoek aan buurland Dubai. U kunt dan bijvoorbeeld van de stad Dubai weer terugvliegen naar Nederland. Deze en andere mogelijkheden kunt u voor vertrek eens uitzoeken of laten uitzoeken. Hiervoor kunt u gebruik maken van de website FlyDriveReizen.nl.

Handige reistips & deals

madeira

Rijd langs alle bezienswaardigheden op Madeira

Een fly drive is de perfecte combinatie voor uw vakantie naar het Portugese eiland Madeira. Wanneer u wilt genieten van de schoonheid van het eiland en vele bez...

italie fly drive

Ontdek het veelzijdige Italië - De mooiste routes

Het heuvelrijke Toscane, het culturele Rome of het romantische Venetië. De thuisbasis van het grootste aantal Unesco werelderfgoederen ter wereld. Of uw voorke...