Fly Drive Noord-Amerika

Fly Drive Noord-Amerika

amerika
bestemmingen icoon Bezoek o.a. Los Angeles, Miami & Canada
aanbieders Wij vergelijken tot wel 8 aanbieders
prijs al vanaf € 699,-

Laat u verrassen door Noord-Amerika

Een vakantie naar Noord-Amerika voor sommigen een droom en voor sommigen een onnodige uitgave. Toch zal het land u verrassen als geen ander land zal kunnen. Hier zult u ervaren dat alle vooroordelen, die u wellicht zult hebben over Amerika, ook echt waar zijn. Maar dan wel op een positieve manier. U zult zich verbazen over de natuur en het uitgestrekte landschap. Maar ook de grote steden. Ook hier liggen vele pareltjes verborgen. Noord-Amerika is een groot land. Wanneer u vaker hier naartoe op vakantie gaat, zult u merken dat er grote verschillen tussen noord, oost, zuid en west zijn.


Bekijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Noord-Amerika


informatie

Waarom een Fly Drive naar Noord-Amerika?

  • Bezoek o.a. de steden Los Angeles, Miami & Florida
  • Populaire bestemming in Noord-Amerika is de westkust
  • Schitterende bezienswaardigheden, stranden en uitzonderlijk mooie natuurgebieden

Noord-Amerika - Informatie

fly and drive noord amerika routes

Routes

Om uw tijd in Amerika optimaal te benutten is het raadzaam een auto te huren. De afstanden tussen de grote steden zijn groot en op deze manier kunt u overal heen wanneer u wilt. Zo is een Fly Drive vakantie naar Noord-Amerika ook verreweg de meest gekozen optie bij vakantiegangers. Tenzij u een erg lange vakantie in het vooruitzicht heeft is het natuurlijk raadzaam om een gebied te kiezen in Noord-Amerika waar u heen gaat. Een populaire bestemming waar de toeristen welkom zijn is de westkust van Amerika.

brooklyn bridge bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Na de vliegreis staat de huurauto klaar en kunt u de stad van aankomst gaan verkennen. Een mooi startpunt is het veelzijdige San Francisco. De vele bezienswaardigheden hier zorgen er voor dat u zich de eerste dagen al goed kan vermaken. Een ritje over de Golden Gate Bridge mag niet ontbreken, net als een bezoek aan Pier 39. Probeer ook zeker een bezoek naar Alcatraz in te plannen. Een excursie naar het eiland dient wel van te voren via internet geboekt te worden. Na San Francisco kunt u stoppen in Yosemite national park. Een mooi natuurgebied waar u heerlijk kunt wandelen. Vergeet natuurlijk ook niet om een gokje te wagen in Las Vegas.

nationaal park gebieden

Gebieden

De diversiteit van deze vakantie zal u versteld doen staan. Er is veel te doen en te beleven waardoor de vakantie voorbij zal vliegen. Kies vooraf een goede en logische route zodat u niets mist. Voor advies kunt u altijd contact opnemen met het team van FlyDriveReizen.nl. Het rijden in San Francisco zal in het begin even wennen zijn. Door de steile straten is het verstandig om de hellingproef thuis nog even te oefenen. De Amerikanen zijn echter hele vriendelijke chauffeurs en u zal vast niet de eerste toerist zijn de ze zien rijden.

Handige reistips & deals

Maakt je bestemming uit voor je reisverzekering

Maakt je bestemming uit voor je reisverzekering?

Wanneer je op reis gaat, dan is een goede reisverzekering van belang. Je wilt natuurlijk wel goed gedekt zijn wanneer je op pad gaat. Wanneer je iets tegenkomt,...

Travel light; 4 musthaves voor in je koffertje!

Travel light; 4 musthaves voor in je koffertje!

Reizen en vliegvakanties komen steeds meer onder een vergrootglas te liggen. Ze zijn niet heel goed voor het klimaat, en daarmee vergroten ze je ecologische foo...