Fly Drive Amerika

Fly Drive Amerika

fly drive bestemmingen Bezoek o.a. Los Angeles & Florida
aanbieders Wij vergelijken tot wel 9 aanbieders
fly drive prijs al vanaf €665,-
Wij vergelijken
fly drive aanbieders

De beste FlyDrive reizen naar Amerika

Amerika is het land van de onbegrensde mogelijkheden. De beste manier om dit zelf te ervaren is door een flydrive reis naar Amerika te boeken. Bij aankomst op een Amerikaans vliegveld staat er al een door u geselecteerde huurauto klaar, waar u de gehele vakantie gebruik van mag maken. In Amerika zijn er talloze bezienswaardigheden, maar onderweg kunt u ook al genieten van de bijzondere landschappen. Amerika is zeer veelzijdig. Of u nu houdt van een vakantie vol cultuur, natuur of vermaak. In Amerika vind u het allemaal. Bij FlyDriveReizen.nl boekt u de autovakantie van uw leven.


Amerika - Informatie

fly and drive amerika gebieden

Gebieden

Amerika is een groot land met een enorme diversiteit aan natuurlandschappen. Zo kunt u de Rocky Mountains in Colorado bezoeken, de Everglades in Florida en de White Mountains in New Hampshire. In Las Vegas hoeft u zich geen moment te vervelen. De beste shows, de meest luxueuze hotels en de enorme hoeveelheid winkels zorgen voor de beste entertainment. In Los Angeles geniet u van de glitter and glamour en in het legendarische Missisipi gaat u weer even terug in de tijd.

natuur amerika bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

De Hollywood letters verwelkomen u in het fabuleuze Los Angeles. Hier bezoekt u de Walk of Fame, toert u langs de huizen van filmsterren en draait u een dagje mee op de set bij de Universal Studios. Het Yellowstone National Park, de Grand Canyon en Yosemite National Park zijn slechts enkele voorbeelden van prachtige natuurgebieden die u hier kunt bezoeken. Daarnaast bevat New York wellicht de meest iconische bezienswaardigheden, zoals de Empire State Building, het Vrijheidsbeeld en het beroemde Times Square.

amerikaanse steden over

Over Amerika

Alles lijkt groter in Amerika. De porties eten die u voorgeschoteld krijgt zijn flink, de landschappen uitgestrekt en de afstanden die u aflegt zijn behoorlijk tijdrovend. Maar een rondreis met de auto door Amerika geeft u gegarandeerd de tijd van uw leven. De culturen in Amerika zijn divers. Het straatbeeld varieert per staat en wordt voornamelijk gevormd door de duizenden immigranten die jaren geleden het beloofde land vonden. Deze smeltkroes in de samenleving van Amerika zorgt voor een gevarieerde en verrassende vakantie.

Handige reistips & deals

madeira

Rijd langs alle bezienswaardigheden op Madeira

Een fly drive is de perfecte combinatie voor uw vakantie naar het Portugese eiland Madeira. Wanneer u wilt genieten van de schoonheid van het eiland en vele bez...

italie fly drive

Ontdek het veelzijdige Italië - De mooiste routes

Het heuvelrijke Toscane, het culturele Rome of het romantische Venetië. De thuisbasis van het grootste aantal Unesco werelderfgoederen ter wereld. Of uw voorke...