Fly Drive Canada

Fly Drive Canada

canada
bestemmingen icoon Bezoek o.a. Toronto, Vancouver & Halifax
aanbieders Wij vergelijken tot wel 8 aanbieders
prijs al vanaf € 699,-

Bijzondere Fly & Drive naar Canada

Altijd al op uw gemak Canada willen verkennen? Bij FlyDriveReizen.nl boekt u een comfortabele fly & drive naar Canada voor een onvergetelijke vakantie. Op de Canadese luchthaven staat een huurauto die u zelf hebt uitgezocht op u te wachten. Met deze auto kunt u heel Canada doorkruizen en zelf bepalen waar u gaat of staat. Hiervoor hoeft u niet van te voren te beslissen waar de reis precies heen gaat. Bezoek tijdens uw rondreis het verrassende Toronto, de wereldstad Vancouver of het prachtige Halifax. Canada heeft een wonderschone natuur en mooie bezienswaardigheden te bieden.

Bekijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Canada


Canada top 4

informatie

Waarom een Fly Drive naar Canada?

  • Bezoek de hoofdstad Ottawa hier vind je fantastische bezienswaardigheden
  • Kijk je ogen uit in diverse natuurgebieden, bruisende steden & authentieke vissersdorpjes
  • Bewonder de bekende watervallen Niagara Falls

Canada - Informatie

fly drive canada gebieden

Gebieden

Canada ligt in het Noorden van Noord-Amerika. In de hoofdstad Ottawa vind u heel veel culturele attracties zoals het Canadian War Museum, National Gallery of Canada en Rideau Falls. Maar ook in de rest van het land kunt u genieten van de groenrijke natuur, bruisende steden en diverse musea en historische gebouwen. In de authentieke vissersdorpjes kunt u genieten van verse visgerechten en eindeloze wandelingen langs het water. Maar ook sportliefhebbers voelen zich thuis in Canada, met de prachtige wintersportgebieden en de voorliefde van het land voor ijshockey.

natuurpark canada over

Over Canada

Canada heeft een multiculturele bevolking. Veel inwoners komen oorspronkelijk uit Europa, maar ook veel Aziaten hebben voor Canada gekozen als permanente verblijfplaats. Hier kunt u zowel met de Engelse als de Franse taal goed uit de voeten. Maar omdat in Canada ook veel Nederlanders wonen hoeft u niet raar op te kijken als u in het Nederlands wordt aangesproken. De Canadese cultuur heeft veel weg van de cultuur die wij in Nederland kennen. Ook de feestdagen komen ongeveer overeen met die van ons. Voor het reizen naar Canada heeft u een ESTA nodig. Dit visum voor Canada bestelt u hier.

toronto bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

De bekende watervallen van Niagara Falls vind u in de Canadese provincie Ontario. Dit zijn de grootste watervallen ter wereld en geven een spectaculair beeld. Het Jasper National Park in Alberta  is een enorm nationaal natuurpark, waar ook de Rocky Mountains een onderdeel van zijn. Wonderland is een populair attractiepark in Vaughan, waar u plaats kunt nemen voor een wilde rit in de achtbaan, kunt plonsen in het waterpark en bijna levensechte dino’s kunt bewonderen. Tijdens een rondvaart over het Rideau kanaal komt u langs prachtige historische gebouwen.

camper in canada routes

Camperreizen in Canada

Er is werkelijk geen betere manier om Canada in al haar schoonheid te ervaren dan het boeken van één van de verschillende camperreizen die er worden aangeboden. Op deze manier kunt u pas echt in uw eigen tempo en in volledige vrijheid de pareltjes van het Banff National Park ontdekken en u verwonderen over de vele betoverende meren en indrukwekkende watervallen waar dit Noord-Amerikaanse land rijk aan is. Niet alleen het toeristische Westen van Canada is een aanrader voor een fly & drive met camper. Ook het Oosten van het land heeft met onder meer Alonquin Provincial Park en Bruce Peninsula National Park heel wat moois te bieden. Uw camperreis naar Canada afsluiten? Dat doet u uiteraard met zicht op de altijd weer even indrukwekkende Niagara Falls op de grens met de Verenigde Staten!

Handige reistips & deals

Fly drive vakantie met de camper

Fly drive vakantie met de camper

Ben je op zoek naar een ultieme avontuurlijke vakantie? Wil je genieten van de vrijheid van reizen en tegelijkertijd comfortabel verblijven? Dan is een fly driv...

4x inspiratie voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje

4x inspiratie voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje

Spanje is een erg populaire vakantiebestemming. En dat is natuurlijk niet voor niets. Je kunt er zowel terecht voor een zonnige stedentrip, een vakantie op een ...