Fly Drive Canada

Fly Drive Canada

fly drive bestemmingen Bezoek o.a. Toronto, Vancouver & Halifax
aanbieders Wij vergelijken tot wel 7 aanbieders
fly drive prijs al vanaf €668,-
Wij vergelijken
fly drive aanbieders

Bijzondere Flydrive naar Canada

Altijd al op uw gemak Canada willen verkennen? Bij FlyDriveReizen.nl boekt u een comfortabele fly drive naar Canada voor een onvergetelijke vakantie. Op de Canadese luchthaven staat een huurauto die u zelf hebt uitgezocht op u te wachten. Met deze auto kunt u heel Canada doorkruizen en zelf bepalen waar u gaat of staat. Hiervoor hoeft u niet van te voren te beslissen waar de reis precies heen gaat. Bezoek tijdens uw rondreis het verrassende Toronto, de wereldstad Vancouver of het prachtige Halifax. Canada heeft een wonderschone natuur en mooie bezienswaardigheden te bieden.


Canada - Informatie

fly drive canada gebieden

Gebieden

Canada ligt in het Noorden van Noord-Amerika. In de hoofdstad Ottawa vind u heel veel culturele attracties zoals het Canadian War Museum, National Gallery of Canada en Rideau Falls. Maar ook in de rest van het land kunt u genieten van de groenrijke natuur, bruisende steden en diverse musea en historische gebouwen. In de authentieke vissersdorpjes kunt u genieten van verse visgerechten en eindeloze wandelingen langs het water. Maar ook sportliefhebbers voelen zich thuis in Canada, met de prachtige wintersportgebieden en de voorliefde van het land voor ijshockey.

schitterende natuur canada bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

De bekende watervallen van Niagara Falls vind u in de Canadese provincie Ontario. Dit zijn de grootste watervallen ter wereld en geven een spectaculair beeld. Het Jasper National Park in Alberta  is een enorm nationaal natuurpark, waar ook de Rocky Mountains een onderdeel van zijn. Wonderland is een populair attractiepark in Vaughan, waar u plaats kunt nemen voor een wilde rit in de achtbaan, kunt plonsen in het waterpark en bijna levensechte dino’s kunt bewonderen. Tijdens een rondvaart over het Rideau kanaal komt u langs prachtige historische gebouwen.

toronto over

Over Canada

Canada heeft een multiculturele bevolking. Veel inwoners komen oorspronkelijk uit Europa, maar ook veel Aziaten hebben voor Canada gekozen als permanente verblijfplaats. Hier kunt u zowel met de Engelse als de Franse taal goed uit de voeten. Maar omdat in Canada ook veel Nederlanders wonen hoeft u niet raar op te kijken als u in het Nederlands wordt aangesproken. De Canadese cultuur heeft veel weg van de cultuur die wij in Nederland kennen. Ook de feestdagen komen ongeveer overeen met die van ons.

Handige reistips & deals

madeira

Rijd langs alle bezienswaardigheden op Madeira

Een fly drive is de perfecte combinatie voor uw vakantie naar het Portugese eiland Madeira. Wanneer u wilt genieten van de schoonheid van het eiland en vele bez...

italie fly drive

Ontdek het veelzijdige Italië - De mooiste routes

Het heuvelrijke Toscane, het culturele Rome of het romantische Venetië. De thuisbasis van het grootste aantal Unesco werelderfgoederen ter wereld. Of uw voorke...